magyarfutball.hu

MTK-VM SK - Újpesti Dózsa SC 2 : 0 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2016.11.12, 07:57 (szerk.: 2022.03.05, 14:29)
    MTK-VM - Ú. Dózsa 2:0 (1:0)
    Hungária körút, 10.000 néző, v.: Kovács I. L.

    MTK-VM: Gáspár - Farkas, Hires, Lőrincz, Szalai - Katzenbach, Szeibert, Bognár - Kékesi, Balogh, Pölöskei

    Ú. Dózsa: Gróf - Schneider, Kovács, Szélpál, Szlezák - Kozma, Herédi, Steidl - Schróth, Rostás, Katona

    Góllövők: Katzenbach (40. p.), Szeibert (75.)
    Cserék: Lőrincz helyett Huszárik (50. p.), Pölöskei helyett Talapa (63. p.), illetve Schróth helyett Balogh I. (65. p.), Szélpál helyett Szabó (74. p.)
    Sárga lapok: Katzenbach (60.), illetve Herédi (2.), Szélpál (72.), Szlezák (85.)

    Hatalmas iramban kezdődött a találkozó, s az indulatok megfékezésére a játékvezető már a 2. percben sárga lapot mutatott fel Herédinek. A lendület azonban csak rövid ideig tartott, s az első jelentősebb akció - igaz, akkor egymást követően kettő - a 15. percben volt. Katona cselek után Schróth elé tálalt, aki elől üggyel-bajjal tisztázott Bognár. A szöglet után Kovács csúsztatta a labdát centiméterekkel a kapu mellé. Tíz perc elteltével tudott válaszolni az MTK-VM: Katzenbach jobboldali beívelését Bognár a kapusba fejelte. Újból élénkebbé vált a játék. Fél óra elteltével átalakította hadrendjét az MTK-VM, s ez rögtön gólt is eredményezett. Az előrehúzódó Katzenbach úgy talált a hálóba, hogy Balogh fejese után üresen vehette át a labdát a 16-oson belül, és Gróf mellett a hálóba gurított (1:0).

    Szünet után élénk maradt az iram, de a két együttes többnyire csak a 16-osok között szervezte támadásait, a kapuk előtt minden kezdeményezés elhalt. Az 52. percben Kozma egyenlíthetett volna: három csel után elgurított a jól kimozduló Gáspár mellett, aki vert helyzetben, fantasztikus érzékkel, lábbal tisztázni tudott. A 65. percben Bognár szöglete után ismét Katzenbach volt veszélyes, de ezúttal a kapufát találta el. A 75. percben aztán beállította a végeredményt a hazai együttes. Egy bedobás után ismét Balogh csúsztatta fejjel a labdát Szeibert elé, aki a kifutó Gróf fölött a kapuba emelt (2:0). Az utolsó percben megint Szeibert előtt volt nagy helyzet, de a jobb kapufa mellé lőtt.

    A két együttes élénken játszott, de rendkívül sok hibát követtek el a játékosok. Az első lövésre 60 percet kellett várni. A csapatmunkában jobb mutatott teljesítménye alapján megérdemelten győzött a hazai együttes.

    MTI