magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.22, 12:36 (szerk.: 2020.11.26, 16:47)
    A mai meccs rávilágított arra, hogy teljesen profik vagyunk. Pont annyit játszottunk, amennyi kellett a győzelemhez. Én örülök! Mondjuk a második félidőből nem tudnék semmit felidézni, de lesz.rom. Jó volt ez így! Gratula!
    De nem akarok kilógni a sorból, úgyhogy mindenki mondjon le és minden szar és minden is!

    20-3 volt a szabálytalanságok aránya - hatalmas különbség.
    Ebből gondolom, hogy a párharcokba sem mentünk bele olyan hévvel, mint általában, vigyáztak a játékosok magukra.

    Azért az furcsa, hogy Hidi a kiesés elkerüléséről beszél úgy, hogy interjú közben is a seggén veszi a levegőt, míg Heister rögtön a meccs után teljes nyugalommal arról beszél, hogy a gólja ellenére sem biztos a helye a kezdőben a következő meccsen. Van különbség rendesen...

    Az ilyen győzelem azért jó,mert a győztest és a vesztest is idegesíti.smiley)

    Ez a nézők nélküli szurkolás a legtöbb stadionba bejön, mert még Felcsúton is úgy tűnt, hogy vannak nézők. Ez egyedül nálunk nagy hátrány

    Az jó, hogy olyan jók vagyunk, hogy gyakorlatilag, ha nem akarunk is focizni, akkor is nyerünk. Sokkal jobbak vagyunk az ellenfeleknél, rég vártam ezt. (Nagyon sajnálom, hogy a molt nem ütöttük.) De azért még ilyen spórolós meccsen is focizhatnánk picivel többet.

    Győzelemnél nincs fontosabb az biztos,de érthetetlen a sok, könnyű eladott labda.Uzuni és Boli eladott vagy 50 labdát.

    Győztünk! Hűű és ez a Mak gyerek nagyon érzi ezt a játékot. Nem tudom ki mit gondol vele kapcsolatba, de szerintem, ha több letőséget kap nagy erősségünk lesz.

    Tuzzel jatszottunk....hatul flegma nagykepu es felelotlen jatekot jatszottunk, csak a ket szelso dicserheto, Lovre es Heister. Blazic es Kovacevic is nulla volt es idegesito.
    Kozeppalyan Somalia ma nem volt szornyeteg. Elol tetszett, hogy sokat dolgoztak, foleg Isael meglepoen sokat futott, lehet fazott.
    Boli szokasos ugyetlen jatekat hozta, passzolni / cselezni nem tud, elol meg nem voltak meg a lecsorgok meg beadasok, amikbol golt tud szerezni.
    Tudjuk be annak, hogy Juve volt mar a fejekben, de a vedelem flegmasaga nagyon aggaszto, mar-mar Dolli idoket idezett.
    Heistert nem gyozom dicserni merkozesek ota, Rebrovnal eltuntek a jatekabol a vedelmi helyezekedesi hibak, mikozben iszonyat szivvel jatszik minden meccsen.
    Blazic mint egy sertett ovodas, ugy jatszik meccsek ota. Ahogy hallom ezt mar Horvath Zs. is szova tette, annyira latvanyos volt. Elkenyelmesedett vagy nem tudom mi a baja.

    Marcel tényleg megérdemelte ezt a (kva nagy) gólt. Ő az, akin még a kupában a két matiné meccsen is latszott, hogy ezerrel pörög.
    Hajtani biztos, hogy sokkal jobban fogunk szerdán, remélem, a koncentràció is egész más lesz majd (főleg hátul).

    0-1 után alapjáraton, motorfékkel mentünk a lefújásig. van ilyen, de nem szeretem...

    Ez tényleg őrláng volt. Az iramtól eltekintve a rohadt sok pontatlanság zavart elöl, néha még a passz se ment. Megvan a három pont, több szót nem is érdemel ez a meccs.

    Én azt nem értem, hogy amikor meg tudtunk volna iramodni középpályán, ember mögé, vagy visszafelé passzoltunk. Nem jött az mint a kövesd ellen, hogy átrohantunk a csapaton. Pedig ugyanolyan szar volt ez a Honvéd is mint a Kövesd.

    Tudomásul kell venni,hogy a csapat jelentős része,olyan terhelés alatt játszik hónapok óta,hogy a térdükön járnak.A gerinc 3 fronton nyomja hónapok óta.Ráadásul néhányuknál a covid is bebaszott,ennek következtében,még okosabban kell sáfárkodni a játékperccel.Botkán látszott a válogatottban,az utolsó 5 percben,Uzuni válogatott statja is sokatmondó volt az utolsó válogatott meccsen.Nagyon kell,hogy Lai,Civic,meg a többiek visszatérjenek.Fizikailag és szellemileg sem voltunk ma a top-on.Hibázgattunk hátul,elől sem voltunk acélosak,de így is nyertünk.Ami bíztató volt az Kovács formajavulása és Heister is elbírta,hogy egyedül maradt,hosszú időre a posztján.Az öregeinken (Isa és Somi) is látszik már az idény összes nehézsége.Örülök,hogy Roli már a padra odafért.Kell,hogy sokan legyünk.

    Èn pont Isaelen csodálkoztam tegnap mennyire pörgött ès hogy önmagához kèpest milyen gyors volt.

    Teljesen jogos, de akkor minek kezdtek ma a terheltek?
    Nem hiszem, hogy gyengébbek lettünk volna ha Skvarka, Mak vagy Vécsei kezd.
    A ma rendkívül gyengén muzsikáló támadóink közül 3-an két hete pihennek. Uzu meg egy hónapot pihent októberben.

    Nem kívánom,hogy Te pihenjél covid-dal.Ahogy visszajött lejátszott 6 meccset szerda-szombat ritmusban.Töki állítólag kisebb sérüléssel játszott.

    Dibusznak igazából egyet kellett védenie, de az hatalmas volt. Mint Marci gólja.

    Valóban volt néhány eladott labdánk, de a az ellenfél ezekből még kapuralövésig sem jutott el. Ugrai helyzeténél is noha ballal kellett volna lőni, de ő ezt jobbal tette. Ezeket hívják képességeknek. Az a favágás, amit megengedtek maguknak, csak Solymosi asszisztálása mellett volt lehetséges. A szarosok ellen kéttőt kiállítottak volna. Jó, ha Haratin és Somália megúszta sérülés nélkül, mert pl. Tocmac láthatóan kerülte ezeket a helyzeteket.

    Nagy az első húsz percben háromszor terítette le Heistert úgy, hogy annak semmi köze nem volt a futballhoz. A bíró meg csak néz, mint a barom, és nem fogja fel, hogy a futball elleni merénylet zajlik éppen. Még sárgát se kapott, én már rég lezavartam volna. Heister számon is kérte az egyik belekapaszkodása után, hogy a pankrációja, hogy kerül ide, de ez a homály csak néz, de nem lát. Sokkal szigorúbban kellene büntetni a folyamatos futball elleni ilyen ide nem való megmozdulásokat, mint azokat, amik nem szándékos szabálytalanságok.

    Mondtam én tegnap, hogy Rebrov arra játszatta a csapatot, hogy ne legyen sérülés. A többi meg már történelem, a jövő a fontos!

    Rúgtunk egy gólt utána elbohóckodtuk a meccset. Szögletből képesek vagyunk Dénest játékba hozni. Még szerencse hogy a nyakigláb Balog a végén nem a rövidbe gurította a labdát hanem a hosszút akarta...
    Ez a Honvéd gyenge egy brigád volt. De a BL előtt annyit adtunk ki ami kellett de a melótól azért távol volt ez. Tegnap az is elég volt.

    Aggaszt Blazsics borzasztó teljesítménye. Vagy mentálisan vagy fizikálisan nincs rendben. Ugrait többször is helyzetbe hozta. Amennyiben Bódog elégedett a fiataljaival, nem is tudom, mit mondjak. Negyedgőzzel győztünk.

    Volt 2 nagyobb helyzetük ha belovik az egyiket valóban lehetett volna 1:1. Kérdés mennyire pörögtunk volna fel utána

    Marci szépen bevágta, pár meccs óta benne volt már a gól, most legalább 3 pontot ért.
    Már a legelejétől látszott ,hogy szétesett kissé a csapatjáték, de ez nem is csoda, ha annyian hiányoztak 2 hétig. Felhozó meccsnek pont jó volt, szarakispest meg még mindig a helyén van.

    Nagyon vártam tőle egy ilyen gólt. Amikor leigazoltuk, azt láttam - nyilván videók alapján - hogy végre valaki, aki 25-30 méterről is jól, életerősen tud lőni. Ehhez képest 2 év alatt ez volt talán a 2. igazán jó lövése... smiley
    Még sok ilyet!

    kép
    A szombati, 61:07 (!) tiszta játékidejű találkozón 54%-ban birtokoltuk a labdát, pontosabban passzoltunk (84-82%), a Honvéd négyszer annyiszor szabálytalankodott, gyakorlatilag ugyanannyiszor lőtt a két csapat kapura (9/3 ill. 10/3).

    Az InStat-index TOP5-ben négy fradista volt: 1. Heister (318), 2. Haratin (285), 3-4. Lovrencsics és Hidi (280-280), 5. Blazic (263).

    A csapat 4-2-3-1-ben játszott, Boli mögött az Isael, Tokmac, Uzuni hármassal. A két csapat gyakorlatilag ugyanannnyit támadott (23-21), ugyanannyi kapuralövése volt és az xG is igen hasonló (0.76-0.8), valamint az xcG-ben sincs nagy különbség: Dibusz 0.19, Tujvel 0.31. Sok labdát adtunk el (127-122), de sokat is szereztünk (101-94). Gyakorlatilag minden Honvéd-lövés a mi labdavesztésünkből született (8), nálunk ez az arány kisebb (4). A meccstempónk némileg átlag alatti volt (16.44) és a PPDA (passz per védekező akció) mutatónk sem volt túl jó (21.53, az átlag 10.64).

    Dibusznak két lövést kellett védenie (0.19 xcG), 41 passzából 37 volt pontos (hosszú labdák: 82%), 33-szor passzoltuk hátra neki a labdát.

    Lovrencsics 71 akciójának 73%-a volt sikeres, 76%-kal passzolt, 9 párharcból 7-et nyert meg. 11 labdát adott el, 14-et szerzett és 6 passzt lopott.

    Blazic 87 perc alatt, 104 akciójának 81%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt, 10 párharcból 6-ot nyert meg. 11 labdát vesztett, 16-ot szerzett vissza, 4 passzt lopott.

    Kovacevic 106 akciójának 79%-a sikeres volt, 90%-kal paszolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg. 8 labdát vesztett, 10-et szerzett vissza, 6 passzt lopott.

    Heister 87 akciójának 66%-a volt sikeres 1 lövésből (0.03 xG) egy gólt lőtt. 79%-kal passzolt, 33 párharcból 21-et nyert (!). 18 labdát vesztett, 11-et szerzett, 6 passzt lopott. 5-ször szabálytalankodtak ellene.

    Haratin 64 percet volt a pályán, 55 akciójának 89%-a volt sikeres. 42 passzából 41 jó volt (98%). 11 párharcból 7-et nyert. 3 labdát vesztett, 11-et szerzett vissza, 4 passzt lopott.

    Somalia 60 akciójának 82%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt, 13 párharcból 9-et nyert, 7 labdát vesztett, 13-at szerzett vissza, 5 passzt lopott.

    Isael 87 percet volt a pályán, 64 akciójának a fele volt sikeres. 2 lövése volt (0.05 xG). 69%-kal passzolt, 15 párharcból 9-et nyert meg. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Tokmac 73 percet játszott, 49 akciójának 49%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.19 xG). 63%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg.

    Uzuni 44 akciójának 55%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.14 xG). 70%-kal passzolt, 12 párharcból 7-et nyert meg, 2 lövést készített elő (0.33 xA).

    Boli 73 percet volt a pályán, 49 akciójának 39%-a volt jó. 2 lövése volt (0.15 xG). 72%-kal passzolt, 25 párharcból 6-ot nyert meg. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Vécsei fél órát kapott, 23 akciójának 74%-a sikeres volt. 1 lövése volt (0.2 xG). 82%-kal passzolt, 4 párharcból 3-at nyert. 5 labdát vesztett, 4-et szerzett vissza, 2 passzt lopott.

    Mak 21 percet volt a pályán, 24 akciójának 71%-a sikeres volt. 92%-kal passzolt, 7 párharcból 4-et nyert.

    Skvarka 21 percet kapott, 24 akciójának 63%-a sikeres volt. 92%-kal passzolt, 7 párharcból 2-t nyert meg.

    Baturina 7 percet kapott, 7 akciójának 29%-a volt sikeres. 6 párharcból 2-t nyert meg.

    Dvali 7 perc alatti 7 akciójának 86%-a sikeres volt, 100%-kal passzolt és 2 labdát szerzett.

    https://ulloi129.hu/2020/11/21/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-18/