magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 4 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  2. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  3. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  4. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  5. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  6. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  7. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  8. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
  9. Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC 2016
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.14, 19:14
    A 70. percig azt hittem bundameccs,annyira nem akartunk focizni.
    Mióta Doll az edző ilyen szarok még nem voltunk.Majdnem hazamentem.
    De az utolsó 20 perc király volt,még a szép volt fiúk is belefértsmiley


    Az első 60-70 perc megint dögunalom volt, állófoci,passzolgatás, egyedül Lamahban volt megint egy kis élet. Trinks és Pintér bántóan lassúak voltak, Varga bűn gyenge, Radó is gyengélkedett, Böde pedig a szokásos semmi amikor nem kap labdát. Igaz ahhoz elmozogni is illene.
    Az utolsó 20-25 perc viszont zseniális volt.A Felcsút is nagyon szétesett a második gól után, de mintaszerűen támadtunk le és mozogtunk el az embereiktől. Nagy Dominik végre jól és hasznosan játszott, Nagy Ádi és Sestak sem voltak rosszak. Radó gólja pedig csodálatos volt.Kérdem én ha az egész meccsen nem is, de miért nem lehet így játszani legalább 60-70 percen keresztül?Remélem az utolsó 20-25 perc annak a jele, hogy felébredtek a srácok és valami hasonlót látunk a következő fordulókban is.
    A nézőszám és a hangulat sajnos nagy csalódás volt, de ilyen játékkal mint amit az első félidőben és az eddigi tavaszi meccseinken játszottunk, illetve ezzel a körítéssel ne számítsunk sokkal jobbra.


    Gratulálok a srácoknak. Szerintem Dominik ma válaszolt arra a kérdésre hogy miért hosszabbítottak vele.


    Doll meccselési technikája kicsit Jova meg Dibusz bravúrjait juttatja az eszembe. Ha egyszer egy értelmes kezdőt tenne fel a pályára, akkor nem kellene bravúros cserékkel belenyúlni a meccsbe smiley


    Egy dolgot ne felejtsünk el, szar azért ilyen semmi hangulatba játszani. Mikor bent leszünk mindannyian, akkor nem lesz ilyen impotens játék mint az első félidőben ebben biztos vagyok.


    A C3-ban ülök, mind a 4 gólunkat előttem szerezték a srácok, 20 perc alatt elment a hangom, fel vagyok dobódva. A kis Radó bombájánál majd nem beugrottam a pályára. smiley


    Jah és nem elég szenvedés mikor a csapat szarul játszik, még ezek a riporterek is rátesznek egy lapáttal. Mantrázzák ezt a k.va pontkülönbséget, meg , hogy nem látszik hogy az első játszik. Ilyenkor szétrobbanok. Mintha egy másik csapat vert volna 20 pontot ezekre a csapatokra.. Persze a végén meg dupla öröm mikor hallom a hangjukon a csalódottságot.


    Dominik mai játéka alapján kezdem érteni miért hosszabítottunk vele!
    A helyén játszhatott és adott 4-5 igazán pazar passzt!
    Nagy Ádi is jól szállt be,csak így tovább srácok!
    Egyébként mindhárom cseréje Dollnak jól sült el.


    Radó Bandi megtaníthatná a többieknek is a 16-oson kívüli lövéseket, rajta kívül nem nagyon rúgott gólt senki onnan. Nagy Dominik is jól állt be, és Sesták is. Pintér vkp-s játéka érdekes, mert talán annyira nem rossz, de mégis mindkétszer le is cserélte Doll a szünetben. Talán Nagy Ádámot akarta pihentetni, aki azért szerintem jobb ezen a poszton. Pintért szerintem tegyük vissza védőnek a Debrecen ellen, mert alacsonyak leszünk ott Leoval és Cukiccal, akik ma egyébként jól megoldották. Vargának is kijár most a pihenő, főleg ha Sesták teljes értékű harcos újra.


    A befutott "sztárok" nem akartak megszakadni. A fiatalok akik az EB-ért hajtanak (mint Radó) meg kihúzták őket a sz.rból. Ezerszer egy Radó mentalitású játékos mint egyszer egy Varga.


    Az első 60 percben kiábrándító volt a játékunk.Utána jött az első büntető,aztán gólra gól,ezzel megtörtük őket.Utána már nem volt kérdés a győzelmünk,csak az arány volt kérdéses.Szerintem a meccse embere Radó volt,a gólja mellett rengeteget mozgott és kiharcolt egy tizenegyest is,végig nagyon agilisen játszott.A három csere volt a győzelem kulcsa,mindhárman hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez.Két ember játéka nem tetszett:Varga és Trinks.Vargát én nem erőltetném,mert bár lelkes és hajtós srác,de semmi esze a focihoz.Trinkset ezzel ellentétben én még nem temetném.Látszik rajta a játékhiány,és fizikálisan is van még hova fejlődnie.Benne még több van.Végezetül még annyit,hogy egyre közelebb van a 12 éve várt bajnoki cím,hamarosan meglesz a 29.,és a Ferencváros visszaül az őt megillető trónra.HAJRÁ FRADI!!!


    Rami reakcióját nem értettem! Radó kérte Lamah-t, hagyja őt rúgni a tizit. Roland rábólintott, erre Rami odament és kivette a kezéből a labdát, Duzzogott utána , mint egy ovis :(


    ki vannak jelölve épp ez okozta a kavarodást, mert Doll a vonal mellől üzent be, hogy ennek ellenére mivel vezetünk Daninak kell lőnie, ami borította dolgot...
    Rami nagyon lelkére vette, hogy már beleélte magát, aztán mégsem, nem duzzogás volt ez, átengedte de egy védő életében kevés lehetőség adódik...
    Persze lehet, hogy a kavarodást rosszul értelmezem...


    Én nagyon-nagyon haragudtam az első 60 percért. Ilyen hozzáállást, ilyen akarat nélküli szart még nem nagyon láttam Fraditól.
    Aztán sikerült felpörögnünk. Nagy Domi, bár nem tartom valami nagy játékosnak, a sok futásával, letámadásával nagyon sokat tett hozzá a győzelemhez. Százszor inkább ő, mint az alulmotivált, lassú Busai, vagy a gyengécske Gyömbi.
    Nagy Ádám is végre azt csinálta, amit nagyon tud. Higgadt labdaszerzés, néhány remek felpassz üresbe. Nem vitte túlzásba, nem kapkodott, így kell. Plusz még volt egy egész jó kis lövése is.
    Védelem ma rendben volt.
    Trinksnek még idő kell, van néhány remek megoldása, aztán rengeteg szar. Félek, hogy Kukuruzovics2 lesz...
    Varga ismét botrányos volt, jövőre remélem már csak a padra fog odaférni. Hajnal pedig remélem visszavonul, bár sikeres nemzetközi szereplés esetén (nem hinném sajnos), rotációnál elférne.
    A legjobban egy Leonardo stílusú ember hiányzik, aki a "szar" Radót meg tudná játszani. Iszonyat, hogy széttárt kezekkel kéri tök üresen a szélen, aztán tök üresen a leshatáron a védők között, aztán 10/9-szer nem kapja a labdát. Gólkirályt csinálna belőle egy normális irányító, Böde ide, vagy oda.
    Danika még nem az igazi, nincs meg benne az a dinamika még, de megérdemelte a gólját.


    Trinks nagyon gyenge volt. Bárki bármit mond, Kuku ennél sokkal jobban játszott szinte bármely meccsén.


    Az alacsony védelmünk szerintem nagyon jó volt.Helyzetbe sem tudtak kerülni a torzszülöttek. Csukiccsal tűz is lett a csapatba.


    Fura meccs volt. 4 perc után lehetett látni, hogy a srácok ma nem akarnak mozogni. Úgy is telt az első félidő. A kulcs szerintem Nagy Domi behozatala volt. Látszott, hogy rögtön letámad, és felhozta a többieket. Az első félideji csapatnak büdös volt a futás, a letámadás, szégyelljék magukat! De bejött Domi, Sesták ill Nagy Ádi és lendületet vittek a játékba. Bár nagy köszönetet mondhatunk a buta gyakadémiás srácnak az első 11-esért, mert ki tudja hogy alakul anélkül. Számomra a meccs embere Nagy Dominik, kicsit utána Radó, Leo, Csuka és még páran. Ez a 2. féideji "mélynövésű" csapat az amelyiket szeretném látni meccsről-meccsre. Akarnak, hajtanak, harcolnak és nem is ügyetlenek! Felejtsük el nagyon gyorsan a Trinks vagy Varga féle biradalmi lépegetőket, semmi szükség rájuk. Megdőlt az az elméletem is, hogy a németek nem gyártanak hulladékot. De igen. Ez a Trinks nevű gyerek egyszerűen rossz focista! Nem véletlenül került ide. :(
    Összességében bravó Domi, Bandi, Ádi, Leo, Csuka, Sesták. Böde és Lamah nekik köszönhetik, hogy ma nem a futottak még kategóriába tartoztak.


    Bödének a gólja szenzációs volt.Mindig ezt mondom ,hogy menni kell a rövidre most ment és jött is labda. Első félidőben is volt két belőtt labda de nem mentünk a rövidre.


    Ez a Jarni telerakta horvatokkal a csapatot mint anno Selymes romanokkal a Kaposvárt. Kb hasonló vége lesz. Nálunk az első félidőt felejtsük el. A masodik jobb volt. A meccs embere nálam Csuka. Pedig féltem tőle..


    A helyszínen nincs visszajátszás, így az igazságok csak a TV-s ismétlések nyomán derülhetnek ki. Hang nélkül, mert amit pl. most GTG művelt a közvetítésével az lehet, hogy a "Maradj talpon" c. műsor hü**ítéseibe belefér, a foci igazságaiba és szakmaiságába már kevésbé. Sőt égbe kiáltóan ostobaság. Radó 11-ese klasszikus és tanítani való példa. Ha az ellenfél bármilyen hátrányos pozícióból becsúszni akar, de a támadó jó ütemben megtolja a labdát és azt követni akarja szituáció 99,9 %-ában a világ minden bírójánál 11-es, mert a csatárszándékát a labda megjátszására vitatni nem lehet, ugyanakkor az esése pedig egyértelmű szabálytalanság. Ha nem tolja meg a labdát, akkor más a helyzet, akkor bírója válogatja, hogy szerinte mit ért el elébb a becsúszó a labdát, vagy a lábát. Így innen üzenve GTG-nek nem a bíróknak kell ezt az esetet feldolgozni, hanem éppen Önnek, mert egy olyan szituációt vitat, amely klasszikus a világ minden focijában. Egyéb szubjektív affektálása meg a közvetítésében valóban ellenszenves és éppen nem a foci imázsát építi.


    Érdekes, én Trinks-ben nagy potenciált látok. Tud passzolni, ezt azoknál a szituknál tisztán látszik, amikor van egyetértés a társakkal. Pl. tegnap micsoda 40 méteres keresztzsugát adott cipőre helyből, az elinduló Leonak. Szerintem az összeszokás és a megfelelő játszótárs hiánya okozta a tegnapi gyengébb produktumot. Amikor Zoli mellett játszott a Vidi ellen, remek volt. Amikor Nagy volt mellette már gyengébb, és most hogy egyáltalán nem volt ott Zoli még gyengébb. Én augusztusig várok az "ítélettel"...


    Több jó periódusa volt a meccsnek, illetve több jó volt, mint nem. Nálam Lamah lényegesen jobbnak tűnt, egyenesen kiemelkedőt produkált Ő is. Domink nem volt meglepetés, mert jó volt a felkészülése. Ideális volt számára a meccs. Élvezte a játékot, cikázott és többször visszaszerelt egy- egy elvesztett labda nyomán. A helyszín is nyílt tapssal jutalmazta. Összességében többet kaptam a vártnál, bár mindig többet várok, mint kapok.Az eredményekkel általában kiegyezek.


    Azt se feledjük, hogy azért nagyon "mély és alacsony lett" a csapat a 2. félidőre. Egy taktikus, jobb csapat mint a pafc, azért simán gondot okozott volna egy szimpla előre ívelgetős izom focival! Szóóóval, valami egyensúly kéne találni a védekezésben a középpályán és hátul is!


    Annyiban változott a stat, hogy a passzok száma csökkent, a megnyert párharcok száma pedig nőtt.Ez utóbbi már a Csaba ellen is hasonlóan pozitív volt.
    Kevesebb a felpasszból egyből visszapassz, mert próbálunk lefordulni, ezáltal levenni egy embert, melyből több kapura lövés is született ill. a kilépő védő mellett alkalom nyílik így lyukra passzolni.
    E tekintetben van változás, kevesebb az alibizés.

    http://ulloi129.hu/2016/03/12/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol-3/