magyarfutball.hu

Ezen az oldalon a csapat jelenlegi és régen használt címereit szeretnénk összegyűjteni.
Ha hiányolsz egy címert a lenti listából, küldj egy emailt a kepek@magyarfutball.hu címre a hiányzó címer leírásával, lehetőség szerint egy minél nagyobb képet csatolva a címerről.
Ez alapján meg tudjuk rajzolni a címert vektorgrafikus formátumban és felkerül az adatbázisunkba!
Other Hungarian club logos
  1. logo: Budapest, Kormányőr SE
    ? - ?

Források / szerkesztésre váró címerek

  1. kép
    Engedd meg, hogy egy kis betekintést adjunk neked egyesületünk mindennapjaiba, a kezdetektől-napjainkig.


    A Kormányőr S.E. 2001-ben alakult, egy kisebb baráti társaságból.

    Az egész egy kispályás tornával kezdődött. Elég jó eredményt értünk el, és felmerült a kérdés, persze néhány sör után, hogy miért is nem játszunk "nagy pályán" , mert azt mindenki jobban szereti.

    Elkezdődött hát a toborzó. Először is összeírtunk mindenkit az ismeretségi körből, aki bármilyen szinten és módon el tudja rúgni a labdát. Eléggé sok név lett a listán, majd elkezdődtek a felszerelések vásárlásai. Ez teljesen akadálymentesen zajlott. Aztán kerestünk pályát, ahol játszhatnánk. Hát ez sem okozott problémát. Ezek után jött a labdarúgó szövetség...

    Hol is kezdjem.... nem volt könnyű pénz szerezni mindenre, de megoldottuk és túléltük a krízishelyzeteket. Aztán már az eredmények is kezdtek jönni, majd felkerültünk a 3. osztályba, ahol jelenleg is vitézkedünk, hol így-hol úgy, de minden meccs után a szeretet és barátság jellemzi a "családunkat".

    Hát valahogy minden kezdet nehéz, de a folytatás már egy kicsit jobb és az évek során eljutottunk odáig, hogy mára már szinte majdnem mindenki tud is focizni, aki csapatunk színeiben rúgja a bőrt.

    Kellemes időtöltést weblapunk böngészése közben!

    Kormányőr Sport Egyesület

    forrás:
    http://www.kormanyorse.eoldal.hu/cikkek/magunkrol/bemutatkozas.html