magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.25, 19:31
    Hát, nem létezik támadójátékunk, találtunk egy gólt és örülhetünk az x-nek.

    Danilo-t pedig felesleges Eppellel összehasonlítani, elég megnézni a kapott gólunk előtti 3 percet, kb háromszor volt sansza megtartani a labdát, kiharcolni egy szabadot, semmi, a gól előtt megelőzték, szokásos alibi, be is baszták két passzal később.

    hasonloan latom, gyatra jatek, elkepzeles nelkuli tamadjatek(ivelgetes) , mint a Paks ellen. Danilo ma nagyon gyenge volt, nemcsak Eppel, Koszta vagy Majert is szivesebben lattam volna a mai jateka alapjan.....egyebkent a Kovesd kapura veszelyesebb is volt,mint mi.. Kuttor szetorjongte magat a meccs vegen, lehet a kihagyott helyzeteik miatt, mi meg egy ep tamadast/kontrat nem tudtunk vezetni.

    Filip, Barath, Grof dicserheto... a tobbiek, meg... na sokakat en a padra sem tennek, nemhogy a kezdobe

    Õk legalább a tizenhatosig vezettek néhány tetszetős támadás, Molnár, Koszta, illetve amikor beállt, Drazsics kifejezetten ügyesen mozgott. Nálunk sztem akkor passzolt a két csatár először egymáshoz, amikor N'Gog beállt. Amúgy Kuttor csak magának köszönheti, ha Drazsics végig játszik, sztem simán kikapunk.

    Ki kéne találni a télen, milyen úton módon szeretnénk az ellenfél kapujába juttatni a labdát, mert semmilyen jel nem mutat arra, hogy bármi elképzelésünk is lenne a támadásvezetések felől. Hidi lassú és körülményes, Pilik tragikus, a két széle semmilyen veszélyt nem jelent, Kukoc ma nem is volt annyira rossz, mint szokott, de így sincs benne a pakliban, hogy bárkit kicselezzen, passzainak legalább a fele katasztrófa. A túloldalon Heffler hátrafele jó, de ez qrva kevés, ha neki kéne megbontani a védelmet. Danilo önző és körülményes, rengeteg támadás akad meg rajta, illetve nem tartja meg a labdát, nem harcol ki szabadrúgásokat, ami jelentős hiányérzet csatárposzton tavalyhoz képest. Egyszerűen el nem tudom képzelni, mi hangzik el egy taktikai értekezleten, hogy milyen módon szeretnénk támadást vezetni. Vagy lehet vannak zseniális gondolatok, csak nem sikerül a pályára tenni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387