magyarfutball.hu

2005.07.07 Újpest FC: Erős Károly 2008-ig hosszabbított

Erős Károly, az Újpest FC labdarúgója ma újabb három évvel, 2008. június 31-ig meghosszabbította a szerződését a lila-fehér együttessel - jelentette be hivatalos internetes oldalán a klub. A 34. évében járó, kétszeres válogatott futballista a Szusza Ferenc-stadionban szeretné befejezni a pályafutását.

A korábban az MTK és a Siófok - és persze az Újpest - színeiben is szerepelt Erős jövőbeli tervei között szerepel - írja az ujpestfc.hu -, hogy a játékospályafutása befejezése után is a lilák alkalmazásában marad, mégpedig utánpótlás-edzőként.

Az Újpestnél a "régiek" közül korábban már meghosszabbította a szerződését Kovács Zoltán és Tóth Nobert (mindketten 2008-ig), míg többek között Bükszegi Zoltán, Juhár Tamás, Simek Péter, Tamási Zoltán, Farkas Balázs, Németh Norbert távozott, Fehér Csaba pedig visszatért a PSV Eindhovenhez.

Az Újpest FC szurkolói szerint egyébként a legnagyobb veszteség Simek Péter távozása (a klub weboldalán található voksoláson 64 százaléknyian jelölték be az ő nevét), de azt is sokan sajnálják, hogy Farkas Balázs (8 százalék) és Fehér Csaba (6 százalék) elhagyta a Megyeri úti stadiont.