magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 1 : 4 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.28, 11:09 (szerk.: 2018.11.02, 09:15)
    Na,ez fasza volt!
    Azt azonban el kell ismerni,hogy irgalmatlanul szar csapat a diós.Nem érdemlik meg a táborukat!

    Azt nem lehet mondani, hogy nem mentek. Ennyi van bennük. Itt a tulaj nem érdemli meg a diósgyőri tábort.

    Jo kis meccs volt, siman nyertunk, helyenkent szuper megoldasokkal. Volt egy kis szerencsenk, de ha osszeall a rendes vedelem, akkor az is oke lesz. Jol mukodott Bode es Lanza.

    A kedvemen csak az javíthatna, ha a négyből két gólunk nem talált gól lett volna. A másik kettő szépen ki volt játszva, ahogy kell.

    Egyedul Szpiro golja volt talalt.

    Szerintem Antal Böde fejére ütött labdája is az volt. Ha nem ér bele, elmegy keresztbe a picsába.

    Nagyon örülök, szép volt fiúk.
    De ennek a mai védelmünknek a briósokon kívül kb bárki rúgott volna négy gólt.

    Bárki ellen nem lett volna fent Dani és Lanza egyszerre.

    Ha komplett lenne a védelmünk, és jobb formában volna a kp. akkor lehetnének mindketten a pályán.
    Egy esetben tudom elképzelni, hogy mégis egyszerre legyenek pályán - Lanza kimegy jobb szélre (Roli úgy sincs formában) és így a belső kp. nem bomlik meg.

    Szep volt, a sima gyozelmet nem kell megmagyarazni.
    Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy az elso felidoben jol jottunk ki az adok kapokbol es nehany helyzetben szerencsenk is volt.
    Dani onmagaert beszel. Nagy hibat kovet el aki leirja.
    Ami elkeserito az a kozos jatekintelligencia a kontrak lejatszasanal. Ez katasztrofa. Es akarmekkora divat Bolet szidni mostanaban ebben o az egyik legjobb a csapatban.
    Ha nem vagyunk indiszponaltak ma lohettunk volna also hangon egy nyolcast.
    Hasonlot varok az mtk es a haladas ellen is.

    Tudja valaki, miarepedtfaszért kellett 2-3 méterenként biztonságiaknak körbeállni a teljes pályát??!?!?!

    Már persze azon kívül, hogy a biztosításért fizetni kell......

    Nem tudom mennyien voltak, távolról sem volt közel teltház, ahogy Jenő mondta. De kábé 7-10 között lehetett.
    Én ennyi mellényest így szépen felsorakozni a vonal mentén még nem láttam nálunk sem, amikor ennél többen voltunk.

    A védelmünket nagyon rendbe kell tenni. Ma két hiba pontja volt a védekezésünknek: Leo (egy nagy hiba, és egy kezezés) és Lovre G. (az első félidőben sokszor megetették).
    Gratulálok a győzelemhez a csapatnak!

    Rebrov miert nem hozta be a szunetben a kis Takacsot az indiszponalt Leo helyere? Felido 3-0-nal nem meri betenni?

    Lehet sérülten, drótozva játszik, de játszania kell. Én erre gondolok, nélküle nem lenne védelmünk. Heister is bármikor begyüjtheti az 5. sárgát, akkor ki marad?
    Otigba, Botka, Frimpong sérült. Takács alkalmatlan. Maradt 3 védő, és Leo, aki 36 éves.. védőként a vésztartalék vésztartaléka.
    Kiröhögtetek, hogy 2-3 védőt írtam, kellenének. Kell, még ha minden sérült egészséges is lesz, mert , Gera, Csuka és Hajnal is pályára kell lépjen, vagy reaktiválni kell Lipcseit és Kellert is. Ha rendszeresen a kezdőnek több, mint a fele sérült, ott kell a második sor is, hasonló-azonos játék erővel.
    Végre leesett a Klub vezetóinek is, és ezért fognak újabb játékosokat hozni, lecserélve természetesen az akaratgyenge, vagy nem Fradi-szintű játékosokat. .Tuti, több légiósunk lesz, mint a 10 fő,Mivelhogy magyart igencsak keveset tudunk szerezni. 1-3 milliókat nem fogunk kiadni magyar játékosért. Maximum Szoboszlaiért adnék ennyit, de tuti, eszében sincs jönni, pedig a következő lépés már számára egy felnőtt csapat lenne.

    a diosokat szo szerint megzavarta a Bode - Lanza parositas
    Ahogy Rebrov mondta tudatos volt

    Nézem az ismétlést....Petrjak lövése most is gólt érdemelt volna.
    Bár az ezt követő szögletből született Spiro gólja.

    Heisterhez képes Koch egy nulla. Semmi nem volt a múltheti meccsen amit használni tudtak volna a csatárok. A télen mehet! Ha Botka meggyógyul lesz jobbhátvédünk mert Lovi nem az, előrébb tuti lenne!

    Bőle a helyén, jobb oldalon játszott. Ott volt a balon Heister, egyre jobban összejönnek Ivánnal. És végre Lanza játszott hamis kilencest, Dani mögött, aki mindenhonnan jó lasztikat kapott. Még Sigértől is.
    Sigér: szép lassan Leo helyét veszi át középpályán, ami egyensúlyba hozza Nándi és Spiro játékát.

    Jobbak ezek a meccsek, ahol hiába az ótvar szereplés, vannak szurkolók. Amúgy egész fogyasztható bajnokság lenne ez, ha a többi klub tulajdonosa kicsit odatenné magát.

    Fú, ez a túra... Amennyire remek volt, ma annyira fáj smiley

    Sok meglepetés ért. Rebrov végre meghallgatta imánkat és együtt játszatta Lanzafamét és Bödét. Dani egyetlen esélye ez, mert ebben a pozicíóban elképesztően jó. Lanza félelmetes volt a középpályán, a fél Diósgyőr rá figyelt. A másik meglepetés Heister játéka volt. Csernikkel együtt Rebrov nagyon helyretette őket. Látható az edző elképzelése, bár azt is hozzá kell tenni, hogy az első félidőben ez a nagyon gyenge csapat 3-at is rúghatott volna és Lovre, valamint Leo nagyon benne voltak. Szép győzelem volt.

    kép
    Az 59:13 tiszta játékidejű meccsen a mieink 53%-ban birtokolták a labdát, 54%-ban megnyerték a párharcokat. 531-szer passzoltunk, 86%-kal, a hazaiak 467-szer, 83%-kal. A hazaiak eggyel többször kísérleteztek kapura lövéssel (15-16), a mieink kétszer annyiszor találták el azt (6-3) és ami persze még fontosabb: négyszer annyi gólt lőttek.

    Az InStat-index rangsorában nem meglepő módon a mesterhármast elérő Böde Dani volt az első (349), őt Szpirovszki (323), Blazic (294), Sigér (288) és Lovrencsics Gergő (268) követi.

    Hogy a győzelmünk a DVTK-edzők és játékosok nyilatkozatai ellenére teljesen magabiztos volt, azt mutatja, hogy a várható gólértékünk (xG) most volt a második legnagyobb, 3.51, épp a szezonnyitó DVTK-meccset követve, melynél ez 3.56 volt. A DVTK xG-je 1.44 volt. A legnagyobb kihagyott helyzetünket Bőle (78., 0.58, Varga beadásánál) hagyta ki, őt Varga Roli (87., 0.24) és Lanzafame (72., 0.19) követi. Böde Dani három góljánál kettő nagy ziccer volt (0.75, 0.58), második találata viszont nem volt ilyen triviális (0.05). Szpirovszki gólja volt a meccs legnagyobb helyzete (0.76). Ami a lövések minőségét illeti, a várható bekapott gólérték (xcG) Antal Botondnál 3.73, míg Dénesnél 0.85 volt, ebből 0.82 a tizenegyes.

    A hazaiak több hagyományos támadást vezettek (26-28), mint mi, de mi több kontrát vezettünk (5-2), igaz, ezekből csak egy lövésig jutottunk. Minden szöglet lövésig vezetett (8/8), a DVTK, ahogy arra Fernandez büszkén felhívta a figyelmet, többet adott be (22/6, ill. 18/5).

    A hazaiak több hagyományos támadást vezettek (26-28), mint mi, de mi több kontrát vezettünk (5-2), igaz, ezekből csak egy lövésig jutottunk. Minden szöglet lövésig vezetett (8/8), a DVTK, ahogy arra Fernandez büszkén felhívta a figyelmet, többet adott be (22/6, ill. 18/5).

    https://ulloi129.hu/2018/10/27/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-11/
    https://ulloi129.hu/2018/11/01/igy-teljesitettunk-a-diosgyor-ellen-11/