magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2020/2021 Zala megye, III. osztály, Déli csoport 6 Napred SE Sumarton 5 53
2019/2020 Zala megye, III. osztály, Déli csoport 6 Napred SE Sumarton 6 26
2018/2019 Zala megyei III. osztály, Déli csoport 6 Napred SE Sumarton 3 56

összes eredmény, részletek »

címer: Napred SE Sumarton
Supporters
alternative names
FC Napred Sumarton
address
8865 Tótszentmárton
Rákóczi utca 3
Zala megye
 
contact information
e-mail drtakacszoltan@vindexiroda.hu
founded
1938
club colours
zöld - fehér
league (2021/2022)
name changes
 1. Tótszentmárton
  ? - ?
 2. FC Napred
  ? - 2011
 3. Műszer Autómatika-FC Napred
  2011 - 2017
 4. Napred SE Sumarton
  2017 -
honours list
 1. Megye I 1.hely
  2005/06
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: ingersheim
  2012.08.04, 12:31
  Zalaegerszeg (bl) - A Recop megyei labdarúgó-bajnokságban a hét végén minden eldőlt, most már az első osztálynak is van bajnoka, a Műszerautomatika FC Napred Tótszentmárton együttese.

  - Az egész falu velünk örült. Az emberek többsége akkor is szorított a gárdának, amikor a vártnál gyengébb teljesítményt nyújtottunk - mondta a bajnokságot megnyert csapat játékmestere és csapatkapitánya Svélecz László. - Csak köszönettel tartozunk az önkormányzatnak, a névadó szponzorunknak, Horváth Józsefnek és a többi segítőnek, akik nélkül nem juthattunk volna a bajnoki aranyhoz, a nagy álomhoz. Nem szeretném kifelejteni az edzőnket sem, Harcz Lajost, aki sokat küzdött, harcolt velünk azért, hogy hóban fagyban tréningezzünk. Nekünk nincs tornatermünk, ezért egy kicsit mostoha körülmények között edzettünk, de ez most már senkit nem érdekel, csak az, hogy célba értünk, s elmondhatjuk Tótszentmártonnak a megyei első osztályában bajnok csapata van. Az NB III-as indulásról ma még semmit nem tudok mondani, a vezetők és a csapat illetékesei leülnek tárgyalni és átgondolják a dolgokat. Jó lenne, ha a mi kis településünk együttese is rajthoz állhatna a Nemzeti Bajnokságban. Ehhez azonban elő kell teremteni a megfelelő anyagiakat, mert enélkül felesleges rajthoz állni.

  Amíg az arany sorsa eldőlt, az ezüst- és a bronzérem kiadó. A Letenye együttese alaposan felkeverte az állóvizet. A múlt héten hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Galambokot. Vasárnap pedig 2-1-re verte idegenben a Pacsa gárdáját. A hét végén igazi hatpontos meccsre lesz kilátás, Takép Galambok (62 pont)-Interép Pacsa (60) rangadó lesz az első osztályban. Mindkét együttes értheten nagyon fogadkozik, amelyik csapat nyerni tud, az lépéselőnybe kerül. Egy biztos, a megyei bajnokság utolsó előtti körének slágermérkőzése lesz Galambokon, igazi presztízscsata, no és az se mindegy, hogy melyik gárda állhat majd fel a dobogó képzeletbeli második fokára. Az FC Napred történelmet írt, hisz ők lettek a bajnokok.

  2006. június. 13. kedd | Frissítve: 2007. szeptember. 14. péntek | Szerző: Mórocz Zsolt

  zalaihirlap.hu/sport-futball/20060613_szentmartonban_joggal_orulnek?s=rel