magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Paksi FC 4 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.20, 17:36
    Takács kuka.

    Szécsi, Zsóri, Bódi, Kevin = minimum 1 gól per meccs.

    Gratulálok a csapatnak! Nem gondolta volna senki, hogy ilyen jó évünk lesz - talán csak a csapat keménymagja, meg Bandi.

    Ha egész évben Bódi és Zsóry 2 gólja van, már azért is megérte kijárni, így meg pláne.

    Gratulálok a B középnek is, úgy látszik megújítás alatt vannak és alakul a dolog.

    Gratula a csapatnak szép munka volt! Károgtunk eleget egész évben,de ez a mai foci nagyon rendben volt! Sikeres folytatást!

    8 saját nevelésű játékossal a kezdőben!

    Grat a csapatnak és a stábnak az egész szezonért és a bronzéremért! Ez bravúros teljesítmény volt tényleg. Ma sikerült egy igazán jó itthoni szezonzáró meccset játszani és tényleg szép gólokat szereztünk.

    A kövi szezonban majdnem biztos, hogy jön Kondás Bandi bá' helyett, ezen nem akadjon ki senki, de ez a helyzet. Most örüljünk ennek a szereplésnek és az EL-nek.

    Nagyon nagy gratuláció a csapatnak és a szurkolóknak is ! Szép munka volt .

    Érdekes , már megint kerek számú közönség volt ! Kamu az egész , meccsek óta . Egyébként szertintem most többen voltunk ,mint a bemondott . Tisztelettel megkérdezném az üzemeltetőket , hogy nem értesűltek arról , hogy az átlagnál nagyobb érdeklődés várható ? Talán még az elővételi jegyek száma is mutathatta , hogy nem három ezren leszünk . Miért nem készűltek fel rendesen ? Hogyan várható , hogy növekedjen a nézőszám ,ha egy üdítőért , sörért , 35 percet kell sorbe állni ? Gyakorlatilag a meccs egy harmadát a büfében tölti az ember , ha megszomjazik a gyerek , vagy a haver . Éppen két gól ment el . Mondjuk a TV-ben látuk a büfé előtt , de akkor teljesen mindegy , ha otthon a fotelból tesszük ezt . A B-nél egy büfé üzemelt ! A pultosok felkészütségéről /-letlenségéről/ inkább nem is beszélek . Nevetséges . Könyörgöm mennyen már ki valaki egy komolyabb angol, német, sőt szlovák stadionba és nézze meg , hogy ott hogyan csinálják . A DAC-nál, az ideiglenesen elrabolt területünkön 12 ezer nézőnél 5 perc alatt megkapja a jól megérdemelt sörét a szurkoló . Automata csapok , egyszerre 8 korsót tölt , gyors pultosok , gondolom ők szakemberek , nem egyetemista diák munkások . És mindenki gyorsan sorba kerűl . Berlinben szintén , csak ott 40 ezer az átlag , és meg angliáról nem is beszéltünk . Ha ott is ilyen tempóba menne , szerintem a szünet végére kibeleznék a kiszolgálókat . Ezek az aprónak tűnő dolgok , nem is olyan aprók . Ezt a tegnapi létszámot simán lehetne hozzni , csak ahhoz ezekre is kell gondolni . Nem csak a VIP szektor a fontos . Ott biztos rendben ment minden .

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=50552d2df397be68d0905377ac0af47c