magyarfutball.hu

2020.06.25, Tőzsér Dániel visszavonul!
Tőzsér Dániel pályafutása utolsó meccsére készül.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.05.21, Tőzsér Dániel hosszabbított a Debrecennel!
A csapatkapitánnyal újabb egy évre szóló kontraktust kötött a DVSC.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.08.31, Tőzsér Dániel hazatért a Debreceni VSC-hez!
Tőzsér Dániel 13 év után visszatér ahhoz a klubhoz, ahol egykor nevelkedett, a mai napon ugyanis hároméves szerződést kötött a DVSC-vel.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.08.28, Tőzsér 2+1 évre a Queens Park Rangers játékosa lett
Átesett a az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon Tőzsér Dániel, aki a londoni Queens Park Rangers futballistája lesz mostantól. Tőzsért kettő plusz egy évre igazolta le az angol másodosztályban induló együttes.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.07.07, Tőzsér visszaigazolt Angliába - 2+1 évre írt alá
Az angol másodosztályú Watford hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy Tőzsér Dániel visszatért a csapathoz, és 2+1 éves (kölcsön)szerződést írt alá a szigetországban. A nemrég a Parma által leigazolt magyar válogatott középpályást rögtön kölcsönadta tehát olasz klubja, Tőzsér a hétfői orvosi vizsgálatok után szignózta kontraktusát Angliában, ahol elmondása szerint egy jó félévet már magáénak tudhatott.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.07.05, Parma: két évre szerződtették a magyar középpályást
A Parma szerződtette Tőzsér Dánielt a Genoától – adta hírül szombaton a vásárló olasz élvonalbeli labdarúgócsapat hivatalos honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.01.29, Tőzsér Dániel a Watfordban folytatja
A Genoa labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Tőzsér Dániel az angol másodosztályú Watfordban folytatja a pályafutását. A Genoa ebben a szezonban mellőzött magyar középpályása az idény végéig kölcsönbe érkezik új klubjához.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.02.11, Tőzsér Dániel a Serie A-ba igazol
Tőzsér Dániel az olasz első osztályban szereplő Genoa labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a nyártól. Menedzsere szerint ez jó ugródeszka lehet neki.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.06.06, Tőzsér Athénból Genkbe szerződött
Tőzsér Dániel a belga élvonalban szereplő Racing Genk labdarúgócsapatához igazolt. A 15-szörös válogatott középpályás az AEK Athéntól került új együtteséhez, amelyben Tóth Balázs személyében magyar csapattársa is lesz. A klub hivatalos honlapja alapján a 23 éves futballista négy évre szóló szerződést írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.06.08, Tőzsér négy évre aláírt az AEK-hez
Görögországba szerződött Tőzsér Dániel. A fiatal játékos négy éves szerződést írt alá az AEK Athénhoz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.28, Tőzsér ma edzett, holnap aláírhat
Szerdán már a csapattal gyakorolt Tőzsér Dániel. A fiatal ballábas játékos az utóbbi időben a török Galatasaray játékosa volt, de a jelek szerint az elkövetkező időszakban a Ferencvárost erősíti majd.

...tovább: teljes bejegyzés »