magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Tuzsér SE 1 : 3 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: bbsz
    2015.10.07, 12:02 (szerk.: 2020.12.29, 22:22)
    Nyolcan akadtak, akik örültek
    Csató Sándor most döbbenhet rá, hová is süllyedt a békéscsabai foci


    300 néző
    Vezette: Veizer Roland (Agócs János, Kormányos II Gábor)
    Békéscsaba: Such András - Buzási Péter, Brlázs Gábor, Tóth-Kovács Tamás (Kocsis Dávid 46. p.), Juhász György - Okos István, Szilágyi László, Pozsár Gábor, Ursz József - Dani Péter (Dobi Róbert 83. p.), Cseke Tamás (Valentényi Viktor 64. p.) Edző: Csató Sándor
    Tuzsér: Balogh Zoltán - Csobán István, Mező Ádám, Dancs Béla, Baka Csaba - Babják Miroslav (Rab László 80. p.), Iván Attila, Kóka Róbert - Mitró János (Gergely István 60. p.), Krajncz Balázs, Minyin Vitalij (Szilágyi Krisztián 75. p.) Edző: Révész Attila
    Gól: Pozsár 23. p. 11-es illetve Mitró 3. p. ; Dancs 88. p. ; Rab 91. p.
    Sárga lap: Mitró 19 . p. ; Balogh 23. p. ; Dani 45. p. ; Krajncz 83. p.

    3. p. : Iván remekül bújt ki a balösszekötő helyén, a védők már-már utolérték, mégis maradt ideje arra, hogy fölnézzen, s látva, hogy vele tartanak a társak, laposan átgurított a jobbösszekötő helyén érkező Mitró elé, aki 12 méterről laposan a már üresen maradt kapuba gurított, 0-1.
    23. p. : Egy hosszan előrevágott labdára Cseke rajtolt, a kifutó Balogh szerette volna fölszedni előle a labdát, de olyan lendülettel érkezett, hogy elütötte a csabaiak támadóját a 16-oson belül, 11-es. A büntetőt Pozsár a balra vetődő kapus fölött, nagy erővel a léc alá vágta, 1-1.
    88. p. : Bal oldalt, a szögletzászlóhoz közel szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, a belőtt labdát az előrelopakodó Dancs 10 méterről laposan a kapu közepébe bombázta, 1-2.
    91. p. : Kóka a félpályáról remekül előreívelt, Rab jó ütemben lépett ki a védők közül, majd néhány lépés után a kimozduló Such mellett 14 méterről, laposan a kapuba lőtt, 1-3.

    Nagy volt a csabaiak háza táján a fogadkozás hét közben, miszerint ismét jó játékkal kirukkolva, megcsípik a Tuzsért.
    Nos, nem úgy tűnt, hogy sikerülni fog, ugyanis alig hangzott el az éljen-éljen és máris Such kapujában táncolt a labda. Sokkal agresszívabban és tetszetősebben játszottak a vendégek, uralták a középpályát, elöl pedig húsz percen át egyfolytában veszélyt okoztak a csabai kapura. A lila-fehérek büntetőből egyenlítettek és ezt követően igyekeztek felvenni a ritmust partnerükkel szemben. Ez többé-kevésbé sikerült, ám a kapura ritkán voltak veszélyesek, nem úgy a szabolcsi vendégek, akik egyszer-egyszer megtornáztatták Such kapust.
    A fordulás után végleg kidomborodott a tuzsériak nagyobb tudása, a mezőnyben egyre inkább fölénybe kerültek a sokat hibázó hazaiakkal szemben. Ettől függetlenül a hazai publikum bízott abban, hogy nem változik az eredmény, ám a finisben kétszer megrázta magát a vendégcsapat és két szép góllal bebiztosították megérdemelt győzelmüket.
    Nyolc szurkolót számláltunk a lelátón, akik örömmámorban úsztak. Valamennyien a vendégdrukkerek szektorában helyezkedtek el és kilencven percen keresztül túlkiabálták a hazaiakat.
    kép
    A mezőny talán két legjobbja: a tuzséri kapus, Balogh Zoltán kiöklözi a labdát, pedig a békéscsabai Okos István remekül fejelt. (Fotó: Kovács Erzsébet)

    Jó: Okos, Szilágyi L. illetve Balogh, Mező, Dancs, Baka, Iván

    Csató Sándor: - Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk. Akaratgyengén játszott a csapat és durva egyéni hibákat vétett.
    Révész Attila: - A helyzetek alapján rászolgáltunk a győzelemre.
    (Jávor Péter - Verasztó Lajos)
    5. Tuzsér 21 10 5 6 27-29 35
    ...
    16. Békéscsaba 21 4 3 14 18-33 15


    Békés Megyei Hírlap 2007. április 16. ; MLSZ adatbank