magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Dreher - Kispest-Honvéd FC 0 : 3 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.06, 18:07
    BVSC-Dreher— Kispest-Honvéd FC 0-3 (0-0)
    Szőnyi út, 3000 néző. V.: Tóth V.
    Gól: Plókai (48. — 11-esből), Negrau (53.), Csábi (63.).
    Jó: Vezér, Borgulya, ill. Plókai, Kovács, Fischer, Pisont, Negrau.
    BVSC: Vezér — Króner, Csepregi, Cseh—Urbányi (Nagy P., 53.), Kósa, Garaba, Bognár, Farkas (Mundi, 52.) — Farkasházy, Borgulya
    KISPEST-HONVÉD: Brockhauser — Csábi, Plókai, Kovács, Duró — Halmai, Márton, Pisont — Fischer (Vincze, 85.), Orosz (Hamar, 60.), Negrau.
    Arról, hogy a sáros pálya sem lehet akadálya egy küzdelmes, jó futballnak, tanúbizonyságot adott a két csapat az első játékrészben. A hazai legénység kezdett jobban, de később persze kiderült, a kispesti együttes azért sokkal jobb erőkből áll. Különösen Pisont jeleskedett, fáradhatatlan motorként robogott a sárban, irányított, lőtt, jól dobta támadásba társait. Az, hogy a két csapat nyílt sisakkal küzdött magyarázható azzal is, hogy a vasutas csapatban öt olyan labdarúgó játszott, akik korábban a Honvéd dresszét viselték, azaz tökéletesen ismerik volt játszótársaikat.
    Fordulás után aztán a kispestiek negyedóra alatt eldöntötték a találkozó sorsát. 0—3 után a hazaiak szinte lecövekeltek, a kispestiek „örömfutballt” mutattak be, és ha a gólok ellenére is dicsérendő Vezér nem véd olyan ügyesen, könnyen fél tucat gól különbségű győzelemmel vihette volna el a két pontot a nagy elánnal játszó Kispest.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1993-03-01