magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Váci Izzó MTE 0 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 06:48 (szerk.: 2022.04.19, 10:00)
    Szombaton a tavaly még kiesőjelöltként jegyzett, az idén viszont dobogóesélyessé előlépett Váci Izzó vendégszerepelt a Megyeri úton. Jó iramban kezdődött a mérkőzés, s az első félórában kifejezetten látványos volt a játék, csupán a gólok hiányoztak, miután a csatárok az utolsó pillanatokban rendre elpuskázták lehetőségeiket. A 11. percben Talapa fejelt centikkel a jobb kapufa mellé 7 méterről, Koszta kapujánál pedig Véber 15 méteres lövése talált kishíján célba. A 18. percben Vígh, a 21.-ben Zsinka lőtt fölé az ötös sarkáról. Valamivel többet támadtak a hazaiak, de képtelenek voltak megszerezni a vezető találatot. Erre a 41. percben lett volna a legnagyobb lehetőségük, amikor Oroszki 10 méterre a váci kaputól üresen levehette a labdát, de ügyetlenül Koszta kezébe emelt.

    Fordulás után a vendégek kezdeményeztek többet, rögtön a középkezdést követően Bánföldi 20 méteres, bal alsó sarokba tartó lövését fogta Brockhauser, majd az újpestiek előtt is adódott egy kedvező helyzet, Vígh azonban másodszor sem tudott élni az alkalommal. Nem érte váratlanul a szakadó esőben ázó szurkolókat, hogy a 70. percben az egyre inkább kibontakozó vendégek megszerezték a vezetést: Nagy beadását Gyimesi 11 méterről fejelte a kapuba (0:1). Kénytelen volt előremerészkedni az Újpest, s amint az ilyenkor lenni szokott, ismét az ellentámadásokra építő csapat talált a hálóba: a 82. percben Gyimesi lőtt hatalmas gólt 16 méterről a bal felső sarokba, s ez végleg eldöntötte a két pont sorsát (0:2). Ezt megelőzően Huszárik csak szabálytalanul tudta megállítani az egyedül megiramodó Szalait, ezért Puhl játékvezető kiállította.

    A bajnoki címet védő Újpest több nagy ,,meccshelyzetet,, kihagyott, s a hajrában a sok hiba megbosszulta magát, így folytatódott a nagyszerű váci menetelés, a Duna-partiak továbbra is a bajnokesélyesek között szerepelnek.

    mti