magyarfutball.hu

2010.04.13 Edzőként tér vissza Újpestre a korábbi kedvenc

Visszatért Újpestre Erős Károly. A korábban a lila-fehér együttesben közel 150 bajnokit lehúzó középpályás Mészöly Géza stábjának tagja lesz az ujpestfc.hu beszámolója szerint.

Erős a 2001/2002-as idényben, valamint 2003 és 2007 között erősítette az Újpestet 141 bajnoki mérkőzésen pályára lépve, most pedig Mészöly Géza segítőjeként tér vissza.
- Miután Újpestről távoztam, két éven keresztül a REAC csapatában játszottam, s ezt követően lettem az NB III-as Monor játékos-edzője, valamint Újpesten az U17-es csapatnál Besenyei János munkáját segítem az őszi szezontól. Elsősorban az NB III-as csapat felkészítésében kell részt vennem, de Mészöly Géza elmondta, amennyiben időm engedi, számít rám az első csapatnál folyó munkában is az edzéseken és mérkőzéseken egyaránt. Örülök, hogy bekerültem az újpesti stábba, és remélem, át tudom adni a mostani játékosoknak azt a szellemiséget, amely jellemző volt rám mindig is. ó érzés visszatérni Újpestre, hiszen itt töltöttem labdarúgó-pályafutásom legszebb éveit. Amikor távoztam a klubtól, a búcsúbeszédemben elmondtam, hogy bízom benne, hamarosan visszatérhetek. Szerencsére gyorsan eljött ez a pillanat. Egyelőre nem főállásban dolgozom a klubnál, de nyártól minden valószínűséggel teljes munkakörben a klub alkalmazásába állok. Dolgozni szeretnék, sok edzést tartani, hogy minél többet fejlődhessek. Rengeteg jó szakvezetővel dolgozhattam korábban, akiktől az edzői szakma sok fortélyát eltanultam, és már aktív játékosként tudatosan készültem az edzői pályára. Minden bizonnyal sokat tanulhatok Mészöly Gézától, Víg Petitől és a játékosoktól is, de bízom benne, hogy én is tudok segíteni a csapatnak, amiből remélhetőleg a klub is profitálhat - mondta Erős az ujpestfc.hu-nak.