magyarfutball.hu

Újpest FC - Weisz Manfréd FC Csepel 2 : 3 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.05.22, 18:32
    Ujpest támadásokkal indult a mérkőzés. A 2. percben Ádám beadását Zsengellér a kapufára lőtte és az onnan visszapattanó labdát a jókor érkező Szusza a hálóba sodorta. 1:0. A 6. percben Zsengellér Pozsonyit szöktette, aki lefutott és a 16-os sarkáról élesen a kapu mellé lőtte a labdát.A 18. percben Szabadkai Fuszekhez játszott, aki Marosvárihoz továbbította a labdát, az összekötő csatár fordulásból szép gólt lőtt. 1:1. A 20. percben Szabadkai beadásából Pintér volt eredményes. 1:2. A 44. percben Pintér a kapufát találta el, a lepattanó labdát Szabadkai belőtte. 1:3.
    Szünet után a 7. percben Ádám sarokrúgást ért el, jól ívelt labdáját Szusza a hálóba fejelte. 2:3. A 9. percben Berzi fejelt a kapu mellé. Az Ujpest ezután erősített, de a csepeli védelem jól működött. A 17. percben Zsengellér lövését Dókai kiejtette, de Szusza közelről is a kapu mellé rúgta a labdát. A 21. percben Csepel egymásután három sarokrúgást is elért, de csatárai nem tudták a helyzeteket értékesíteni. Ezután több csepeli támadás indult az ujpestiek kapuja ellen, de a csatároknak nem volt szerencséjük, mert lövéseik rendre elkerülték az ellenfél kapuját. Az utolsó percekben Ujpest is többször támadott, Zsengellér és Vincze révén, de az eredmény már nem változott.
     
  2. avatar: heimo
    2015.03.17, 16:56
    Csepel – Újpest 3:2 (3:1)

    Fölényesen játszott a WMFC

    Újpest – 7000 néző – Játékvezető: Vass A.
    Fergeteges újpesti rohamok vezetik be a játékot és a lilák mindjárt gólt is érnek el: Zsengellér Pazar trükkel szökteti Ádámot, akinek beadását Szusza a kapkodó csepeli védők között gólba sodorja.

    Újpest egy ideig még nagy kedvvel játszik tovább, azonban a csepeliek egyre jobban belemelegednek a játékba és az első negyedóra elteltével szinte állandóan fölényben vannak. A 19. percben megszületik az egyenlítés. Pintér beadása átsuhan a kapu előtt s Marosvári fordulásból laposan a hálóba lövi a labdát. 1:1.

    Az egyenlítés után a vendégcsapat a gyengén játszó újpesti védelem mellett sorozatos támadásokat vezet és a 24. percben újabb gólt lő. Pintér szemfülesen megugrik az elbámészkodó Balogh II. mellett és 10 méterről nyugodtan lő a hálóba. 2:1.

    A gól teljesen megzavarja az újpesti védelmet, amely csak a legnagyobb szerencsével tudja elhárítani a következő sorozatos gólhelyzeteket, a 45. percben azonban ismét kénytelen kapitulálni. Pintér 40 méteres bombája a felső kapufa éléről Szabadkai elé vágódik, aki közelről behelyezi a labdát.

    A második félidőben az Újpest széllel hátban nagy akarással próbálja megváltoztatni az eredményt és a 7. percben Ádám kornerét Szusza be is fejeli. 3:2. Ettől kezdve azonban ismét a vendégcsapat veszi át a játék irányítását és az újpesti kapu megint csak óriási szerencsével mentesül holtbiztosnak látszó góloktól.

    Csak az utolsó pillanatban szabadul ki egy kissé az újpesti csatársor, de az egyenlítéshez már nincsen sem ideje, sem kellő nyugalma. A csepeli csapat egy-két egész rövid periódustól eltekintve határozottan jobb és eredményesebb futballt játszott, az Újpestnél viszont a védelem katasztrofális volt.

    A csepeliek akár bajnokságot nyerhettek volna abból a rengeteg gólhelyzetből, ami az újpesti védők óriási hibáiból a részükre adódott. A mezőny legjobb emberei Bakos és Marosvári voltak. Vass Antal jól vezette a mérkőzést.

    huszadikszazad.hu