magyarfutball.hu

MOL Vidi FC - Újpest FC 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.22, 10:05 (szerk.: 2018.11.23, 11:11)
    Borzalmas játék, csatárok nélkül. Nagy dolog ez a 3 pont.

    Scepovics értékelhetetlen.

    Rengeteg hiba, Pistit már sajnálom néha annyira akar de az a fránya fizikum. Nego nagyon visszaesett, Hodzic-csal nem tudom mi a tervünk.

    Egy rohadt kurva életerős lövésünk nincs soha, olyan esetleges a játék majdcsak befejeli valaki.

    3 pont megvan. Lesznek még gondjaink pedig most EL sem volt.

    A meccs szenvedős volt mindkét csapatnak, ennél jobbakat szoktak játszani egymással. Mi, mintha a nemzetköziben lettünk volna, találtunk egy gólt és kivédekeztük. Végül is ez volt a lényeg, a játék valóban messze volt az élvezhetőtől. Talán nagyon az EL jár a fejekben, a koncentráció nem volt az igazi.

    A stadion sok nézővel remek, remélem, az ultrák előbb-utóbb visszatérnek, mert kell a hangulat. A Fradi ellen lehetnek megint ennyien, tavasszal egy esetleges EL-meccsen meg... Hát, oda még el kell jutni. smiley

    A parkolás botrány, persze nem a VIP-nek, nekik valóban lettek építve parkolók. A többi meg oldja meg, akkor is, ha amúgy a fél város lezárva. Remek üzenet: az elit a fontos. Valahol már hallottam. Na mindegy, a büfé árai biztos olcsók, ott nem voltam. smiley)

    Túl sok gólt kaptunk a bajnokságban, így most érezhetően az volt a lényeg, hogy ne kapjunk, mert találni fogunk egyet.

    Most a pontra ment rá helyesen Nikolic, és ez most meg is bocsájtható.

    Több sebből vérzünk. Fiola eltiltás és sérülés miatt hiányzott, Huszti hátával volt gond, Nikolov hullafáradtan esett haza, hétfőn még 90 percet játszott a válogatottban, Stopira is megjárta Ugandát. Milanov úgy tűnik megúszta a dolgot, szerencsére semmi komoly baja sincs.

    Berecz nagyon gyenge volt szerintem idegen test volt a csapatban, Scepo is hozta a szokásos szar játékát, Hodzic meg semmit nem tudott hozzátenni a játékhoz.

    Talán játszhatott volna megint Hangya, és elöl Negoval többre mentünk volna.

    Télen kell jobbhátvéd/belső védő, akár egy személyben. meg két csatár is.

    MOL Vidi FC először játszott új stadionjában szerda este az Újpest FC ellen. A meccsen részt vettek kivételesen a fehérvári ultrák is, akik a névváltoztatás óta távolmaradásukkal tiltakoztak, de egy látványos koreográfia után a kezdő sípszót követően nem sokkal távoztak.
    Percekkel a kezdés után kivonultak a Vidi-ultrák az új stadionból
    Különös módját választották a fehérvári ultrák a tiltakozásnak.
    A vendégek drukkerei is alkottak, a második félidőben némi petárdázással provokálták ki a lila-fehérek hívei, hogy a rendőrök a szektorukba nyomuljanak.

    azért az elgondolkodtató hogy egy bajnokcsapat EL résztvevő stadionavató meccsére se telt meg a stadion egy ekkora városba !

    A meccsen nagyjából telt ház volt, úgy látszik a megnyitóra nem ért ki mindenki, vagy csak nem érdekelte eléggé a nézőket. Lehet, hogy szerencsésebb lett volna a hét végére tenni.

    csak a vidinek szabadott győznie tegnap este...szabálytalan hazai gól, meg nem adott 11-esek az Újpestnek...erre nem tudja egy edző felkészíteni a csapatát...és ez nem az első vidi-UTE meccs, amit "elvezettek"...

    Hát igen Vignjevics is ugyanazt a meccset nézte amit én. Én is azt láttam, hogy a fehérek eggyel kevesebben voltak a pályán.
    Nem vagyok Újpest szurkoló sőt!!
    Sajnálom Őket, mert ők voltak az áldozati bárányok a stadionavatóra. A szertartás levezetőjét Andó-Szabónak hívták!

    Nem értem ezt az egészet..
    Kétféle szurkoló picsog itt most.
    Az Újpest szurkolói, érthetően csalódottan és főleg az elvakult Fradi szurkolók - utóbbi csak a fehérvári híreknél szokásos, semmi meglepő.
    Ott voltam tegnap a meccsen.
    Vallom, az Újpest JOBB VOLT, mint a csapatom, és NEM érdemelt vereséget.
    Viszont, a szabályos gólszerzéstől csat egyetlen valaki akadályozta meg őket. Méghozzá SAJÁT MAGUK.
    Volt olyan lehetőségük, amikor hárman(!!) is gólt fejelhettek volna. De, egymás elől vették el a lehetőséget. Vagy, mikor lövés helyett visszapasszot választott egyikük tiszta lövőhelyzetben.
    De, vannak ilyen meccsek.
    A sokak - főleg Fradi szurkolók - által vélelmezett büntető semmi nem volt. (Az eset mögött/mellett kb. 10-15 méterrel ültem.) Valószínűleg, ezért jobban láttam, mint az Újpest mestere.
    Értem a Fradi szurkerek picsogását, mivel félnek hogy most "közelebb került" a VIDI hozzájuk.. De, nem értem meg Őket valahol. Koncentráljanak inkább csak saját magukra és simán meglesz a bajnokságuk - ami, szerintem a teljesen reális forgatókönyv erre a szezonra. Behúzzátok, na..
    Az Újpest szurkereknek meg hatalmas gratula, hogy ennyien eljöttel és hogy milyen szinten szurkolták végig a meccset - néha azért kevésbé szalonképesen.
    Végülis korrektek voltak és a balhé sem volt komoly.
    A VIDI szurkerek viszont túl szalon szinten nyomták - ne nekem kelljen 40+ évesen, kisgyerekkel végig tolni a szurkolást.
    Összességében hatalmas élmény volt.
    Sok ilyen látogatottság kellene a magyar focinak.
    Hajrá VIDI, de azért néha Újpest, na meg azért a Fradi is! (Meg Debrecen, Diók, meg mindenki..)

    Tényleg senkinek nem tűnt fel a meg nem adott 11-es? A balról beívelt labdára érkezett az újpesti játékos,pont fejre is érkezett a labda,csak a hátulról érkező vidi játékos egyszerűen a levegőben kilökte alóla.

    A hanggránátok miatt mentek be.

    Szájbavertek pár lilát, kivitték a "pirotechnikust" és kimentek.

    Mindezt a TCs-től megszokott szakszerűséggel.

    A fidelity azt írja, hogy a saját biztonsági szolgálatuk támadott rájuk.

    De értelmezni kéne az egész képet. A szekusok érkezése után 1 perccel ott teremnek a rendőrök. Akkor itt valami baj van, állam az államban. Vagy a szekus felesleges, vagy a rendőr, de ennek nem volt értelme. A rendőr is kivehette volna a petárdást, tehát a szekut feloszlatni az egész országban. Vagy a rendőrök voltak feleslegesen ott. Tehát sehogy sem jó, akárhogy nézem.

    Jól azonosítható biztonságiak. (Hogy a már nem is létező cégről ne is beszéljünk.) Szerinted lesz bármi következménye?

    Mondjuk a lilákat most pont nem sajnáltam, mert nem volt túl korrekt az RBD-t szidni a kivonuláskor. Ha valakiknek nekik pl nem kell elmagyarázni, milyen egy címer elvétel. Ettől még minden jóérzésű szurkoló rühelli az ilyen szekut.

    Hm?!

    Csak en megyek szembe az autópályán?

    Stadionavató ... ütleggel.

    Egy perárdáért.

    Nézem a videókat, olvasom a cikkeket.

    Olyan szeku dolgozott, aki az mlsz előírásoknak nem felelt meg ...

    Ez hogy lehet?

    Egy elvileg népünnepélyen ..., ütötték az ember fejét a betonfalnak ...

    Az meg maga a tragikomédia, h a hatalmas stadionépítő nem mert szembenézni az őt várható kifüttyögetéssel, de ez már inkább egy másik oldal.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2670435
     
  2. avatar: fgymat
    2018.08.21, 18:33
    Az MLSZ Versenybizottsága a MOL Vidi FC kérésére elhalasztotta a szombatra kisorsolt MOL Vidi-Újpest FC bajnoki mérkőzést.

    A Versenybizottság a csapat kiemelkedő nemzetközi kupaszereplésére tekintettel, valamint a nemzetközi szereplés segítése érdekében fogadta el a klub kérését. A mérkőzés új időpontját később a bizottság később jelöli ki.

    https://www.mlsz.hu/hir/otp-bank-liga-elhalasztottak-a-vidi-ujpest-bajnokit