magyarfutball.hu

Jászberényi SE - Restart-Ceglédi VSE 1 : 2 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.05, 20:27 (szerk.: 2017.10.06, 09:36)
    Jászberényi SE—Cegléd 1-2 (0-0)
    Jászberény, 200 néző, v.: Veizer (L. Tóth, Horváth R.)
    Jászberény: Szalma- Gulyás, Lukácsi, Majzik, Hídvégi — Móczó, Bárkányi, Rebecsák (Mohácsi, 59.), Hevesi-Tóth - Hamar (Németh Gy., 59.), Bubori (Vaszicsku, 70.). Edző: Földesi Károly.
    Cegléd: Sánta - Villányi, Búzás, Miklósvári, Kenderes (Ramos, a szünetben) - Horváth D., Barna, Szabó Z., Selei (Fehér, 64.) - Medgyesi, Lendvai (Leskó, a szünetben). Edző: Soós Imre.
    13. perc: Hevesi-Tóth mesterien emelt a ceglédi védők mögé, ám mielőtt Hamar átvehette volna a labdát, Sánta a tizenhatos vonalán, merész vetődéssel mentett előle.
    16. perc: Horváth futotta meg a berényi védelem bal oldalát, centerezését Selei estében a kapu mellé vágta.
    40. perc: Medgyesi 23 méteres szabadrúgását Szalma a bal alsó sarok elől tenyerelte szögletre.
    42. perc: Hídvégi felívelését Hevesi-Tóth középre fejelte, Bubori 8 méterről kapura ollózott, a labda centikkel kerülte el a bal sarkot.
    52. perc: Horváth szerzett labdát a job oldali vonal mellett, mesterien csavart középre, Leskó pedig a 11-es pontról, senkitől sem zavartatva a bal sarokba fejelt, 0-1.
    67. perc: Horváth bal oldali keresztlabdáját a hosszún Leskó 3 lépésről fejelte a rövid sarokra, Szalma nagy bravúrral szögletre mentett. A sarokrúgás utáni kavarodásból Horváth 8 méterről a kapu közepébe lőtt, 0-2.
    87. perc: Óriási védelmi hibát követően szépített a házigazda. Az egymásra váró védők és kapus között Németh Gy. szerzett labdát és két lépésről a léc alá lőtt, 1-2.
    Jó iramú mérkőzést láthatott a jászberényi közönség, melyen a vendégcsapat igazolta, nem véletlenül tanyázik a táblázat élmezőnyében. A ceglédiek bátran felvállalták az előrejátékot, s bár igazi ziccert csak keveset alakítottak ki, támadásaikban benne volt a gólveszély. A hazai együttes labdarúgóit sem érheti szemrehányás, hiszen keményen odatették magukat, ám Hamarék egészen a hajráig képtelenek voltak a kapuba találni. Ugyan Németh Gyula révén az utolsó percekben sikerült a szépítés, az egyenlítésre nem maradt idő.
    Földesi Károly: - A nagy akarat görcsössé tette a csapatot és nem boldogultunk a jól játszó Cegléddel.
    Soós Imre: — Úgy látszik nekünk minden meccs előtt utazni kell a győzelemhez, így a jövő hétre is rendelünk egy buszt a Fradi-mérkőzésre.

    Forrás: Új Néplap, 2008-09-29