magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 3 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 2021
  2. Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 2021
  3. Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 2021
  4. Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 2021
  5. Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC 2021
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 13. forduló
játékvezető : Berke Balázs
nézőszámok:
  1. fradi.hu: 8.719
  2. molfehervarfc.hu: 8.719
  3. nso.hu: 8.719

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.11.22, 16:42 (szerk.: 2021.11.29, 10:00)
    Zubkov ma tanári volt: mind hozzáállásban, mind kivitelezésben. De az egész Csapat jól teljesített. A cserék is jól szálltak be. Nem különösebben értem a Tökit ekeézőket: ha van kedve játszani - már pedig általában van - nagy erösségünk. Ne basztassátok.
    Bizonyítottuk végre hogy ki az úr a háznál Csak tartósítani kéne ezt a formát!

    Ha így fogunk játszani az egész hátralevő szezon során panasz nem érheti a házunk táját. Egyértelmű a tavaszi célkitűzés: bajnoki cím és kupa győzelem. Ma minden dicséretem a játékosoké, mert az első perctől az utolsóig megnyomták ahogy kell. Zubkov nálam a meccs embere és nemcsak a gólja miatt. Mindent bele.

    Nem tudom a TV-ből mi látszott, de ez rendben volt, félgőzzel sima győzelem. Jó volt a váltás a presszingből a kontrajátékba, Pepi mester lemeccselte a három jóbarátot. (mondjuk nem volt magasan a léc)

    Ez a meccs ma nagyon rendben volt, Stöger is jól meccselt, csak az a tizi, az bosszant! Zubkov nem tudná rúgni?, Ő elég tökös legény

    Marin hatalmas vétel volt. Más szint, mint a többiek. Tokmac mehet amerre lát.

    Nem gyors, nem fut feleslegesen, de zseniálisan lát a pályán, adja amikor kell, és nagyon jó ütemben támad le.
    Kár, hogy Szergejnek nem volt egy Ryan, meg Marin a csapatában. Az még ütött volna.

    Sima győzelem volt.
    A csapat továbbra is az egyéni képességek miatt jobb, mint a magyar ellenfelek. Meglátásom szerint még mindig nincs megkomponált csapatjáték, és csapatfegyelem.
    Sokszor akkor passzolunk mikor egyéni villanás kellene, és amikor meg már rég passzolni kéne akkor rátekerednek a lasztira. ( Tokmac, Laidouni , Zubkov) Erre felhívni a figyelmet edzői feladat.Túl sok a figyelmetlenség, a hiba. Ha megcéloztuk a nemzetközi szintet, ezeket helyre kellene tenni. Uzuni és Vécsey ma nem volt túl jó formában , de hajtottak rendesen.
    Laidouni nagyon jó játékos, de ma túl nagy arccal és flegmán játszott, ahogy Toki is. Mégis nyertünk simán, mert ennyi hibával is jobbak vagyunk itthon bárkinél.

    semmi fegyelem nincs, de a csapat majdnem 5 teljes meccse nem kapott gólt.

    A k*rva gyengézés után azt írtam, magabiztosan kell verni a Várdát, meg a Fehérvárt, hogy Stöger valamit visszahozzon. Ez pedig sikerült.
    Ma helyenként jól játszottunk, de úgy éreztem, ennél még több lenne a csapatban. Ez a Mol a leggyengébb az elmúlt 3-4 évből. Még nem is a játékoskeret annyira szar, hanem ez a 3 edzőgéniusz. Bohócok.
    Nálunk meg a kimagasló képességekkel megáldott játékosok hozták magukat. Mmaee, Marin, Uzuni és a gólja előtt Zubkov... le a kalap. Rég játszott Zubkov ilyen jól.
    Nekem jobban tetszik így a csapat, hogy Tokmac nem kezdő.
    Wingo, Vécsei ma kimondottan gyenge volt.
    Összességében rendben volt a meccs. Így kell egy Fradinak mindig játszania hazai pályán.
    Hangulat ma is közepes volt.
    Hajrá Fradi!

    Var ide var oda.. aki ott tizit keresett az hülye.. kint kezdődött a szabálytalanság

    Ha volt is kontakt a 16oson kívül kezdődött, utána meg bohóckodott egyet Petrijak

    ha kívül is szabálytalankodik, meg belül is az 11-es. azért nézik meg VAR-al, hogy volt-e ilyen.

    Szabics olvasatában, azért nyerünk 3:0-ra mert nem adtak meg nekik egy kamu tizenegyest….

    No meg az elmaradt kiállítás!
    Biz' Isten, nem tudom, mire gondolt.

    Amikor Mmaee és Vécsei közös erővel szereltek egy molost, hbré vagy tízszer emlegette fel, hogy gyanús volt.

    Tetszett, hogy most volt középpályánk, eddig kis túlzással ha egy támadás elindult, el is jutottak a kapunkig, most működött a letámadás is, volt hogy a félpályán se jöttek át, de az egész középpályás védekezés sokkal jobb volt, mint eddig.

    Tegnap volt nekem az első meccs, hogy meggyőzőek lehetünk Stögerrel a padon is. Vagy az idő tette ezt, vagy Stögi megtalálta az összeállítást. Minden kompaktul működött, kivéve tán 3 könnyeleműen eladott labda. Szóval dinamika és játék, összhang volt a pályán.

    Nemhogy a győzelmünk, de még a kapunk sem forgott igazán veszélyben egy pillanatra sem. Viszont volt pár jelenet, amiben több is lehetett volna, szóval akár bőven nagyobb arányban is megnyerhettük volta ezt a meccset.

    Még hogy engedékeny Stöger.
    A katonásan kemény Rebrov az egy nullákkal is elégedett volt, ő meg azért bassza le a csapatot, hogy miért nem nyertünk öt nullra.

    Tiltani kellene ezt a divattá vált megtorpanós, felugrós nyomorék tizi rúgást. Laidouni olyan rossz ütemben dőlt bele, jó messziről, hogy alig érte el a labdát, messziről dőlt rá, nem is tudta irányítani rendesen. Neki kell futni, vagy elég csak három lépést tenni, tök mindegy, de erősen helyezni sarokra, vagy izomból a léc alá, bár utóbbiban nagyobb a kockázat. A meccs előtt írtam a felvezető cikkhez, hogy Zubkov hozhatná a szokásos félévente egy nagy meccsét már. Hát hozta...smiley Jó lenne, ha megtörné a hagyományt, és nem állna le egy jó meccsnél, mondjuk a jövő évi BL-csoportkörigsmiley

    Az első két gól győnyörű volt, klasszis, a harmadik pedig remek visszatámadás. A Fradi megállíthatatlan ha koncentrálnak, de most frissek is voltak. Viszont szerintem komolyabb minőség akkor fog jönni a csapatba, ha állandósítani tudjuk a tavaszt valamelyik nemzetközi kupában, mert amit itt művelnek a bajnokság csapatai, az nem futball, bár kétségtelenül sport, de ezért nem fognak nevek jönni.

    Nagyon keményen mentünk az elején, a vidi csak a hibáinkból élt

    Azzal hogy Petrjak is kirakta az evezőit a Wingóval való csatában, olyan helyzetet teremtett, ahol már nem fújnak be szabálytalanságot. Hiszen húzták-vonták egymást. Ha Petrjak ezt nem teszi, lehetett volna büntetőről beszélni.

    Nézve a gólokat, látszik miért tart ott a vidi ahol. A 2. gólnál Petrjak fut vissza Mmaeeval, utol is éri , látni visszalassit és fut a játékos mellett hagyva azt hogy ő rávezesse a bekkre a labdát...a többit már tudjuk. Ez az alibi foci magas iskolája.

    Stögernek a kisvárda ellen nagyon adta a gép (első gól, a játékos baromsága miatti piros, hasonlók), de a tegnapi az izomból volt.
    Úgy néz ki, hamarosan tényleg lehet majd kérni a kávét és jövőre megnézni Stögert újra nekifutni a nemzetközinek. Addig csak hetente kell majd meghallgatni, hogy az ellenfél bírózik meg varozik, azt fél lábon is ki lehet bírni smiley

    Végre a meccs nagy részében támadni akartunk az átvett labdával előre fordultunk nem hátra. Talán a cserék megzavarták a ritmust , igy nem lett nagyobb kiütés.

    Nagyon szep golok. Gyenge ez a vidi nagyon. Pedig mi is csinaltunk 1-2 olyan durva hibat (Wingo 2-3at, Vecseinek volt 1-2 csunya eladott labdaja, amikor lassu volt), amit a nemzetkoziben egybol megbuntetnek. Azert lassuk be, az, hogy 4 meccse nem kapunk golt a mennyeiben, leginkabb az ellenfeleinket minositi.
    Most mar eleg nagy a kulonbseg koztunk es a tobbiek kozott. Ha 4-5 embernek igazan jo meccse van, es a csapat odateszi magat rendesen, akkor nincs ellenfelunk. Tegnap szerintem Ryan (szokasos), Laidouni (szokasos), Zubkov (vegre), Civic (vegre) volt extra. Samy es Blazics is szinte hiba nelkul jatszottak. Siman elbirtuk, hogy elol Marin es Uzuni sem volt tul jo. Varda meccs utan azt gondoltam, hogy Loncart vegre elkezdjuk felepiteni, tegnap megneztem volna. Foleg mert sztem Vecsei es Mume sem voltak kiemelkedoek.

    Szuper meccs volt!

    Egy hozzáértő (rengeteg van) azért megírhatná, hogy mi történt a 15. és 30. perc között, mikor egymás után adtuk oda a labdákat ezeknek... tulképpen csak abból volt helyzetük, hogy a legegyszerűbb megoldásokat sem tudtuk kivitelezni abban az időben. Akkor pihentünk?

    Volt helyzetük?

    Egyébként, ha már a VAR-t említetted, szerintem mindkét esetben jól döntött. Kodrónál Vécseit talán lehetett szabálytalannak ítélni, de közvetlen gólhelyzetről nem beszélhettünk (eleve Mmaee közben szerelte, szóval ő ott volt). Sárga lehetett volna, viszont VAR-ral sárga lapos mezőnybeli szabálytalanságot nem lehet visszanézetni.

    A második meg az említett okból nem volt büntető. VAR-ral akkor lehetett volna közbeavatkozni, ha tizi vagy piros lap maradt volna el. Mivel ilyenről nem volt szó, a VAR megint néma maradt.

    De bobday, a fő agysebész a mol fórumon már azt vizionálja, hogy a harmadik meccsünket csalják el a VAR-ral smiley (Paks, Várda és persze ők). Csökött agyú nagyon.

    A tegnapi találkozón 4-2-3-1-ben játszottunk, a gyors vezető gólunk után átadtuk a kezdeményezést a MOL-nak és sokszor kontrákra játszottunk – ez 43.6-56.4%-os labdabirtokláshoz vezetett. Mindkét csapat 84%-kal passzolt, mi azonban lényegesen gyorsabban (18.24 ill. 15.28 passz/perc). A mieink 19+4 támadásból 10-szer lőttek kapura, ötször találták el azt, a vendégek 8-ból 2-szer. Jellemző adat, hogy míg a mi átlagos lőtávunk 16.7 méter volt, addig ez a MOL-nál 28.7 méter volt. Nem csoda hát, hogy az xG-arány 2.28-0.34, az xcG-arány pedig 1.81-0.11 volt.

    A párharcokat a MOL 103-81 arányban vitte, mi 19, ők 22 labdát szereztek az ellenfél térfelén. A vendégeknek 13-szor, nekünk mindössze hatszor kellett tisztáznunk. Laidouni 8, Civic 6, Vécsei 5 labdát lopott. A támadópárharcok mindössze 38%-át nyertünk meg viszont, a vendégek a fejpárbajokat is vitték 14-7-re. Mi 15-ször, a MOL 14-szer szabálytalankodott Berke szerint. A hosszú passzok aránya 9.5% volt, 63%-uk pontos volt. Mi ötször, a vendégek egyszer futottak lesre.

    Dibusznak kétszer kellett kijönnie, két lövést kapott (0.11), 33 passzából 29 volt pontos (12 hosszú labdájának 75%-a), 23-szor adtuk haza a labdát.

    Wingo 67 percet játszott, 48 akciójának háromnegyede volt sikeres, 89%-kal passzolt, 8 párharcának felét nyerte meg. 6 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Blazic 72 akciójának 68%-a volt sikeres, 79%-kal passzolt, 9 párharcból 3-at nyert meg. 11 labdát vesztett, 5-t szerzett, 4 passzt lopott.

    S. Mmaee 59 akciójának 75%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 11 párharcból 2-t nyert meg. 3 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 2 passzt lopott.

    Civic 60 akciójának kétharmada volt sikeres. 81%-kal passzolt, 15 párharcból 9-et nyert meg. 13 labdát vesztett, 9-et szerzett, 6 passzt lopott. 1 gólpasszt adott (0.1).

    Vécsei 60 percet kapott, 57 akciójának 67%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 11 párharcból 5-t nyert meg. 7 labdát vesztett, 8-at szerzett, 5 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02)

    Laidouni 90 akciójának 77%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.8, közte a kimaradt tizenegyes), 27 párharcból 17-et nyert meg, 9 labdát vesztett, 12-t szerzett, 8 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.38), ebből egy gólpassz lett.

    Zubkov 87 percet volt a pályán, 66 akciójának a fele volt sikeres, 4 lövésből (0.23) 1 gólt szerzett. 72%-kal passzolt, mindhárom csele sikeres volt. 25 párharcból 10-et nyert. 7 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Marin 60 percet játszott, 44 akciójának 55%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.29), 78%-kal passzolt, 8 párharcból 1-et nyert. 1 lövést készített elő (0.03).

    Uzuni is 60 percet kapott, 38 akciójának 53%-a volt sikeres. 1 lövése (0.45) gól lett. 74%-kal passzolt, 8 párharcának felét nyerte. 4 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.45).

    R. Mmaee 55 akciójának 51%-a volt sikeres. 2 lövésből (0.51) 1 gólt szerzett, 82%-kal passzolt, 22 párharcból 7-et nyert meg, 5 cselből 3 volt sikeres. 1 gólpasszt adott (0.45)

    Besic 36 percet kapott, 29 akciójának 72%-a volt sikeres. 17 passzából 16 volt jó, 6 párharcának felét nyerte meg. 1 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Tokmac is 36 percet játszott, 28 akciójának 43%-a volt sikeres, 9 passzából 5. 14 párharcból 6-ot nyert meg. 3 labdát szerzett, 4 cseléből 2 volt jó.

    Zachariassen is 36 percet töltött a gyepen, 19 akciójának 58%-a volt sikeres, mind a 4 passza jó volt, 7 párharcból 5-t nyert meg. 2 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    Botka 29 percet kapott, 16 akciójának a fele volt sikeres. 8 passzából 6 volt jó, 5 párharcból 2-t nyert meg. 1 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Mak 9 percet kapott, 8 akciójából 2 volt sikeres, 4 passzának fele. 1 párharcot vesztett, 1 labdát szerzett és 1 passzt lopott.

    Az első félidőben ez az forradalmi újítás a kapus kirúgások során agybajt hozott rám.
    A belső védő a kapusnak passzol, aztán Dénes oldja meg.
    Az egész elgondolást nem értettem, ráadásul kb 5-ből 3-szor ment a lecsóba a projekt, csak a szarosok balfaszságának köszönhető, hogy semmit se értek el a tizenhatosunk előtti labdaszerzéssel.

    átengedtük nekik a területet, így kevesebbet passzolgattunk hátul, nagyon direkten próbáltunk támadni (emiatt a sok vesztett támadópárharc - ha viszont sikeresek voltak, akkor komoly veszélyt alakítottunk ki).

    Laikusnak ebből az jött le, hogy magunkra húztuk őket, aztán a pánikszerű előrepasszok jórészt mentek a lecsóba.
    Ami viszont embert talált, azokból tényleg nagyon formás támadások lettek.

    Csak a pánikszerű előrepasszok helyett nem volt semmi pánik. Ahogy a tizenhatosunk közvetlen előterébe is csak akkor került a labda, kis túlzással, mikor hátrajátszottuk. smiley

    ahogy a meccs, az adatok is mutatják, hogy a MOL kerete az NBI-ben remeknek számít, bőven a második legerősebb utánunk. De az is, hogy fejetlenül, szervezetlenül fociztak és lelkesen sétáltak bele a csapdánkba. Soha nehezebb meccsetsmiley

    Zubkov 8.01
    R. Mmaee 7.96
    Civic 7.13
    Uzuni 7
    Dibusz 6.98
    S. Mmaee 6.98
    Marin 6.85
    Laidouni 6.8
    Blazic 6.6
    Vécsei 6.43
    Wingo 6.42
    Botka 6.24
    Tokmac 6.12
    Zachariassen 6.12
    Besic 6.04

    https://ulloi129.hu/2021/11/21/elo-a-mol-elleni-bajnokirol/
    https://ulloi129.hu/2021/11/22/igy-teljesitettunk-a-mol-ellen-8/
    https://ulloi129.hu/2021/11/28/zubkov-mmaee-civic-es-dibusz-kovacevic-laidouni/