magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2018/2019 Zala megyei III. osztály, Déli csoport 6 Napred SE Sumarton 3 56
2017/2018 Zala megyei III. osztály, Déli csoport 6 Napred SE Sumarton 2 59
2016/2017 Zala megyei III. osztály, Déli csoport 6 Műszer Automatika-FC Napred 8 33

összes eredmény, részletek »

címer helye
Szurkolók
alias
FC Napred Sumarton
cím
8865 Tótszentmárton
Rákóczi utca 3
Zala megye
 
elérhetőség
e-mail drtakacszoltan@vindexiroda.hu
alapítás
1938
klub színei
zöld - fehér
bajnokság (2019/2020)
névváltozások
 1. Tótszentmárton
  ? - ?
 2. FC Napred
  ? - 2011
 3. Műszer Autómatika-FC Napred
  2011 - 2017
 4. Napred SE Sumarton
  2017 -
dicsőséglista
 1. Megye I 1.hely
  2005/06
hivatalos honlap
kapcsolódó weboldalak
szurkolói csoportok
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: ingersheim
  2012.08.04, 12:31
  Zalaegerszeg (bl) - A Recop megyei labdarúgó-bajnokságban a hét végén minden eldőlt, most már az első osztálynak is van bajnoka, a Műszerautomatika FC Napred Tótszentmárton együttese.

  - Az egész falu velünk örült. Az emberek többsége akkor is szorított a gárdának, amikor a vártnál gyengébb teljesítményt nyújtottunk - mondta a bajnokságot megnyert csapat játékmestere és csapatkapitánya Svélecz László. - Csak köszönettel tartozunk az önkormányzatnak, a névadó szponzorunknak, Horváth Józsefnek és a többi segítőnek, akik nélkül nem juthattunk volna a bajnoki aranyhoz, a nagy álomhoz. Nem szeretném kifelejteni az edzőnket sem, Harcz Lajost, aki sokat küzdött, harcolt velünk azért, hogy hóban fagyban tréningezzünk. Nekünk nincs tornatermünk, ezért egy kicsit mostoha körülmények között edzettünk, de ez most már senkit nem érdekel, csak az, hogy célba értünk, s elmondhatjuk Tótszentmártonnak a megyei első osztályában bajnok csapata van. Az NB III-as indulásról ma még semmit nem tudok mondani, a vezetők és a csapat illetékesei leülnek tárgyalni és átgondolják a dolgokat. Jó lenne, ha a mi kis településünk együttese is rajthoz állhatna a Nemzeti Bajnokságban. Ehhez azonban elő kell teremteni a megfelelő anyagiakat, mert enélkül felesleges rajthoz állni.

  Amíg az arany sorsa eldőlt, az ezüst- és a bronzérem kiadó. A Letenye együttese alaposan felkeverte az állóvizet. A múlt héten hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Galambokot. Vasárnap pedig 2-1-re verte idegenben a Pacsa gárdáját. A hét végén igazi hatpontos meccsre lesz kilátás, Takép Galambok (62 pont)-Interép Pacsa (60) rangadó lesz az első osztályban. Mindkét együttes értheten nagyon fogadkozik, amelyik csapat nyerni tud, az lépéselőnybe kerül. Egy biztos, a megyei bajnokság utolsó előtti körének slágermérkőzése lesz Galambokon, igazi presztízscsata, no és az se mindegy, hogy melyik gárda állhat majd fel a dobogó képzeletbeli második fokára. Az FC Napred történelmet írt, hisz ők lettek a bajnokok.

  2006. június. 13. kedd | Frissítve: 2007. szeptember. 14. péntek | Szerző: Mórocz Zsolt

  zalaihirlap.hu/sport-futball/20060613_szentmartonban_joggal_orulnek?s=rel