magyarfutball.hu

Újpest FC - Budapest Honvéd FC 1 : 0 21:05

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.07, 11:14
    Elkezdődött a jegyértékesítés a Honvéd elleni bajnokira.
    A jelen helyzet mindent átír. Igen, többek között a vírus okozta dolgokra is gondolunk. De leginkább arra, hogy mennyire szükség van rátok, a csapat 12. tagjára. Az MLSZ engedélyt adott arra, hogy nézők előtt játszhassuk le megmaradt küzdelmeinket az idei versenykiírásban.

    Mutatjuk a részleteket:

    UPDATE! Megnyitástásra került a D szektor!

    Az OTP Bank Liga 2019/2020-as kiírásának 27. fordulójában otthonunkban, a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk a Budapest Honvédot szombaton 21.05-kor.

    A Shop a mai naptól áll rendelkezésetekre és minden hétköznap 11 óra és 19 óra között vár titeket! Az online jegyvásárlás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a szokásos módon elérhető.

    Első körben a B lelátó kerül megnyitásra, a szabálynak megfelelően minden negyedik ülőhelyen lehet helyet foglalni, ez 650 helyet jelent. A speciális helyzetre való tekintettel névre szóló jegyértékesítés lesz, DE KLUBKÁRTYA NEM KÖTELEZŐ.

    A jegyek ára a szektorra vonatkozó elővételi ár, azaz 2500 forint, míg a D szektorba egységesen 2000 forint. 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink továbbra is ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. (0 forintos tikett kiváltása és igazolvány bemutatása szükséges)

    Az érvényes bérlettel rendelkező drukkereinknek a regisztráció miatt 0 Ft-os jegyet kell váltaniuk! Megkérjük kedves szurkolóinkat, hogy péntek 12 óráig, azaz 06.05-e délig váltsák meg, mert a megmaradt helyeket felszabadítjuk. Ezt online is megtehetik majd, tehát ezért külön nem kell a stadionhoz eljönni, viszont a megvásárolt kategóriától függetlenül minden bérletes ugyanúgy csak a B lelátón tud helyet foglalni. A vásárlásnál a legördülő menüből ki kell választani az "Újpest bérletes kupon 2020" menüpontot, ott megadni az érvényes bérlet számát, és a vásárlásra kattintva már meg is váltottad a 0,- Ft-os tikettet.

    https://ujpestfc.hu/article?id=10232