magyarfutball.hu

Jászberényi Lehel SC - Debreceni Kinizsi SE 2 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 11:22 (szerk.: 2017.11.19, 12:20)
    Lehel SE—Debreceni Kinizsi 2:3 (1:2)
    Jászberény 500 n. V.: Zvolenszky (Lója, Berger)
    Lehel SE: Balázs - Balogh, Fényes, Kovács, Szántai T., Szántai A., Erdélyi, Gulyás, Mosonyi (Molnár), Keresztesi (Váczi Gy), Ludasi. Edző: Péczely Szabolcs
    Debreceni Kinizsi: Vladon — Horváth, Szilágyi, Fekete, Szűcs S., Szűcs J., Váczi L., Darányi, Tóth Gy., Fehér, Tóth K., Edző: Garamvölgyi Lajos.
    Meglepetésre jászberényi támadásokkal kezdődött mérkőzés, és a hazaiak m az 5. perében megszerezd a vezetést. Szűcs Sándor rövid hazaadására Gulyás rácsapott, és a kifutó Vadon mellett a kapuba lőtte a labdát. 1:0. Továbbra is a Lehel maradt támadási» s az első negyedóra végén váratlanul jött a vendégek egyenlítő gólja. A 17. percben Darányi szögletét a védők röviden fejelték ki, Váci L. mellel maga elé tette a kipattanó labdát, majd 17 méterről laposan jobb alsó sarokba lőtt. A Kinizsi egyenlítő gólja nem törte meg a Lehel támadókedvét, először Keresztesi, majd Mosonyi hagyott ki nagy helyzetet. A kihagyott lehetőségek a 40. percben megbosszulták magukat mert egy védelmi figyelmetlenséget kihasználva a Kinizsi vezetést szerzett. Fehér hatalmas partdobását Tóth Gy. megcsúsztatta, és a hosszú oldalon berobbanó Fekete 5 méterről a kapuba vágta a labdát. 1:2. Gyors két góllal kezdődött a második félidő. Az 54. percben a 16- ossal egy magasságból ismét Fehér végzett el partdobást, a labdát Fekete kézzel maga elé tette és a dermedt védők között 8 méterről a tehetetlen Balázs mellett a kapuba helyezett. 1:3. A jászberényi játékosok vitatták a gól érvényességét azonban Zvolenszky játékvezető középre mutatott. A középkezdést követően gyors hazai akció futott a pályán. Ludasi került 10 méterről tiszta helyzetbe, de első lövését Vadon bravúrosan védte. A kapusról kipattanó labdát a jászberényi középpályás másodszorra a hosszú sarokba vágta. 2:3. Az utolsó 30 perc izgalmas játékot, és Lehel-fölényt hozott, azonban az eredmény már nem változott. A 80. percben egy meg nem adott jászberényi gól — Lója partjelző lest intett — borzolta a hazai játékosok és közönség idegeit. Az egyenlő erők küzdelmét hozó mérkőzésen a szerencsésebb csapat szerzete meg a három pontot, a játék képe alapján a Lehel nem érdemelt vereséget.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1989-04-24