magyarfutball.hu

Tuzsér SE - Békéscsaba 1912 Előre SE 3 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: bbsz
    2015.08.26, 23:06 (szerk.: 2021.01.03, 00:11)
    Most megtanulhatják, hol van Tuzsér
    A hazai védelem megakadályozta, hogy a csabaiak támadjanak


    800 néző
    Vezette: Herbály Péter (Márkus Tamás, Pápai Zoltán)

    Tuzsér:
    Nagy Zoltán - Mitró János (Kolbe Ádám 66. p.), Mező Ádám, Dancs Béla, Göncz Bertalan - Babjak Miroslav - Gergely István, Krajncz Balázs (Fodor András 75. p.), Iván Attila, Szabó István - Minyin Vitalij (Lupcsa Csaba 80. p.) Edző: Révész Attila
    Békéscsaba:
    Such András - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Tóth-Kovács Tamás, Juhász György - Buzási Péter, Valentényi Viktor (Okos István 70. p.), Pozsár Gábor, Ursz József (Horváth Tamás 46. p.) - Tóth György, Dobi Róbert Edző: Jakab Péter

    Gól: Minyin 26. p. ; Minyin 35. p. ; Kolbe 87. p.
    Sárga lap: Babjak (sorozatos szabálytalanságért) 34. p. ; Mező (buktatásért) 43. p. ; Szabó (gáncsolásért) 63. p. ; Göncz (buktatásért) 76. p. ; Pozsár (reklamálásért) 88. p. ; Fodor (késleltette a szabadrúgás elvégzését) 91. p.
    Szögletarány: 6:3 (4:1)

    26. p. : Iván a békéscsabai védelem bal oldaláról középre lőtte a labdát és a hosszú oldalon érkező Minyin 8 méterről a hálóba vágta, 1-0.
    35. p. . Mitró lövésszerű beadását a békéscsabai védők elvétették, és Minyin lemásolta előző gólját, közelről talált a csabai kapuba, 2-0.
    87. p. : Iván a 16-oson belül Kolbéhoz játszott, aki kicselezte Czipót és higgadtan a kapuba helyezte a labdát, 3-0.

    Szép számú nézőközönség előtt jó hangulatú találkozó zajlott. A hazai csapat tapogatózva kezdett, az első negyedórában a Békéscsaba többet birtokolta a labdát. Helyzet ugyan nem volt, de gyakran jártak a vendégek a hazai 16-os előtt azonban ez a fölény meddőnek bizonyult.
    A tuzséri csapat az első félidő közepétől rendkívül agresszíven folytatta, nem hagyott lehetőséget a békéscsabai csapatnak rövidpasszos játékára, minden helyzetben letámadták a lila-fehér játékosokat és hazai pályán kontrára játszva 2-0-ás vezetést szereztek.
    A második félidőben a Békéscsaba változtatott a játékán, megpróbált gólt elérni, de a kép nem változott. Továbbra is a vendégek támadtak és a hazaiak veszélyes kontrákat vezettek Such kapujára. A jól záró tuzséri védelem lehetetlenné tette, hogy a gyengén futballozó csabai csatárok veszélyeztessék a kaput. Ellenben a tuzséri ellentámadásokban nagyon sok átütő erő volt és a 87. percben ezt ismét gólra tudták váltani.
    Hiába voltak képzettebb labdarúgók a békéscsabai csapatban, ezen a napon a szív, a lelkesedés, az akarat megérdemelt tuzséri győzelmet aratott.
    A békéscsabai csapat példát vehet hozzáállásból.

    Jó: Minyin, Krajncz, Göncz, Babjak illetve Such, Tóth-Kovács

    Révész Attila: - Játékunk nem volt olyan látványos, amint tőlünk megszokták, viszont eredményesek voltunk.
    Jakab Péter: - A hazai csapat lelkes játéka megérdemelt győzelmet hozott.
    (J. P.)
    3. Tuzsér 6 3 2 1 11-7 11
    ...
    14. Békéscsaba 6 1 1 4 6-10 4

    forrás: Békés Megyei Hírlap 2006. szeptember 18. ; MLSZ adatbank