magyarfutball.hu

MTK Budapest - Ferencvárosi TC 1 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.33 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 2.33 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 19:51
    Ez a meccs 200 percnek tűnt. Borzasztó.


    Viszont, meg kell hagyni, megérdemelte az MTK. Jól megszervezték magukat.


    Igazából az MTK gusztustalan játékkal nyert! smiley
    34 meccs után már várható volt, plusz ott a 12 pont előnyünk, semmit nem vesztettünk.
    Doll mindjárt agyvérzést kap! smiley


    Szegény Doll nem érti, hogy ez egy magyar el classico. Nemzetközi színvonal?


    Dehogy érdemelte. Lőttünk 2 kapufát és kialakítottunk számtalan ziccert. Nekik csak akkor volt helyzetük, ha 0 emberrel voltunk hátul. Ez mindent elmond. Óriási különbség volt a két csapat játéka között. Ettől függetlenül rajtunk múlt, de elbasztuk.


    Lényegtelen ugyan, de nem 3 kapufa volt? Ez egy norvég-szindrómás meccs volt, ugyanolyan "gusztustalanul" játszott az MTK, mint a válogatottunk Osloban, csak ez vezethetett az MTK oldaláról sikerhez.

    De azért b.sszák meg!

    Másik: komolyabb bajnokságokban nem engednek meccset játszani ilyen libalegelőn!


    Dollnak mosolyogva kellett volna nyilatkozni, hogy basszus kikaptunk, voltak érdekes bírói ítéletek, de már arra sem emlékszünk milyen érzés kikapni olyan régen volt. smiley 12 ponttal vezetjük a bajnokságot, dolgozni kell tovább!Az MTK-nak és László Csabának 2 hete volt felkészülni belőlünk és egy taktikát kitalálni, ez sikerült nekik, most gratulálok, de az élet megy tovább!


    Ennél lehangolóbb meccset keveset láttam.
    Nem is az eredmény, az benne van a pakliban, hogy néha ilyen is van ... Sokkal inkább a körítés. Vagy a legendás Blue Brothers asztaltársaság hangját vagy azt a kibaszott kürtöt hallgatni 90 percen keresztül, egy kietlen, zord, stadionnak nevezett pusztulatban, brrrrrr...

    2015-ben így kell kinéznie egy örökrangadónak, siralom.
    Miközben amikor néha kapcsoltam egyet a távirányítón, akkor 90 ezer őrjöngő spanyolt láttam, micsoda kontraszt ... Na nem mintha most ezen annyira meg kellett volna lepődenem, de azért karácsonyig szarjon szaporát az összes, akinek ebben része van.


    Láttad a meccset is? Az MTK a 90 percből 80-at a saját tizenhatosán töltött, simán lefociztuk őket. Az, hogy nem sikerült gólt rúgnunk csak a véletlenen múlt.


    A kapufák ellenére szerintem ez megint az a kategória volt, amit reggelig tudtunk volna játszani rúgott gól nélkül. Azon kívül, hogy persze fos gyengén is játszottunk, ez az egész a foci megcsúfolása volt. Pályástul, nézőszámostul, meg azzal a fasszal együtt, aki vuvuzelát vagy mi a tökömet fújt végig.
    Klassz hét ez az EB kijutás után, back to reality.


    ez h 2000+ néző volt a mai mecsünkön ez az utóbbi évek legnagyobb kamuja, pedig volt nemegy. ha ezer fizető néző volt sokat mondok.
    de megnéztem a linket is. az összesitesben a legmagasabb forduló nézőszáma _kisebb_ mint a grupisex aréna teljes befgadóképessége. ami azért kurvára nem egy hű de nagy stadion. hihetetlen.

    mindez kurvára nem számítana, ha nem élne eből a szarból ilyen geci jól nulla percemberek mint volli meg nyíri meg kubatov.


    Véletlen is, de Dollnak taktikát kellett volna változtatnia. Ha ennyire visszaáll egy csapat és csak a védekezéssel törődik, mint az MTK, akkor nem szabad ennyire benyomni őket a saját kapujuk elé. Volt, hogy 10 MTK játékos volt a saját 16-n belül. Ilyenkor nem szabad kényelmesen passzolgatva felvinni a labdát, hanem a középpályán átrúgva a gyors szélsőkkel kellene operálni. Ki kell őket csalogatni és gyakorlatilag lekontrázni.
    Ha mi rúgtuk volna az első gólt, ez egy sima meccs lett volna. De azt mindenkinek látnia kell, hogy a két csapat között hatalmas különbség van, ami ma nem jött ki.


    A taktikai váltással egyet értek, de valójában egy 10 emberrel betömörülő csapat ellen még a legnagyobb edzőknek is meggyűlik a baja.Ott ha nincs valamilyen hiba a védelemben, vagy technikai malőr, akkor max az átlövésekben lehet reménykedni.A szélső játékunk tegnap fos volt.Lamah hozta önmagát, Ramirez alulmúlta önmagát, Varga helyére meg behozta Doll Sesztákot aki szintén harmat gyenge volt de érthető hiszen a jobb szélső poszt nem nagyon az ő helye...


    Milyen középpályát rúgjanak át? A második félidőben még Pintér is az MTK térfelének a középén volt legtöbbször


    Eddig a vasas pályáról csak becsült nézőszámok voltak, most hogy sikerült összehozni ezt a 2114-et?


    Totálisan telibesz....m a többi meccs nézőszámát akkor, amikor egy Örökrangadó volt a programban, ami önmagában véve egy listavezető Ferencvárossal, új stadionostul, marketingestől, propagandástul - figyelembe véve a hazai meccsre járási trendeket - minimum 8.000 nézőt kellett volna jelentsen. Azok, akik rendet szerettek volna a lelátókon és eddig nekik ez hiányzott, most (is) ott volt a lehetőség. Azoknak, akik éveken át egy nagyon erős Ferencvárosra vártak, szintén. Csakhogy ezek az arcok nem a fanatikusak, ezek nem fognak kimenni, főleg nem egy előre lefutott bajnokság szinte tétlen meccsére, idegenbe. Ide más kell, tisztelt Q olvtárs. És van a kritikus tömeg (?), aki látja, mi folyik, korábban kijárt idegenbe és most letojja a dolgot magasan.
    A kubatovista rombolómunka hatása - párosulva az általános magyarországi mennyei bajnokság nézhetetlenségének hatásaival - az idegenbeli meccseinken mutatja meg magát igazán. A Gruppieban idén a legrosszabb esetben is 6k felett volt a nézőszám. Adott a kérdés, ők mire kíváncsiak igazán az otthoni meccseken és mire nem, amikor nem mennek idegenbe elkísérni az imádott csapatukat.Ezt válaszolja meg Q.
    Ugye, ezek voltak azok a meccsek, ahol a core szurkolók és a Tábor képviselte a Fradi közönségét. Most pedig volt ez... A tábor helyén volt egy pár száz srác, a fő tribünön pedig azok az őrültek, akiknek még mindig nem volt elég a pofonból, amit a mennyei vezetői mértek rájuk, ill. pár szerencsétlen MTK fanatikus. Ez ma egy Örökrangadó. Innen szerintem nincs visszaút, akárki akármit mond. Általánosan sem és a Ferencvárosnak sem.

    A meccs kimenetele többek között ezért sem hozott annyira lázba. Nem jött ki a papírforma. Slussz. Ennyi. Az előző rész ezerszer hangsúlyosabb.


    A vendégszektorban nagyjából 5-600 -an, a hazaiban valamivel kevesebben voltak.
    A semlegesben 2-3 tucat fradista.
    Reálisan 1100-1200 lehetett maximum az összlétszám.


    Az ön által emélített mérkőzésre 600 vendégjegyet biztosítottak a számunkra, melyból csak néhány darab nem került értékesítésre.A mérkőzésen is a vengég nézőszám megközelítőleg 600 körül volt, tehát akik megvásárolták jegyüket, azok ki is látogattak a mérkőzésre.Sajnálatos módon a stadion adottságai miatt nem állt módunkban több jegyet értékesíteni, de biztosan több fogyott volna, így több szurkolónk is látogatott volna ki.A megfelelő hangulatról ez a párszáz ember is gondoskodni tudott, a mérkőzés fegyelmezett, és atrocitásoktól mentes környezetben zajlott le.Sajnos most elmaradt a siker, emiatt csalódottak vagyunk mi is, éppúgy mint a szurkolóink, de dolgozunk tovább.

    Tisztelettel: Kobatov Gábor


    Volt amikor bejött a terv (Ramirez, Lamah, Varga, Dilaver), de a labda vagy kapufára ment, vagy a kapus védett, vagy mellé/fölé ment. Aztán volt egy-két nem rossz átlövési kísérlet is (Hajnalé főleg). Ezeket lereagálta László Csaba és a 2. félidőre betömte a lyukakat a széleken. Onnantól ment a tanácstalanság ezerrel, mert nem voltak hajlandók kicsalogattatni. Az a bizonyos 3-1-es kontra is a mi hibánkból eredt, nem volt az egy tudatos kontra - látszott is, mert hamar elpuskázták.

    Valaki írta a zseléseket. Na, ez annak a karbonkópiája volt.

    Ez egyetlen pozitívum az, hogy nincs tovább gond a veretlenségi szériával.


    tegnap hirtelen ötlettől vezérelve kitaláltuk, hogy kimegyünk a hazaiba, de nem tudom mit képzeltünk.
    természetesen csak mtk kártyával lehetett bemenni (csak erre a meccsre kellett) és ha még esetleg akartunk volna regisztrálni, akkor sem tehettük volna meg.
    szánalom baszdmeg, felháborító, hogy több mint 5 éve más feltételekkel járhatok meccsre, mint mások, csak azért, mert a Fradinak szurkolok.
    ilyen biztos, hogy csak nálunk van a világon.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=26226&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.11.25, 11:31
    Az origo megkereste az MTK-t tegnapi számolgatós cikkünk kapcsán, ahonnan a következő válasz jött:

    “1369 jegyet értékesítettünk (ebben a bérletesek nincsenek benne, az plusz 160), 97 VIP vendégünk volt, továbbá 488 állami gondozott, illetve szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermeknek és kísérőiknek biztosítottunk ingyenes belépési lehetőséget”.

    Értitek: Az MTK 488 fő részére biztosított ingyenes belépési lehetőséget, talán az erre az egy meccsre előírt kártya sem kellett. Nagyon szép gesztus.

    http://ckozep.hu/az-mtk-jotekonykodott/
     
  3. avatar: ingersheim
    2015.11.23, 21:53
    ..., 934 fő tekintette meg a képek szerint a mérkőzést. 2114 főt írtak. Hová tűnt 1180 ember?

    Minden portál úgy hozta le, hogy az egész fordulót 8940 néző látta. Mindezt úgy számolva, hogy a Fradi meccsen 2114 fő volt. Nos, nem. Az egész fordulót szerintünk maximum 7760 ember látta, mert a Fradi meccsen nem volt 1000 néző sem. Az örökrangadón.

    Ha a többi meccsen is valaki összeszámolná a valós nézőszámot akkor minden bizonnyal kijönne, hogy 6000 néző lehetett az összes kilátogató. Gratulálunk!

    ckozep.hu/hova-bujt-1180-nezo/