magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.17, 16:49 (szerk.: 2019.12.17, 16:50)
    az 1. félidő megmutatta hogy mennyivel a mezőny fölé nőttünk ha játszani akarunk. Köszönjük Szergej!
    Az idény meg úgy ahogy van lenyűgöző volt!

    Szép volt fiúk! Fáradtan, de a meccset az első félidő kiváló játékával behúztátok. Szép ősz volt, köszönöm minden résztvevőnek, de elsősorban a játékosoknak és Rebrovnak! Hajrá Fradi!

    A tábort el is felejtettem. Az Asgardi túra után nem gondoltam volna, hogy ennyien lesznek miskolcon. Minden elismerésem. Aki meg kint volt mindkettő meccsen az kitüntetést érdemel!

    Lehoztuk stamina üzemmódban. Örülök a győzelemnek és a betyáros ősznek. Ma sok halvány teljesítmény volt. Most már pihenjenek a srácok, irány bajnoki cím más cél nincs. 2021 tavasszal nk meccsre akarok menni. Hajrá Fradika!

    Mondjuk úgy,hogy profin lehoztuk ezt is.
    Nagyon jól jön a szünet,összességében nagyon rendben volt a szezont,ilyen nemzetközi szereplés mellett(ami már önmagában is szenzációs teljesítmény volt az elmúlt évek után) parádés,hogy 4 ponttal vezetünk,egy meccsel kevesebbet játszva...
    Van egy erős kezdőnk és néhány jó kiegészítő emberünk,télen sem kell sok igazolás 3,maximum 4,attól függően,hogy kik távoznak.
    Nagyon jó helyzetből várhatjuk a tavaszt!Jó pihenést a srácoknak,megdolgoztak érte!

    Gratula a srácoknak!
    A második félidőben, két ellenfelet kellett leküzdeni.Asszem a fáradtság volt a komolyabb.

    Én most sok kétest nem láttam.A lesek,azok voltak,mezőnyben tévedett pár aprót.Kárunkra talán Blazic sárgája előtti szituban egy nagyobbacskát.Ezt nem tartom jelentős hibának.

    Pont jókor és jól ért véget a bajnokság. Iszonyatosan fáradt a csapat. Nem lehet rotálni, mert nincs minőség a kispadon. 4-5 új ember kell most télen, ha akarunk valamit nyáron.

    Gratulálok a srácoknak, egy a hátunk közepére se kívánt meccsen győzelem, 4 pont előny, gyönyörű európai menetelés, minden elismerésem a csapaté. Most jó pihenést és kellemes ünnepeket mindenkinek, aki tett azért, hogy ilyen szép őszt zárjunk. Soha rosszabbat! Hajrá Fradi, Szép volt fiúk!!!

    Skvarka ma is hozta a szokàsos nagy semmit. Nem ùgy jàtszott, mint akinek ez volt az utolsò esèlye. Semmivel sem jobb, mint Rui Pedro,. Moutari pedig jobb is volt nàla. Kölcsön lehet adni a tèlen, mert pènzt nem kapunk èrte senkitől. Màr a nyàron is csak mi voltunk hajlandòak fizetni èrte...

    Szigonynál legnagyobb problémát borzasztó helyezkedésnél látom. Kiemelten figyeltem az ő mozgását gólhelyzetben és mindig olyan szar helyre mozgott ahova nem lehetett paszolni vagy ha passzolnak neki akkor oda lesz a gólhelyzet.

    Viszont Iszlainak szépen oda lépett.
    Örültem neki, nagyon nem szimpatikus az a játékos, folyton rugdosódik. Most végre kapott egyet ő is

    Azt azért ne mondjuk, hogy helyzetük se volt.
    Dénesnek távoli lövésből volt két nagy, közeliből egy könnyű védése.
    A meccs nekünk púp volt a hátunkon, különösen a 2 .félidőben volt érezhető.
    Szerintem ha 70-75. percig egyenlítenek, akkor megnyomtuk volna, és rárúgunk még egyet.

    Mi holt fáradtak voltunk, vezettünk, ők meg reggelig sem lőttek volna gólt, pedig kb az év meccse volt, nekik, amire egész héten készültek.

    Lovre nem játszott rosszul. Simán levette a pályaról a diósok bal szélső játékosát, oly annyira, hogy le is cserélte Feczkó, és beküldte Bacsa Patrikot a helyére. Szerintem azért játszott tegnap Geri, mert Botka 90 percet játszott csütörtökön. 3 nap sem telt el, plusz az utazás fáradalmai stb. Gondolom ezért nem játszott Boli sem. Persze ennyi erővel az egész csapatot rotálhatta volna, de ne feledjük Boli nem velünk csinálta végig a felkészülést.

    Rebrov még mindig a régi, rendben van. A gól után semmi mosoly, csak a gólt elkönyvelte pozitív meccs eseményként, de biztosan leszúrta a szünetben Zubkovot, hogy szarul lőtte, mert a fémes kapus bele tudott piszkálni.

    A gól után nem volt egy kis kakaskodás, oda-vissza beszólogatás? Mintha lett volna egy kis koccanás Rui Pedróval, aztán Zubkov dumált, R.P. vagy a miskolci tábor felé.

    Én is észrevettem, szerintem Zubkov szaladt oda a miskolci tábor felé, Rui Pedronak pedig ez lehet nem tetszett.

    Zsubi nagyon eltalálta .Jót tett neki a pár kihagyott meccs.Felfrissült.
    Aki ezt megfogta volna az bizony igen jó kapus.
    Gyilkos sebesség,kiszámîthatatlna röppálya. Az NSO szakîrója biztos kifejelte volna.

    MISKOLCI SZURKOLÓK

    Csapatunk fontos meccset vívhat a Ferencvárossal. A lelátói koreográfia érdekében mindenki hozza el a csomagolóanyagot, amit karácsonyra vett. Ezüstös középre, aztán arany, a piros meg a szélére. Legalábbis nagyjából.

    Köszönjük!

    Tényleg érdekelne, miaszart akartak kirakni.
    Kartonpapírokat emlegettek, de ezek valami karácsonyi csomagolóknak/szaloncukor papírnak tűnnek, aminek nyilván nincs tartása és nem lehet egyenesen tartani, hogy egységes felületet adjon ki.

    "A koreóval nem lett volna baj, ha az egymeccses bohócok figyelnek és nem hordják szét a kartonokat. Sajnos ez így ebben a formában kivédhetetlen volt. Valamennyire így is olvasható a DVTK felirat... "

    "Nem azt írtam, hogy kiolvasható, de látom a magyar nyelvvel gondjaid vannak. Volt ott egy "valamennyire" szó is, ami jelen esetben azt jelenti, hogy látszanak a betűk alapjai. Sajnos az pár fólia, ami rossz helyre került, elrontotta az egészet. Ezt nem is vitatja senki. De ti attól még bohócok vagytok."

    Szerintem csak siman elloptak amelyik csillogott.
    A maradekkal meg a reszeg barmai ossze vissza maszkaltak...

    1:24-nél Lui Pedlo hátbakúrja Szigonyt, az visszanéz, hogy "mia faszom".... Tényleg nem értem, elvileg ez a barom portugál a mi kutyánk kölyke lenne, vagy mia rák...

    Hű, konkrétan ott álltam két méterre az esettől, de nem is láttam, hogy Dibusz mekkorát védett Hasani első lövésénél.

    Jól emlékeztem. Egy szemet nem kellett izgulni. Piszok gyenge a Diósgyőr. Nagyot fog harcolni a Kaposvár, Zalaegerszeg, Diósgyőr trió a bentmaradásért. Mondjuk a Kaposnak már most is csodára van szüksége.

    Hogyne kellett volna izgulni!Az egy dolog,hogy gyenge a Diósgyőr,de mi meg fáradtak voltunk.Elég lett volna egy rossz passz,egy rossz becsúszás,bármi.Szerencsére kibekkeltük a végét!

    Én a végén azért kicsit izgultam.Főleg Dini sérülése után...

    Én utána is kicsit.Attól tartottam,úgy jár,mint Roli,a Mol elleni meccsen,mikor Vinicius fejbe rúgta.Visszament ő is,aztán később megint rosszul lett.De szerencsére nem így lett!

    kép
    Az 53:47 tiszta játékidejű meccsen szinte minden bírótól független (nekik 11 szabálytalanságra jutott 1-1 sárga, nálunk, minden 4. azt ért) kategóriában mi voltunk fölényben, a labdabirtoklástól kezdve (59-41) a passzpontosságon át (85.3%-77.6%) a lövések számáig (10/4 v 5/3), ahogy – ha minimálisan is – mi nyertünk több párharcot is.

    Nem meglepő az eredmény és a fenti adatok ismeretében, hogy a meccs InStat-index TOP5-jébe csak fradista került, az inkább, hogy négyen is 300 fölött végeztek (a forduló TOP5-jében a 2., 3., 4. helyen végzett a három legjobb fradista): 1. Haratin (333), 2. Zubkov (322), 3. Dibusz (318), 4. Blazic (301), 5. Civic (295). A forduló válogatottjába is bekerültek mind az öten.

    A meccsen 4-2-3-1-ben játszottunk, Isael csütörtökhöz hasonlóan ezúttal is a bal oldalon játszott.

    A hazaiak az elmúlt évekkel szemben ezúttal hatékonyan védekeztek, a tizenhatoson belülről egyedül Tokmac tudott lőni (Skvarka kísérletét blokkolták), s átlagosan 22 méterről kellett lődöznünk és az xG-nk is alacsonyan maradt (0.95), ugyanez azonban hatványozottan igaz ránk is, a DVTK egyszer sem került lövőhelyzetbe a tizenhatosunkon belül, átlagosan 28-ról kellett próbálkoznia (legutóbb ilyen “hátra” a Mezőkövesd került, mikor 5-0-ra vertük őket hazai pályán), nem meglepő, hogy az xG-jüknél (0.27) csak a Kaposvár ért el alacsonyabbat a szezonban a bajnoki szezonnyitónkon.

    A mieink jóval többet támadtak (38+1 ill. 25), igaz, ahogy láttuk is, a két félidő ellentétesen alakult. Az első félidőben a labdabirtoklás 69-31% volt, a mieink 27 támadására 6 db hazai jutott, a mieink hétszer, a hazaiak egyszer lőttek kapura. A másodikban 52%-ban már a hazaiak birtokolták a labdát és többet is támadtak (11+1 ill. 19), a lövések aránya 3-4 volt.

    A nyilvánvaló fáradtságunk ellenére keményen dolgozott a csapat, sokkal gyorsabban járattuk a labdát (17.66 ill. 14.48 passz/perc) és igen intenzíven támadtunk le (5.05 passz per defenzív akció, ez a szezonbéli legjobb érték, a DVTK-é 13.56). Nem hagyatkoztunk (az utolsó negyedóráig) hosszú passzokra, a 6.4% a harmadik legalacsonyabb érték a szezonban, a hazaiak ezzel szemben igen, minden ötödik passzuk hosszú volt (19.8%), ez a legmagasabb érték ebben a szezonban összes ellenfelünket tekintve.

    Lényegesen kevesebb labdát adtunk el, mint a DVTK (91-117) és többet is szereztünk (79-73). Mindössze két eladott labdánkból lett lövés.

    Dibusz 3 lövést kapott, egyik sem állította komoly feladat elé (0.3 xcG), 3-szor jött ki a kapujából, mint a 14 passza pontos volt. Mindössze hétszer adtuk neki haza a labdát.

    Lovrencsics 64 percig tudott pályán maradni, ez alatt 53 akciójának 68%-a sikeres volt. 82%-kal passzolt, 16 párharcból 9-et nyert. 5 labdát adott el (mind rossz passz, vagy beadás), 6-szor szerezte vissza, 3 passzt lopott le.

    Blazic 109 akciójának 83%-a volt sikeres, 93 passzának 90%-a, 11 párharcból 5-t nyert. 9-szer adta el a labdát (mind rossz passz), 13-szor szerezte vissza, 6 passzt lopott le.

    Frimpong 89 akciójának 81%-a volt sikeres, 64 passzának 94%-a, 19 párharcából 11 volt sikeres. 5 labdát adott el (4 rossz passz), 8-szor szerezte vissza, 2 passzt csípett meg.

    Civic 76 akciójának 70%-a volt sikeres, 85%-kal passzolt, 5 beadásából 3 volt jó, 30 párharcból 19-et nyert. 9-szer adta el a labdát (6 rossz passz vagy beadás), 5-ször szerezte vissza, 3 passzt lopott el. 2 lövést készített elő (0.2 xA)

    Haratin 89 akciójának 79%-a volt sikeres, 1 lövése kapufa lett (0.04). 68 passzának 90%-a pontos, 17 párharcból 9-et nyert meg 4-szer adta el a labdát, 12-szer szerezte vissza, 7 passzt lopott le.

    Sigér 90 akciójának 71%-a sikeres, 58 passzának 88%-a sikeres volt, 24 párharcának felét nyerte meg. 14-szer adta el a labdát, 9-szer szerezte vissza, 4 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.16 xA).

    Zubkov 92 akciójának 65%-a volt sikeres, 1 gólja lett 3 lövésből (0.14 xG), 56 passzának 82%-a pontos, 5 cseléből 4. 21 párharcból 12-t nyert meg. 8 labdát vesztett, 7-et szerzett vissza, 3 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.09 xA).

    Skvarka 77 percet volt a pályán, 83 akciójának 63%-a volt sikeres, 2 lövéséből egy sem talált kaput (0.48 xG), 47 passzának 81%-a volt sikeres, 2 beadásából mindkettő pontos volt, 16 párharcból 13-at (!) megnyert. 8 labdát adott el, 6-ot szerzett vissza, 3 passzt lopott le.

    Isael 64 percet töltött a pályán, 67 akciójának 60%-a volt sikeres, 2 lövéséből 1 talált kaput (0.13 xG), 35 passzának 83%-a volt pontos, 24 párharcból 9-et nyert meg.

    Szignyevics 74 akciójának 36%-a volt sikeres, 22 passzának 73%-a, 29 párharcából 11 volt sikeres. 1 lövést készített elő (0.03 xA). 12 átadást kapott.

    Botka 33 percet volt a pályán 15 akciójából 60% volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 8 passzának 63%-a volt pontos, 5 párharcból 4-et nyert, 3-szor adta el (mind rossz passz), 3-szor szerezte vissza a labdát, 2 passzt lopott le.

    Tokmac 33 percet töltött a pályán, 22 akciójának 36%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.16 xG). 5 passzából 4 jó volt (80%), 12 párharcából mindössze 2.

    Ignyatenko 19 percet volt a pályán, 10 akciójából 3 volt sikeres, 4 passzából 1 sem. 4 párharcból 3-at nyert meg, 3-szor adta el a labdát, 1-szer szerezte vissza, 1 passzt lopott le.

    https://ulloi129.hu/2019/12/15/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-14/
    https://ulloi129.hu/2019/12/17/igy-teljesitettunk-a-diosgyor-ellen-14/