magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.10.20, 10:18
    A meccs nem ment el Varga miatt, viszont így most végre elgondolkodhat a lelátón. Trujicnak (vagy Csősznek?) pedig itt a lehetőség bekerülni a kezdőbe

    Legyünk őszinték, az első félidőben több helyzete volt az ellenfélnek. Nagynak volt több bravúrja. Az egy dolog, hogy Brkovicsot ki kellett volna állítani, de Varga akkor se csinálhat ilyet. Nem vagyok szakértő, de ez a Garba- Adeniji kettős nem nagyon működik.

    Mondjuk meg őszintén, jobb volt a Diósgyőr nálunk szinte végig, kifejezetten jól játszottak önmagukhoz képest az első félidőben ahol a szögletarány 0-9 volt, ez szerintem mindent elmond a meccsről. Minimum ikszet érdemeltek volna, és nem rajtunk múlt hogy nem lett iksz.

    Utóbbi hetekben volt meccs ahol balszerencsével kaptunk ki, most a sors valamit visszaadott abból amit elvett. Rendkívül fontos győzelem volt, a lényeg a három pont és ennek nagyon lehet örülni.

    Ezzel együtt a csapat rettenetesen le van ülve, nem csak a játék, de sajnos a hozzáállásunk sem tetszett az első félidőben, nem voltunk élesek, nem voltunk elég harcosak.

    Idén eddig minden bajnokin kaptunk gólt. Nem érdemeltünk győzelmet. Irgalmatlanul sokat nyikorgunk a sporikkal. Igazi szóbafestő csapat lettünk.

    Ha fordított lett volna a helyzet, akkor meg mindenki azt mondta volna, hogy vereséget érdemeltünk.... Mint ahogy mondjuk a Kaposvár ellen.

    Az elején valóban jobb volt a Diósgyőr, de most mi rúgtunk egy szép gólt. (ez amúgy érdekes, mert a helyszínen nagyon esetlegesnek tűnt az egész akció, de most visszanézve egy szép, tudatos támadás volt) Aztán a félidő hátralévő részében nyomott a Diósgyőr, de azért nem volt az akkora nyomás.

    Aztán jött az egyenlítés. (ahol mondjuk Szécsit szépen visszahúzták, hogy ne érjen ki a lövő játékoshoz...) Onnantól csordogált a játék, amíg fel nem paprikázódott a helyzet, amiből jól jöttünk ki. Aztán nyomtak a miskolciak, de azért a második félidőben Nagynak nem nagyon kellett védeni, csak beadásoknál.
    Mi pedig fejeltünk egy lesgólt (az volt?), meg még Szécsinek volt egy helyzete. Szóval emberhátrányban szereztük meg a győztes gólt, és kihúztunk fél órát így. Szerintem megérdemeltük. A szurkolók meg főleg!!

    A bíró megint nem volt a helyzet magaslatán. Brkovic sárgája az első félidőben is vicces volt, mert szerintem is ott kellett volna "labdaejteni" ahol ő magyarázta. Attól még megkaphatta volna a másodikat Tőzsér visszahúzásakor, és lehet meg is kapja, ha Kevin nem viszi el a bírónál a showt...
    mondjuk pont előtte volt egy kakaskodás, lehet ez is benne volt még Vargában, de ilyet akkor sem szabad.
    Amúgy lehet le kellene igazolni a miskolci orvosi stábot, mert tudhatnak valami. Többször is szinte halálos kínok között fetrengtek a vendégek, aztán csak rájuk néztek és már szaladtak is tovább a játékosok....

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=92474100f00f6d6ef0f7b38a2478b8d1