magyarfutball.hu

2020.06.25, Erős Károly lett a Monor új vezetőedzője!
Erős Károly ismét a harmadosztályban kapott munkát

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.02.03, Erős Károly ismét munkát kapott
Erős Károly lett a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nagykőrösi Kinizsi edzője

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.04.13, Edzőként tér vissza Újpestre a korábbi kedvenc
Visszatért Újpestre Erős Károly. A korábban a lila-fehér együttesben közel 150 bajnokit lehúzó középpályás Mészöly Géza stábjának tagja lesz az ujpestfc.hu beszámolója szerint.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.06.25, Regedei Újpesten, Erős a REAC-ban folytatja
Újabb labdarúgóval bővült az Újpest FC labdarúgócsapatának kerete, a lila-fehér klub ugyanis hároméves szerződést kötött Regedei Csabával. Erős Károly viszont távozott, a középpályás a REAC ajánlatát fogadta el.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.06.19, Erős Károly és Kőhalmi András távozott a lila-fehér csapattól
A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Újpest FC ma közös megegyezéssel szerződést bontott két játékosával: Erős Károllyal és Kőhalmi Andrással. Mindkét játékos így szabadon igazolhatóvá vált – adta hírűl a lila-fehér egyesület hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.07, Újpest FC: Erős Károly 2008-ig hosszabbított
Erős Károly, az Újpest FC labdarúgója ma újabb három évvel, 2008. június 31-ig meghosszabbította a szerződését a lila-fehér együttessel - jelentette be hivatalos internetes oldalán a klub. A 34. évében járó, kétszeres válogatott futballista a Szusza Ferenc-stadionban szeretné befejezni a pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.07.03, Erős Károly ismét lilában
Újabb játékossal gyarapodott az újpesti keret: a csütörtök délelőtt leigazolt Erős Károly nem új fiú a Megyeri úton, hiszen szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt kellett elhagynia a lila-fehéreket, mivel akkor még az MTK labdarúgója volt, és csak kölcsönben szerepelt a IV. kerületben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2003.02.06, Erős Károly végül aláírhatott Kispestre
Csütörtökön az írtuk, hogy Erős Károly ügyében nincs semmi változás. Nos, mostanra végre véget ért a futballista kálváriája, aki már nagyon régóta szeretett volna a Kispest-Honvéddal készülni, ám az MTK Hungária nem engedte el – egészen mostanáig.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.07.23, Kuttor és Erős Siófokon folytatja
Az átigazolási időszak utolsó napján két "nagyhalat" fogott a Siófok labdarúgócsapata, amely a legvégső pillanatban szerződtetett két válogatott játékost, Erős Károlyt és Kuttor Attilát.

...tovább: teljes bejegyzés »