magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Szarvasi Vasas Spartacus SE 1 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.11, 10:13
    Diósgyőri VTK—Szarvasi Vasas 1— 1 (0— 1)
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Diósgyőr, 6000 néző. V.: Tóth B. (Kiss, Bajkai)
    DVTK: Knotz — Csizi, Varga, Parhomenko, Szabó — Molnár, Huszák, Szvisztun — Hanyecz B., Kiser, Váczi. Edző: Palicskó Tibor.
    Szarvas: Hanyecz J. — Fekete, Luzsák, Boda, Szemere — Csák, Nagy M., Bress, Rácz — Csalos, Kovács. Edző: Pallagi Róbert.
    Csere: Csizi helyett Leskó a 46., Kiser h. Katona az 57., Csák h. Szarvas a 64., Csalos h. Búzás a 78. percben. >
    Gólszerző: Kovács a 40., Molnár a 80. percben.
    Sárga lap: Csalos a 30., Fekete az 52., Varga az 53-, Nagy M. a 65. percben. Szögletarány: 12:7 (3:5) a DVTK javára.
    A 8. percben Csizi lendületesen tört be a szarvasi kapu előterébe, ahol egy védő eltalálta a lábát, Csizi nagyot esett, ám a sípszó elmaradt. A 35. percben Molnár 20 méterről célozta meg a kaput, de labdája elcsúszott a jobb sarok mellett. A 37. percben Huszák szöglet után kapásból nagy lövést zúdított a léc alá, ám Hanyecz J. reflex-mozdulattal szögletre tolta a labdát.
    Három perccel később előnyhöz jutottak a vendégek: egy hosszan előre vágott labdára Kovács rárajtolt, Varga alaposan eltévesztette az ütemet, s a csatár 12 méterről a kapu közepébe lőtt, 0— 1.
    Szünet után Hanyecz B. mellé, Molnár pedig fölé bombázott. Az 57. percben Bress 20 méteres szabadrúgása alig csúszott el a jobb kapufa mellett. A 65. percben Váczi „kilőtte” a sorfalból Csalost, akit ápolni kellett.
    A 80. percben Molnár lépett ki a védők közül, középen kapura húzott, majd hét méterről laposan a hálóba lőtt, 1— I.
    A bajnoki elsőségről álmodozó diósgyőriek elkövették azt a hibát, hogy a kezdés után lekezelték ellenfelüket. Az első 45 percben csak ímmel-ámmal nyomultak előre, helyzetük nem akadt, döcögött a gépezet. Ráadásul Varga súlyos hibát követett el, s ezzel kellemetlen szituációba sodorta csapatát. A második félidőben a piros-fehér együttes rohant az eredmény után. Az akarással nem is volt gond, a görcsösség fokozódása viszont egyre több hibát eredményezett. A Szarvas szervezetten védekezett, s igen veszélyes kontraakciókat vezetett. A látottak alapján teljesen megérdemeltnek minősíthető a vendégek pontszerzése.
    Jó: Váczi, Molnár, ill. Luzsák, Boda, Szemere, Kovács.
    Nyilatkozatok. Palicskó Tibor: —A nagy akarás miatt nem tudtunk folyamatos játékot produkálni, s jobb eredményt elérni. Pallagi Róbert: — A kiesés közelsége megsokszorozta a csapat erejét és akár győzhettünk is volna.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1991-06-03