magyarfutball.hu

Atomerőmű SE - BKV Előre SC 1 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.22, 14:37 (szerk.: 2017.09.22, 18:55)
    Atomerőmű SE - BKV Előre SC 1-1 (0-0)
    Paks, 300 néző. V: Tóth S., (Fodor, Georgiou)
    ASE: Mausz- Majsai N., Jávorka, Orosz, Wolf- Nikolov (Torma, 75.), Benedeczki, Fejes, Nagy S.- Mészáros (Pintér, 69.), Osztermájer (Szabadi, 73.). Edző: Nagy Lajos.
    BKV Előre: Hauer- Farkas V., Korolovszky, Elek- Várszegi N., Kovács A., Ócsai, Patkós- Fonnyadt (Tóth, 84.), Lukács B. (Takács, 69.), Várszegi R. (Tóth Zs., 69.). Edző: Szabó György.

    Sárga lap: Várszegi R. az 5., Majsai N. a 20., Fonnyadt a 30., Nagy S. a 40., Ócsai a 83., Jávorka a 84. percben.

    A 9. percben Osztermájer labdáját Mészáros legurította Fejesnek, s a középpályás 18 méteres lövése a felső lécen csattant. A 40. percben Fony- nyadt bal oldali beadását Lukács B. 5 méterről nagy helyzetben kapu mellé fejelte. A 45. percben Patkós átadását Várszegi R. átemelte a kapujából kimozduló Mausz fölött, a labda a felső lécről hagyta el a játékteret. A 79. percben Korolovszky előrevágott labdája elcsúszott Jávorka lába mellett, Várszegi N. rácsapott, és 10 méterről a hosszú sarokba lőtt. 0-1. A 82. percben egy előrevágott labdát Nagy S. 16 méterről a kapus fölött a bal felső sarokba csavart. 1-1.

    Az első játékrészben a paksiak uralták a pályát, de támadásaikból hiányzott az átütőerő. A hajrára feljöttek a vendégek, de a hazai védelem jól hárította akcióikat.
    Szünet után a fővárosiak kezdtek jobban, s fölényük gólt eredményezett, melyet a Duna-partiaknak - ha szerencsével is -, de sikerült kiegyenlíteniük. A döntetlen igazságosnak mondható.


    Jók: Orosz, Wolf, Majsai N., illetve Hauer, Korolovszky, Kovács A., Várszegi N.

    Nagy Lajos: — Úgy érzem, mindkét csapat megszerezhette volna a győztes gólt, mivel ez egyiknek sem sikerült, így reális a döntetlen.
    Szabó György: — Zsinórban harmadik mérkőzésünkön adtunk sikerélményt az ellenfelünknek

    Forrás: Tolnai Népújság, 1998. szeptember 7.