magyarfutball.hu

Lehel SC - Debreceni Kinizsi SE 1 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 11:25
    Lehel SC- Debreceni Kinizsi 1:0 (0:0)
    Jászberény, 1200 n., v.: Palik
    Lehel: László — Gergely, Fényes, Lakatos, Szívós, — Postás, Lukácsi, Krasnyánszki (Bacher a szünetben) — Barta, Kovács Dzurják (Váczi a szünetben). Edző: Temesvári Tibor
    D. Kinizsi: Varga — Kelemen. Takács, Puskás, Tóth I. — Tóth F., Tőzsér, Szabó — Magyar (Maczkó a 69. percben), Bodonyi, Orenstein (Fehér az 58. percben). Edző: Nagy György.
    Kezdés után a Lehel került mezőnyfölénybe, egyre- másra vezette támadásait A
    3. percben Lakatos labdájával Postás került helyzetbe, de középről, mintegy nyolc méterről a kifutó kapust találta el. A Lehel támadásaiból hiányzott a lendület és az átütő erő ebben az időszakban, s bár fölényben játszott igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani. Negyven perc is élteit már, amikor az első igazi lövést látni lehetett Lukácsi Postás szögletét mintegy 18 méterről szúrta rá, de nagy bravúrral védett a vendégek kapusa Félidőben Temesvári edző kettős cserét határozott el, Váczi és Bacher jött be. A második félidőre élénkült a játék. A 48. percben Lukácsi, Kovács összjáték végén Bartha középen kiugrott a labdával, elhúzott a kifutó kapus mellett, kisodródott az alapvonalra, de okosan a hálóba emelte a labdát; 1:0. A gól után mintegy tíz percig még élvezetes játék folyt, majd ismét visszaesett a hazai csapat, unalmas csapkodó játék alakult ki. A közvetlen védelemben László elfogadhatóan védeti; a hátvédek többször is hibázva játszottak. Kivéve Lakatos, aki kiemelkedett ebből a sorból, hiszen kiválóan semlegesítette a rábízott veszélyes Bodonyit A középpályások gyenge teljesítményt nyújtottak, Postás erőtlenül, Lukácsi elképzelés nélkül, Krasnyánszky pedig elfogódottan játszott. Elől csak Kovács teljesítménye érte el a közepes szintet.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1981-09-08