magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Real Betis Balompié 1 : 3 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Real Betis Balompié 2021
  2. Ferencvárosi TC - Real Betis Balompié 2021
  3. Ferencvárosi TC - Real Betis Balompié 2021
  4. Ferencvárosi TC - Real Betis Balompié 2021
  5. Ferencvárosi TC - Real Betis Balompié 2021
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.25 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 3.5 (4 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga csoportkör 2. forduló
játékvezető : Reinshreiber Roi (Izrael)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 16.760
  1. 0 - 1 17' Fekir Nabil
    sárga lap 41' Akouokou Paul
    44' Uzuni Myrto 1 - 1
    sárga lap 59' Montoya Martín
    1 - 2 76' Wingo Henry (öngól)
    sárga lap 79' Rodri
    87' Laïdouni Aïssa sárga lap
    1 - 3 90+5' Tello Cristian

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.10.01, 13:28 (szerk.: 2021.10.11, 12:12)
    Azt gondolom, hogy a vereség ellenére is, hogy egy nagyon jó élményt nyújtottak ma a srácok!
    Az ilyen meccsekért érdemes kijárni a stadionba.
    Persze hibák vannak és lesznek is, de a játék minősége megfelelő volt.

    Egyetlen negatívumot tudok csak kiemelni, az pedig Tokmac játéka. Mint egy sértődött primadonna. Példát vehetne Uzoniról.

    A mai meccsre nem tudok mást mondani, minthogy: Köszönöm Istenem, hogy Fradistának teremtettél!

    Nagyon nagy élmény volt ez a mai (illetve már tegnapi). Vécsei fantasztikusan ment, talán a legnagyobb igazolásunk, hogy ennyire sikerült felépítenie magát. Uzuni a másik vadállat, eszméletlen mit ment a csávó! Zaka, Blazic és Civic viszont borzasztó gyengén muzsikáltak, ennyi rossz teljesítményt egy csapat sem bírna el.
    Zubkov végre jól szállt be egy meccse, Töki viszont... ááá... hagyjuk is!

    A szerencse nagyon elpártolt tőlünk az utóbbi időben, jó lenne visszaédesgetni a keltaiakkal szembeni két meccsre.

    Szép volt, fiúk! Hajrá Fradi!

    A 3-1-es győzelem idegenben soknak tűnik.
    Tegnap nem látszott, hogy ott világbajnokok, Bl, EL győztesek, nálunk meg magyar bajnokok és magyar kupa győztesek.

    Jól érzékeltem, hogy a szurkolás ma elég gazdaságos üzemmódban ment? Legalábbis a Young Boys meccshez képest. Amúgy mellettünk 4 üres szék volt, a rendszer pirosnak jelezte azokat ma. Lehet közbe jött valami...

    Kint voltam. Nem mondtam, hogy rossz volt. A tábor még nyomta is, ahogy tudta. De oldalt és a másik oldalon ma valahogy nem kapcsolódtak be annyit és olyan erővel.

    Nem volt semmi gond Ryannel, egyszerűen dominánsabb volt az ellenfél játéka és védekezése. Igen, hibáztak ők is, csak kevesebbet.

    Laidouni mekkorát focizott, te jó ég!
    Kár a harmadikért, az 1:2 reális, ennyivel jobbak. És ez jó érzés, hogy csak ennyivel. Ha így fejlődünk, 1-2 éven belül meglesz egy ilyen skalp.

    És Uzuni mekkorát játszott?Hatalmasat.A gólja után úgy behörrentette magát,hogy ment mint a mérgezett egér.Nem ismert se Istent,se embert,se elveszett labdát.Túl is pörgött picit.aA 70. perc körül éreztem,hogy ledobja láncot.

    játékban szerintem jók voltunk, jó érzés volt látni, hogy ezen a szinten is tudunk játszani. Aztán mégis ostoba és szerencsétlen gólokat kaptunk, szembejött a realitás. Nehéz most megemészteni és a pozitívumokat keresni, pedig voltak. Talán a Celtic ellen. Nem sokat kell előrelépni, hogy legyen keresnivalónk, de kell, jelenleg a szimpatikus vesztes szerepére elég, amit mutatunk.

    Ami jó,azt észre kell venni.Pl,hogy nő a passzjátékunk sebessége,hogy a párharcokat egyre növekvő számban nyerjük,hogy tudunk az ellenfél térfelén is labdát birtokolni,hogy nem 3 passzból kell helyzetet kialakítanunk egy meccsen kb 2-3-at,hanem labdabirtoklásokból 8-10 passzból az ellenfél térfelén, alakítunk lövőhelyzetet,hogy a labdakihozataloknál a csínes passz esetén sem feltétlenül bukjuk a labdát,hanem abból is tudunk tovább építeni.Persze veszítünk,(most még)mert az út hosszú és rögös.

    Hatalmas munka volt a középpályán és a támadó harmadban, Ryan így többször kerülhetett gólhelyzetbe. A meccs azon ment el, hogy a befejező csatárunk rendre nem fejezlte be.
    Ettől még az NBI-nél sokkal magasabb szintű játékot láttunk.

    Az utolsó 20-25 percre teljesen elfogytunk. Önámítás azt gondolni, hogy komoly esélyünk lett volna a győzelemre. A meccs végéhez közünk nem volt. Talán, ha nincs a 2. kapott gól, akkor egy x-re neccesen lett volna esélyünk.

    Mmaek fejében voltak a gólok, nem fejelnek jól igazán sajnos, Tökmag fizikuma sajnos ide kevés, Civic ha elfejeli nincs az öngól..Mindezektől függetlenül csak a tisztelet jó meccset játszottunk. Ja és loncar sztem kuka.

    Nekem tetszett a csapat. Bosszanto, hogy ilyen gagyi golokat kaptunk, de jok voltunk. Vecsei teljesen megtaltosodott, Haratin szinten nyomja - labdabiztossagban, helyezkedesben es talan meg gyorsabb is kicsit. Laidouni es Uzuni nagyot ment. Samy-t meg kene tanitani fejelni, mert jo utemben erkezik altalaban de nem eleg pontos.
    Zubkov jol szallt be, duzzadt az erotol.
    Celticet el kell kapni.

    Nem is tudom mit gondoljak. Inkább x-es meccsnek éreztem, amíg nem kaptuk azt a szerencsétlen második gólt.
    Tetszik Stöger szemlélete, de ezen a szinten ezzel a taktikával a szimpatikus vesztes szerep jut nekünk. Magunkat nyírjuk ki, hogy ennyire letámadunk, 60 perc után meg pukkanás. Sem fizikálisan, sem taktikailag, sem technikailag nem képes erre a focira a keret nagyobbik része. Így ez nem több, mint szórakoztató öngyilkosság.
    A kijelölt játékfilozófia tetszik, csak ezen az úton végigmenni még évek kérdése. Remélem jövőre még 4 plusz évet kapunk... Szar lenne félúton elhasalni.
    Zaki továbbra is zsákutcának tűnik.

    Én,ma pont az Ő lecserélését éreztem hibának.Ha volt még benne erő (ezt nem tudom),akkor pályán kellett volna tartani.Szürke volt ma is,de nagyon hasznos.

    Én nem láttam most, hogy összeestünk volna, persze fáradtunk, de ez letámadás nélkül is így lett volna, nehéz az NB1-el felkészülni erre .

    A letámadás viszont láthatóan nem ízlett a Betisnek és így nem volt rajtunk állandóan nyomás. Persze fejlődjünk fizikailag meg minden, de pont azt a Zakit emeled ki negatívan, aki sebességben és futómennyiségben is absz nemzetközi szint, viszont a társakat és ráadásul az új pozíciót is szoknia kell.

    ha azt nézzük, hogy ez egy tanulási folyamat első fázisa, védekezőbb játékról, támadóbb focira átállni Európában is, és a cél, hogy ezzel a fajta játékstílussal is eredményes legyen a Ferencváros, akkor lehet megéri beáldozni egy-két ilyen meccset

    Amikor tavaly a BL-ben voltunk, azt mondták, hogy a legfőbb baj az, hogy sokkal gyorsabbak, mint mi. Gondolkodásban is és fizikálisan is, és hogy ezen kell változtatni, a hazai meccseken nekünk kell gyorsabbnak lenni a többi csapatnál. Aztán -én legalábbis- nem láttam ezt a változ(tat)ást, a hazai meccseken se voltunk gyorsabbak, jöttek is tavasszal a meglepő döntetlenek. (Mezőkövesd, MTK, stb.)
    Most azt látom, hogy Stöger mester próbál ezen javítani. A bajnoki meccseinken gyorsabban és inkább előrefelé játszunk, persze ez nem mindig sikerül, mert gondolom a régi beidegződés még bennünk van.
    A tegnapi meccsen én azt láttam, hogy a Betis ellen is előrefelé játszunk, amennyire tudjuk űzzük-hajtjuk őket, és a végére (még) elfáradunk. A fizikális állóképesség megszerezhető, de ahhoz több idő szükséges. Úgy gondolom, hogy jó úton járunk, és ha azokat a játékosokat, akik nem igazán váltak be (vannak azért ilyenek)lecseréljük használhatóbbakra, nem lesz itt semmi probléma, fejlődünk tovább.

    Nagyon jó volt látni, hogy nem fociztak le minket megalázóan.
    Viszont dühítenek ezek a leventególok. Mindegyik védőnknek sok-sok meccs van a lábában. Ezerszer láthatták videón a hibákat. Mégis alapvető hibákat vétenek. Mégis "elfejti" Civic, hogy Botkának besegítsen és 2-1-es szitut csináljanak az ellenfél szélsőjére. Botka is mehetett volna kicsit szorosabban a szélsőre. Vécsei és a három középen védekező nem támadja a labdát és simán odajut a bepassz a centerezőhöz. Nem kellene ezekből tényleg tanulni? 2. gól talán még elfogadható, mert bepattanhat valakiről egy labda. 3. gól: Vécsei ha már odafejeli az ellenfélhez a labdát miért nem támad vissza azonnal. Faultoljon vagy akármi.... Később már nem lehetett korrigálni. Ezek nem bonyolult ügyek és alap dolgok: Támadd a labdát, a labdás játékost! Nem bántani akarom Vécseit, de most ezen a meccsen nála jöttek ki a hibák. Ezen kívül nagyon rendben voltunk, de szerencsénk sem igazán volt. Sajnos a tippjátékom is elment vele. Jó lett volna a 2:2. smiley Celticet oda vissza vernünk kell ! Játszhatnánk sokkal nagyobb önbizalommal! Benne van a csapatban a sokkal jobb teljesítmény!! Hajrá Fradi !

    annyit fociztak amennyi nekik a gyözelemhez kellett.
    az egyenlitö gól hatására a második félidöben már jobban pörgött a betis.
    de ök ennél sokkal jobban is tudnak játszani.
    mi meg kb ennyit tudunk.
    nem a mi szintünk.

    Kikaptunk, 0 pont. Újra. Rohadt idegesítő, mert szerintem magunkhoz képest jól játszottunk. Az volt az ember érzése, hogy ez a Betis fogható lett volna. Küzdött majdnem mindenki, és tetszett, hogy 1:2 után bátran mentünk előre az x-ért, sajnos ilyenkor benne van , hogy friss jó játékos lefutja a fáradt védelmünket. Nem is ezzel van a bajom. Hanem azzal, hogy ha már elengedtük Heistert, és pótoltuk őt valakivel, akkor miért kapjuk folyamatosan a gólokat Civic hibájából? Nem hiszem, hogy ezt nem látják edzők. Az 1. gólnál elől lézengett, szinte poroszkált visszafelé, semmit nem csinált védekezésben. a másodiknál meg lehúzza a fejét, és így szerencsétlen Botkáról megy be a labda. Az az igazság, hogy most már elértük azt a szintet, hogy nagyon szoros meccseket tudunk játszani top bajnokságok képviselőivel, és 1-2 ilyen hibából adódik a 0 pontunk. De ez már nem játék, itt koeffre és pénzre megy a dolog. Remélem Celtic ellen valami eredményt is elérünk már, mert szar érzés a szimpatikus vesztes szerepében tetszelegni. Hajrá Fradi!

    Kicsit tényleg uncsi már a szimpatikus vesztes szerep, de hát ahol vb győztesek futkároznak azok ellen baromi nehéz 90 perc tökéletes játék.Egyáltalán nem vagyok csalódott, nem szorítottak be minket állandóan, sőt voltak olyan 15-20 percek amikor tényleg nem lehetett megmondani hogy melyik keret ér 10-szer többet a másiknál. Szép volt fiúk, jöhet a Celtic!

    szerintem másik meccset néztek, akik szerint szét lett verve a védekezés, valószínű a statisztikák is majd megerősítik, de az előző 14 nemzetközi csoportmeccsből most volt az ellenfélnek a legkevesebb tiszta helyzete. támadásban az jelentette a fő különbséget a két csapat között, hogy Wingo nem tudott elugrani egy beadás elől. (talán még a Dinamo K. elleni idegenbelin volt ilyen veszélytelen az ellenfél önerőből, de nekik az is volt a céljuk, hogy úgysem kapnak gólt, csak menjen végig a meccs. meg ott a talaj sem volt alkalmas normális játékra.)

    Legyünk őszinték, mint a Leverkusen mint a Betis B más sebességben mozgott. A második gól valóban szerencsétlenség, Wingónak annyi ideje se maradj, hogy pislogjon, de az első és az utolsó (még ha az már mindegy volt) egyéni hibákból fakadt. Ezen túl olyan technikai hibákat követtek el a játékosok (labdakezelés, rossz passz) amit ezen a szinten már bőven büntetnek. És kondiban sem voltunk toppon, az utolsó 20 percre elfogyott az erő.

    azt gondolom senkinek sem kell magyarázni, hogy ha B csapatnak nevezzük, akkor is olyan arcok futkosnak a pályán, akiket esélytelen lenne bármelyik környező bajnokságba elhozni, világbajnokok, BL-győztesek voltak a pályán. de összességében jól sikerült megoldani a meccset, azt meg már láttuk eddig is, hogy sok szerencsére is van szükség, hogy ebből ki is süljön valami a meccs végére, ami most nem volt.

    Nem azt írtam, hogy a Betis B gyenge csapat, de tény, hogy sokat rotált a bajnokihoz képest és volt 2 kulcsjátékosuk aki sérült volt.
    Összességében megmaradtak azok a hibák amik az nb1-ben is csak ott nem minden esetben büntetnek azokért itt pedig kegyetlenül.

    Tetszett, hogy iksznél rámentünk a győzelemre is. Talán ez is lett a vesztünk kicsit, de baromira tetszett a csapatjátékunk.
    Ha 3szor a fejeden van a labda, abból egyet be kell verni.
    Bravó mindenkinek, a hangulat is jobb volt, mint a dózsa ellen.
    Ha az oldal spontán dörren, akkor ott jó teljesítmény van a pâlyán

    Aki nem érti, annak szívesen segítek.
    Az EL az ajándék, az NB1 pedig a kötelező.
    Ezeken a meccseken nem izgulni kell, hanem csodálni Csapatunk játékát.

    Azért arra még felhívnám mindenki figyelmét, hogy az elmúlt évek szereplése az ellenfelek figyelmét sem kerülte el. Magyarán, nem valószínű, hogy Leverkusenben vagy Sevillában az éjszaka közepén, izzadtan ugrottak fel az ágyból a meccs előtt, de az biztos, hogy komolyan kielemezték a játékunkat és készültek rá. Ahogy bizony vért fog inni a Celtic is, és bizony készülni fog a bosszúra. Nagyon, nagyon nehéz lesz Glasgow-ban.

    Ritka, hogy egy vereség után jó érzésekkel jövök haza, de ma a pályára kitett játékunk miatt így történt, nem is tudom, láttam-e valamikor is ilyen jól játszani a Fradit. Voltak hibák persze, de a "lelke" nagyon tetszett.

    A második gólt is Civicnek adnám… ott mi volt a terve?!?!?

    Semmi köze nem volt a kapott gólhoz Civicnek. Laidouini felelőtlenül megindult és labdát vesztett azonnal megkontráztak a helyén minket. Civic pont ott helyezkedett ahol kellett fent és nem is az ő helyén kaptuk a gólt. Jobb oldalról keresztben érkező Fekirt nem vette fel senki rendesen. A lentebb meg említi az olvtárs, az egy gólpassz volt gyakorlatilag tisztán kapuval szemben érkezve fejelhetett Mmaee, annál jobb beadás nem nagyon létezik.

    Civic az 5 védős rendszerben szélső, amikor támadunk. Egy félpályánál eladott labdából fordultak ránk. Pontosan miben hibázott? Mmaee helyezkedett botrányosan szarul az indításnál.
    A második gólnál meg senkit nem tudnék okolni. Még én se tudtam a lelátón feldogozni, hogy mi történik, olyan lehetetlen módon és helyen ment el a labda. Civic és Wingo már csak úszott az árral.

    Itt sokan Civic hibájáról írtak az első gólnál. Nézzétek meg a felvételt. Kimegy a labda a szélsőnek, kimegy rá Botka, aztán int Civicnek, hogy maradjon a 9-es Betis játékoson, ezért nem megy oda Civic besegíteni. Ezért nem gurította vissza a szélső.
    Nem kellene állandóan Civicet szidni, mert tegnap se lógott ki lefelé a csapatból. MIndenki tette a dolgát, és szerencsétlen vereséget szenvedtünk egy jobb csapattól. Én büszke vagyok a srácokra.

    A helyszínen az volt a határozott érzésem, hogy a Betisnek bőven elég az iksz, olyan 60 %-on pörögtek, szinte semmi nyomást nem helyeztek ránk, sőt, a 2. félidőben kb. 20-25 percet domináltunk. Persze, ha megszereztük volna a vezetést, megrázták volna magukat, de míg a Leverkusen-meccs mínusz egy gólos vereségnek nézett ki, a tegnapi döntetlennek. Nem volt szerencsék, de idén ithhon a Slavia ellen már kimaxoltuk a szerencse faktort. Meg tudjuk szerezni a 3. helyet.

    Pedig a helyszínen is látszott, hogy a Betis győzni jött Budapestre. Az más kérdés, hogy beleköptünk a levesükbe és majdnem döntetlenre hozzuk, mert egy-két hibát leszámítva igenis jól játszottunk!

    Azért cseréltek hármat az 55. percben, mert jó volt nekik az x?

    most végigkattintgattam a kezdőjüket, 2 db játékost láttam, aki a La Ligában nem játszott idén 4-7 meccsen, ebből az egyik a 14-szeres spanyol válogatott Bartra.

    Engem lenyűgözött a tegnapi játékunk, ahogy elkezdtünk egyre bátrabban és magabiztosabban játszani. A második félidő elején még dominálni is tudtunk. Ez azért csodálatos, mert egy spanyol majdnem - élcsapattal játszottunk, akik az EL győzelemre is esélyesek.
    A játékunk sokkal jobban tetszett, mint Rebrovnál, bár ez nem az ő kritikája, mert azzal az állománnyal azt lehetett játszani.
    Úgy érzem, hogy áttöréshez közeledünk. Közel lehetünk ahhoz, hogy el tudjunk kapni topligás csapatokat is. Azt látom, hogy olyan 5 év EL csoportkör szinten levésből épül fel az a rutin, hogy befusson nekünk is olyan, mint a Sheriffnek vagy tegnap a Legiának.
    Külön örömhír, hogy 3 magyar volt a kezdőben is mind a 3 nagyon jól játszott.

    Az h felvettük a versenyt az túlzás. több helyzetük volt és nagyon peches gólt kaptak. ha mi kapunk ilyen gólt akkor megőrülünk kb.

    kb. 10 kapu előtti beadásból 10-et mi fejeltünk kapura (ebből csak Ryan M. kb. 5-öt), ebből felületet pont 0 talált. Ezen kell(ene) elgondolkodni. A játék amúgy rendben volt. Uzuni meg azt futja idén, amit Tokmac tavaly...

    Tello pár labdaérintésből volt életveszély, minden megmozdulása classic, rég láttam már ilyen jó futballistát. A fizikuma gyenge.

    Kíváncsi vagyok hogy az UEFAnak szánt uzenetnek lesz e utozongeje..

    Megmondom őszintén én sem cseréltem volna feltétlen. A zakariás - tokmac-ot meglépte de akkor a jobb oldal védekezése meg is gyengült. Mmaae-nak nincs posztcseréje elöl Uzunit meg szerintem senki nem vitte volna le. Vécsei, Laidouini ugyanez. Jól ment a csapat, főleg a második félidőben, nem volt indokolt a csere szerintem. A második kapott gólt nem a frissesség hiánya okozta, hanem pl. hogy úgy alakult ki a szöglet, hogy Botka fent nem csináltam meg egy kő egyszerű taktikai faltot és megkontráztak keresztben, na abból lett a végzetes szöglet.

    Szerintem meg pont hogy a fáradtság okán hibázott Civic a ki nem fejeléssel.

    A hamarabbi rotáció alapból szerintem is egy olyan opció, amivel sajnos nem élünk.

    Viszont abban teljesen egyetértek, hogy kevés olyan csere lehetőségünk volt ott ahol ráfért volna leginkább a csapatra a csere, ahol meg olyan játékos volt, akit a teljesítménye okán nem volt szabad cserélni, ott meg több játékos is várta a bevetését.
    Konkrétan pl. Wingo (aki Uzuni után szerintem a legjobbunk volt tegnap) vagy Vécsei a 65-70. perc környékétől láthatóan mutatta az elfáradás jeleit. Blazic és S.MMaee is egyre többször hibázott Endinél is megjelntek a felesleges szabálytalanságok. A védelemből talán Civicen látszott legkevésbé a fáradtság mégis ő hibázott a 2. gól előtt..
    De milyen opcióink voltak ide cserélni?
    Loncar kp-ra jött is csak nagyon későn
    Cabraja aggódtam volna ha beáll ilyen helyzetben
    Csontos aggódtam volna ha beáll ilyen helyzetben
    előre volt Tocmac 60. percben jött is, ez szerintem kb időben, de nem hozott igazi fellendülést
    Zubkovval 5 védőről 4-re váltottunk utolsó bő 10 percre szerintem szintén rendbe volt.
    Uzunit nem lehetett tegnap lecserélni.
    R.Mmaeenak nincs alternatívája. Talán helyette lehetett volna elől változtatni, hogy pl Uzuni megy középre és Zubkov ki a szélre, de ez megint kockázatos lett volna, mert nincs aki meg tudja tartani elől a labdát.
    maradt még Gavric előre opcióként, ő se mutatta még meg magát annyira, hogy ilyen helyzetben rá lehessen szémolni.

    Szóval bár hiányolom a rotálást, de nem volt rá jobb alternatíva, csak gyengülhettünk volna..

    Pont így láttam én is. Ahová volt minőségi cserénk ott a kezdők is jók voltak, ahová kellett volna, oda meg nem volt kit behozni.

    Egyébként utólag lehet jobb is, hogy csak ennyien voltunk. Alig volt kint divat, jó volt a hangulat is, sörért sem kellett egy órát várni...

    A mieink 40.6, a vendégek 59.4%-ban birtokolták a labdát, mindkét csapat nagyon pontosan passzolt (mi 88, a vendégek 90%-kal). A mieink 5-3-2-es felállásban játszottak (a végén átálltunk 4 védőre), a mieink 12-szer, a vendégek 14-szer lőttek, vagy fejeltek. A mi 12 lövésünkből a Betis 2-t, az ő 14-ükből mi 6-ot blokkoltunk, a kaput 2 ill. 5 kísérlet találta el. Az xG-arány 0.61-0.86, az xcG 0.55-1.52 (az öngól ezekben természetesen nincs benne).

    A párharcokat 106-90-re hoztuk, ezekben pozitív mérlege Civicnek (21/57%), Ryan (18/56%) és Samy Mmaee-nak (11/82%), Blazicnak (16/63%) Botkának (11/55%), Tokmacnak (9/56%) és Zubkovnak (3/67%) volt, Vécsei (18) és Zachariassen (8) a párharcaik épp felét nyerték meg. A támadópárharcokban egyik csapat sem hozott kiemelkedőt, de mi jobbak voltunk (73/29, 40%, ill. 72/25, 35%), a fejpárbajokat 15-10 arányban hoztuk.

    A mieink 23+3, a vendégek 31+1 támadást vezettek, mi ötször futottunk lesre, ők egyszer sem. A szabálytalanságok aránya 7-11, 17-szer tisztáztuk a labdát (Civic 4, Blazic 3, Botka, Wingo, Zachariassen, S. Mmaee 2-2). 49 passzt loptunk (Vécsei 10, Blazic 8, Wingo 7), a vendégek 27-et. Egyik csapat sem próbálkozott sok beadással (10/3 ill. 10/1). A mieink 24 (Laidouni 5, Uzuni 4, Blazic, Vécsei, Samy 3-3), a vendégek 25 labdát szereztek a másik térfelén. A mi 9 labdaeladásunkból lett lövés (Botka, Vécsei, Wingo 2-2, Blazic, Civic, Uzuni 1-1), a Betisnél ez 4. Egyik csapat sem támadott le igazán intenzíven (PPDA 16.6 és 15.6). Mi egy picit több hosszú labdával próbálkoztunk, mint ők (10.8, ill. 7.33%), ezeknek 54%-a volt pontos. A passztempója a vendégeknek volt némileg jobb (17.6 passz/perc, nálunk 16.8).

    Dibusz 6 lövést vagy fejest kapott, az 5 Betises xcG-je 1.52. 20 passzából 17 volt jó, 13-szor adtuk haza a labdát.

    Wingo 57 akciójának 63%-a volt sikeres, 2 lövése volt. 96%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó, 19 párharcából 8-at nyert. 5 labdát vesztett, 7-et szerzett, 7 passzt lopott.

    Blazic 81 akciójának 73%-a volt sikeres, 83%-kal passzolt (hosszú labdái: 13/6), 16 párharcból 10-et nyert, 12 labdát vesztett, 11-et szerzett, 8 passzt lopott.

    S. Mmaee 73 akciójának 88%-a sikeres volt, 2 fejese volt (0.13), 95%-kal passzolt, 11 párharcból 9-et nyert, 4 labdát vesztett, 9-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Botka 82 percet kapott, 65 akciójának 75%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 11 párharcból 6-ot nyert meg. 3 labdát vesztett, 2-t szerzett, 6 passzt lopott.

    Civic 61 akciójának 64%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 21 párharcból 12-t nyert meg. 14 labdát adott el (ebből 5 beadás), 5 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.35)

    Zachariassen 61 percet játszott, 23 akciójának 43%-a volt sikeres. 7 passzából 6 volt jó, 8 párharcból 4-et nyert meg, 1 labdát vesztett és szerzett meg. 1 lövést készített elő (0.01)

    Vécsei 88 akciójának 64%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 79%-kal passzolt, 18 párharcból 9-et nyert meg. 11 labdát vesztett, 9-et szerzett, 10(!) passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    Laidouni 89 percet volt a gyepen, 72 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 93%-kal passzolt, 33 párharcból 15-t nyert meg. 10 labdát vesztett, 9-et szerzett, 6 passzt lopott.

    Uzuni 62 akciójának 47%-a volt sikeres, 3 lövéséből (0.1) 1 gólt ért el. 86%-kal passzolt, 26 párharcból 8-at nyert meg, 6 labdát szerzett, 2 lövést készített elő (0.13).

    R. Mmaee 45 akciójának 62%-a sikeres volt, 3 lövése volt (0.35). 94%-kal passzolt, 4 cseléből 3 volt jó, 18 párharcból 10-et nyert meg, 2 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.03).

    Tokmac 35 percet játszott, 19 akciójának 53%-a volt sikeres, 5 passzából 4 volt jó, 9 párharcból 5-t nyert meg.

    Zubkov 15 percet kapott, 9 akciójából 7 volt jó, 6 passzából 5, 3 párharcból 2-t nyert, 1 passzt lopott.

    Loncar 7 percet volt a pályán, 7 akciójából 3 volt sikeres, mindkét passza pontos volt, 4 párharcból 1-et nyert, 1 labdát szerzett.

    Uzuni 8.23
    Laidouni 7.55
    Dibusz 7.23
    Vécsei 6.98
    Wingo 6.86
    S. Mmaee 6.53
    Botka 6.52
    Blazic 6.41
    Civic 6.22
    R. Mmaee 6.17
    Tokmac 5.88
    Zachariassen 5.58

    https://ulloi129.hu/2021/09/30/elo-a-real-betis-elleni-el-csoportmeccsrol/#more-229556
    https://ulloi129.hu/2021/10/02/igy-teljesitettunk-a-real-betis-ellen/
    https://ulloi129.hu/2021/10/07/uzuni-laidouni-dibusz-es-mmaee-laidouni-dibusz/