magyarfutball.hu

bajnoki szereplések

szezon bajnokság osztály klub neve hely pontok
2022/2023 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Diósgyőri VTK tartalék 12 49
2021/2022 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Diósgyőri VTK tartalék 12 50
2020/2021 Nemzeti Bajnokság III, Keleti csoport 3 Diósgyőri VTK tartalék 9 54

összes eredmény, részletek »

címer: Diósgyőri VTK tartalék
Supporters
alternative names
DVTK II
associated teams
address
3533 Miskolc
Andrássy út 61.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
 
founded
2007
club colours
piros - fehér
league (2023/2024)
name changes
 1. Diósgyőri VTK II.
  ? - ?
  DiMÁVAG II.
  ? - ?
  Diósgyőri VTK II.
  ? - ?
  Diósgyőri Vasas II.
  ? - ?
  Diósgyőri VTK II.
  ? - ?
  2007-től az NBI-es csapatok tartalék csapataként az NBIII-ban indultak
  Diósgyőri VTK "B"
  2007 - 2009
  Diósgyőri VTK Tartalék
  2009 - 2010
  2010-ben az első csapat kiesése miatt megszűnt
  Diósgyőri VTK Tartalék
  2011 - 2013
honours list
matches
official website
related websites
supporters' groups
segítség
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2015.07.20, 20:23
  Melyik pályán fognak játszani az NBIII-ban?
   
 2. avatar: Sanyi-Hungaria
  2015.06.11, 23:28
  A legutóbbi évükben csont utolsóként kiestek papíron a megye I-be ott már nem indulnak... Két év kihagyás után újra alanyi jogon NBIII nem tudom mennyire fer dolog ez a szövetség részéről, míg pl a Paks II 1 év kihagyás után megye I-be (ahova kiestek) bajnokként került vissza az NBIII-ba az picit más... számomra ez a tartalék csapatosdi irreális a normál bajnokságban! Vissza a tartalék bajnokságot!!!! Ne a tartalék csapatoktól függjön (éppen milyen felállásban állnak fel) egy-egy bajnokság végkimenetele. Vagy játszanak az NBIII-ban,de versenyen kívüli résztvevőként.
   
 3. avatar: ThomeeDVTK
  2015.06.11, 21:34
  Akkor rövid ideig tartott a megszűnés.
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2015.06.11, 14:01
  Az MLSZ döntése értelmében a 2015/2016-os idényben az elsőosztályú csapatok számára lehetőség nyílik tartalékcsapat indítására az NB III.-ban. A DVTK él a lehetőséggel.
  Csányi Sándor, az MLSZ elnöke jelentette be, hogy a Ligakupa megszűnésével együtt az NB I-es csapatok jogosultak tartalékcsapatot indítani az NB III.-ban. A második csapatok nem juthatnak fel az NB II.-be, gyenge szereplés esetén azonban kieshetnek a megyei I. osztályba. Azóta azt is nyilvánosságra hozta a szövetség, hogy a küzdelmek három húszcsapatos csoportban zajlanak az előttünk álló idényben.

  - A DVTK beadta a tartalékcsapat nevezését az NB III.-ba - tájékoztatott Árki Gábor sportigazgató. - A tartalékcsapatokban legfeljebb három 23 év feletti, azaz 1992. január 1. előtt született játékos léphet pályára, ezért kiváló lehetőség lesz arra, hogy a fiataljaink megmutassák magukat a felnőttek között is. Több tehetséges utánpótláskorú labdarúgó az első csapattal kezdi meg a nyári felkészülést és év közben is velük gyakorolnak, hétvégén viszont többnyire az NB III.-ban vagy az utánpótlás bajnokságban lépnek pályára a minél több játéklehetőség érdekében. A tartalékcsapat vezetőedzőjét hamarosan megnevezzük.

  A bajnokság 2015. augusztus 1-jén, szombaton kezdődik és 2016. június 5-én, vasárnap fejeződik be, a csoportbeosztás és a részletes program később készül el.

  http://dvtk.eu/hirek/el-a-lehetoseggel-a-dvtk/9576/
   
 5. avatar: ThomeeDVTK
  2014.04.01, 15:05
  Nem, ezen: https://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/3803
  Amit te belinkeltél az a "régi" műfüves.
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
   
 7. avatar: ThomeeDVTK
  2014.04.01, 13:15
  Az új műfüvesen.
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2014.04.01, 12:14 (szerk.: 2015.06.11, 14:00)
  Hol játszottak a 2011/2012-es s 2012/2013-as szezonban?
   
 9. avatar: raps
  2010.12.19, 20:53
  1952-ben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyei I. osztály Puskin csoportjában újoncként a Diósgyőri Vasas II. 3. helyezett lett. 1953-ban pedig már nem található a csoportban a Di. Vasas II. Viszont található a Diósgyőri Vasas Vörös Csillag. Az nem lehetséges, hogy a Diósgyőri Vasas Vörös Csillag megegyezik a Diósgyőri Vasas II.-vel ( azaz DVTK II.-vel ) ?
   
 10. avatar: magyarfutball.hu
  2010.07.02, 14:31
  Már napok óta minden csapat pihenőre tért Diósgyőrben, utoljára az NB III-as csapat fejezte a küzdelmeket. Edzőjüket, Földesi Károlyt kértük, hogy értékelje az évet.

  - Légy szíves foglald össze az évet!

  - Úgy alakítottuk ki az NB III. Tisza csoportban játszó DVTK tartalék keretét, hogy abban az U19-es csapat játékosai mellett az első csapat keretéből visszajátszó játékosok kaptak helyet. Az előbbiekkel edzettünk egész héten, még az utóbbiak a hétvégén csatlakoztak hozzánk.

  A nyári felkészülés fizikálisan jól sikerült, amelyik meccsen nem sikerült nyerni, annak sem a fizikai, technikai, taktikai okai voltak, hanem az, hogy az utánpótlás korú játékosoknak hozzá kellett szokni a "felnőtt" futballhoz. Amíg a mi csapatunkban három túlkoros léphetett pályára, addig az ellenfélnél két fiatalnak kellett játszania és az idősebbek, rutinosabbak eldönthették a mérkőzést. Az ősz végére már belerázódtak a fiatalok, sokkal határozottabban vívták meg a párharcokat, minek következtében az őszi szezon végén vezettük a tabellát és merészebb álmokat szőhettünk.

  A téli felkészülés hasonlóan jól sikerült, erőtől duzzadtak a játékosok, sok edzőmeccset játszottunk, közte nemzetközi találkozókat is. Azonban a tavaszi szezonban elszenvedtünk néhány meglepetés vereséget, amelyek el kellett, hogy gondolkoztassanak. Mindeközben az első csapatnál elkezdődött egy - ahogy én neveztem - NB I. ajándékozási folyamat, amely nem biztos, hogy elérte a célját. Azt nem vitatom, hogy akik lehetőséget kaptak az NB I.-ben, azok teljesítettek a legjobban a tartalékcsapatban, azonban azt a játékosoknak is elmondtam, hogy ami szerencsétlenség a DVTK-nak az nekik szerencse. A fiatalok közül nem is mindenki tudta feldolgozni a lehetőséget.

  A felfelé játszásnak az is következménye lett, hogy az U18-as csapatból kellett feltölteni a tartalékcsapat keretét. Ezzel ismét szembetalálkoztunk az ősz elején tapasztalt problémával: a játékosoknak meg kellett szokni a "felnőtt" focit. A játékosok többsége egy hétvégén két mérkőzést is játszott, sőt a végén volt olyan srác, akik hat nap alatt négyszer lépett pályára. Az U19-es osztályozó sikertelenségét is elsősorban ennek tudom be, túlzott terhelést kaptak a játékosok. Ehhez jött még sokaknak az érettségi, bátran kijelenthető, hogy elérték a terhelhetőségük határát. A bajnokság végén a 7. helyen végeztünk, aminél jobban bíztunk, de a tavaszi történéseket is figyelembe véve nincs miért szégyenkezni.

  - Véleményed szerint mi a szerepe egy NB III.-ban játszó tartalékcsapatnak?

  - Ez az NB I.-es keret előszobája, ahol a fiatalok lehetőséget kapnak tehetségük bizonyítására, könnyebb átmenetet biztosít az utánpótlás és a felnőtt foci közt. Véleményem szerint külön NB III.-as keretre van szükség, ahol csak egy-két visszajátszó lép pályára, de ezek a visszajátszók nem az első keretből kiszorulók, - mert érthető módon az ő motivációjuk minimális, - hanem a sérülésből felépülők és a színes lap miatt pihenők kell hogy legyenek.

  - Visszatérve a befejezett bajnoksághoz, ki az a játékos, akinek ki lehet emelni a teljesítményét?

  - Azok, akik az NB I.-ben is szerepet kaptak, az NB III-ban jó teljesítményt nyújtottak néhány mérkőzésen, de huzamosan már kevésbé tudtak jól játszani, valamint óriási különbség az NB I. és az NB III. között. Az a véleményem, hogy éles körülmények között egyedül Polényi Gábor kapta volna meg a lehetőséget az első csapatban, a többiek még nem érettek a feladatra.

  A többiek közül Hegedűs Bencét kell megemlíteni, szép jövő előtt áll a kapus Jakab Norbert - persze, ha jobban koncentrál a focira -, az U18-as Kovács Zsolt, aki a Nike Most Wanted tehetségkutatóján is bizonyította tudását, belőle is jó játékos válhat. Urbancsik Attila menet közben csatlakozott hozzánk az U18-as keretből, fokozatosan fejlődött, és az utolsó mérkőzésen, Nyíregyházán már a mezőny legjobbja volt. Ebből is látszik, sok tehetséges játékos van Diósgyőrben, akikre lehet építeni.

  - Mik voltak a hátunk mögött hagyott bajnokság legjei?

  - Ősszel a legjobb mérkőzést a Nyíregyháza tartalék ellen játszottuk, 2-1-re nyertünk és ezzel mi lettünk az őszi bajnokok. Tavasszal pedig a Tiszakanyár elleni 3-3 kívánkozik ide. A legmegbecsültebb pontnak a tavaszi nyíregyházi 1-1-et gondolom, hiszen ekkor már ezer sebből vérzett csapatom, míg a hazaiaknál több visszajátszó is volt. Ők voltak a mérkőzés esélyesei, talán túlságosan is lebecsültek minket. A legnagyobb csalódás is tavasszal ért, a hosszú ideje nyeretlen Berettyóújfalu otthonában "sikerült" kikapni.

  - Mi a csapat további sorsa?

  - Az NB I.-ből való kieséssel megszűnt a tartalékcsapat. A játékosok egy része az első kerethez csatlakozik, aki koránál fogva teheti, visszatér az U19-esekhez, a többiek sorsa függőben van, vagy véglegesen, vagy kölcsönben, de elhagyják a DVTK-t. Véleményem szerint az utóbbi lenne üdvözítő, mert ha sikerül visszajutni az első osztályba, akkor ismét fel kell állítani egy NB III.-as csapatot.
  Meg nem sértve a megyei I. osztályban dolgozó kollégákat, azt gondolom, minimum NB III.-as csapatba kellene őket kölcsönadni, mert a megyei I. heti két edzése után már nagyon nehéz a visszaút a magasabb osztályokba.

  forrás:
  http://dvtk.eu/hirek/bucsu-a-tartalektol/2246/
   
 11. avatar: magyarfutball.hu
  2009.09.23, 10:32
  2007-06-27
  Igen, Holcim, ugyanis szóbeli megegyezés született a hejőcsabai és a piros-fehér klub között, amely szerint a Diósgyőr harmadosztályú csapata a Sütő János utcán edz majd, és itt rendezi meccsei is.
  - Elkészült a szóbeli tervezet - mondta lapunknak Varga Béla, a Holcim SC elnöke. - Ha ezt írásba öntjük, átnézi az ügyvédünk is, de azt hiszem, semmilyen akadálya nem lesz az közös munkának, amelyre kedden kezet ráztunk. Amiben tudjuk, segítjük a Diósgyőrt, hosszú távú együttműködésben gondolkodunk.
  Megtudtuk: a versenyeztetés költségeit a DVTK állja majd, míg a csabaiak adják a létesítményt, az öltözőt, a pályát, s náluk marad majd a mérkőzések jegybevétele is. A harmadosztályú gárdát Földesi Károly fogja irányítani.


  forrás:
  http://www.boon.hu/hirek/SPORT/DVTK/cikk/dvtk-holcim-a-harmadosztalyban/cn/haon-news-FCUWeb-20070627-1216003617
   
 12. avatar: pirospont
  2009.09.23, 10:05
  Pedig az tulajdonképpen bevált, hogy az utóbbi években Holcim (a hejőcsabai cementgyár) néven indított NBIII-as tarcsi visszatért az Andrássy úti sportligetbe a Futó utcai „száműzetésből” - noha én magam szerettem vasárnaponként kibiciklizni a hangulatos és szerénységében otthonos csabai sporttelepre -, kábé félszázan jöttek ki megnézni, milyen az aktuális második vonal, kikkel lehetne megerősíteni az első keretét. Hát, körülbelül senkivel.
  És ezt nem csak a kedvezőtlen végeredmény mondatja velem.


  forrás: http://dvtk-blog.blogspot.com/2009/09/vasarnap-se-hozott-gyogyirt-szombatra.html
   
 13. avatar: magyarfutball.hu
  2009.08.23, 21:44
  A DVTK tartalák együttese vasárnap délután a jó erőkből álló Nagyecsed együttesét látja vendégül. Az NB III-es mérkőzésekre idén már nem Hejőcsabán, hanem a DVTK sportelepen kerül sor.


  forrás:
  http://dvtk.eu/hirek/diosgyorben-jatszik-az-nb-iii-as-csapat/1206/