magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Videoton FC 1 : 4 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.12, 21:24
    3-0 után 4-1 úgy hogy a Honvédot sem engedtük a gólon kívül helyzet közelébe. Nem akarom elkiabálni, de kezd összeállni a dolog, főleg Huszti pontrúgásaiból bármikor van keresnivalónk. Kár, hogy Pátkai és Nego eltiltatta magát a hétvégéről, de egy meccset csak kihúzunk a szélen Fiolával egy Kövesd ellen. Lazo viszont tetszett, a futballra koncentrált, nem reklamált, nem színészkedett, és meg is mutatta, hogy tud ilyet is.

    Brutális, hogy mennyire megzuhant a Kispest hátul. Más lett volna, ha Baráth, és Bobál is játszik, ezek az új légiósak katasztrófák, de Supka is egy hülye. Kinget nehezen tudtuk tartani, erre őt viszi le. Daniloval is mákunk volt, mert ő mumus lett volna nekünk.

    Még mindig kevés a mozgás a csapatban. Hollander pl simán labdát szerzett Huszti és Lazo között.

    Szerencsére a pontrúgásokkal most feljöttünk végre. A negyedik gól pedig parádés volt. Már Stefán labdatartása is parádés volt, Lazo góljáról már nem is beszélve.

    Itt az nb1-ben teljesen rendben van a lötyögés, de nekem úgy tűnt, hogy nem nem akar, hanem nem tud már futni.

    Szerintem mentálisan sem sikerült előrelépni. Juhász kb. ugyanazt csinálta, mint a Partizan ellen, csak most magyar volt a spori.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.12, 21:22
    nem tudom mi kell ahhoz, hogy Supka eszrevegye mennyire fogalmatlan a vedelmunk, Grof kivetelevel

    Kosuth, Kukoc kuka - Kamber sokat hibazik,Heffler rosszul helyezkedik, ehh...

    Simán kikaptunk az nb1 változatlanul legellenszenvesebb, nem mellesleg az állampárt házi csapataként működő alakulatától.

    A civilként egyébként szimpatikusan nyilatkozó, pályán irritálóan durva és és alattomos Juhászt ismét ki kellett volna állítani, a játékvezető mai teljesítménye hűen tükrözi, hogy miért nem kapnak a magyar bírók mostanában értékelhető nemzetközi mérkőzést. Gyenge bíró.

    Kiváncsi voltam Husztira, nem értettem miért jött haza, de most már úgy látom, hogy egyszerűen megöregedett és most már vidám nyugdíjas éveit éli lötyögős nb1-es levezetéssel, gondolom sokmillió forintért. Ez a vidi semmivel sem tűnt jobbnak a tavalyinál, szerintem még lassultak is. Pocsékba megy a sok pénz, amit erre költünk.

    Saját csapatunkból egyedül Banó-Szabót láttam jónak, remélem, hogy fejlődése töretlen marad.

    A többieknél a teljesítmény jócskán elmaradt az akarástól.

    Supkának nem lesz könnyű motiválni a hátralévő meccsekre a társaságot.

    Banó-Szabót mindenhol agyba-főbe dícsérik állandóan, közben szerintem ma például 3 rossz megoldást követett nála 1 jó...

    Pont Banó-val és Holenderrel tűntünk rövidebbnek a középpályán, ami már túl sok volt nekünk.

    Egy közepes, végtelenül ellenszenves Videoton vert meg minket simán.

    Mondjuk nem sok 4-1-elv esztes csapatot ünnepelnek meg így a szurkolói, mint tette azt a Kanyar tegnap.

    MIndegy, "dolgozunk tovább"

    Szerintem Lanza könyököse abszolút vétlen kategória volt - Juhász könyököse pedig az első félidő vége felé pedig szándékos.

    Az első sárga, az utóbbi eset azonnali piros lap.

    Ahogy a kapusotok, Kovácsik megmozdulása is abszolút piros lap volt, hiszen Lanzafame szabadon fordulhatott volna rá az üres kapura a labdával, még 0-0-nál.

    Elég objektív vélemény. Az első félidőben 7-4 volt a szabálytalanságok aránya a javatokra a sárgáké mégis 2-2 volt. A végére ez lett 2-5. Ezt még kevesled is, még pirosakat követelsz. Nem gondolom, hogy a szabálytalanságok aránya annyit fordult volna a meccs végére.

    Lanza nem először könyököl így oda másoknak, teheti, mert nem büntetik.

    A Juhász könyököse közel sem volt ekkora, de abban egyet értünk, hogy neki azon felül több sárgás esete is volt, így simán mehetett volna zuhanyozni, őt túlságosan is tisztelik a játékvezetők, ez tény, de ettől még igaz ez az olaszra is, Lazovic meg pont ellenkezőleg. Õ egy ilyen könyökösért azonnal pirosat kapna, sőt kapott is.

    Kovácsik esete nem volt több, mint sárga. Ott volt egy védő is. Hülyeséget csinált, de se nem kezezett, se nem hentelte le az olaszt, járt a lap, de nem több.

    Bocs, de az, hogy ti kapjátok a legtöbb sárgát, az nem jelenti azt, hogy nem érdemelnétek még többet. Tegnap pl. kaphattatok volna még jócskán.

    Ez a Juhász gyerek egy igazi favágó lett. Tegnap legalább 2 sárgát és külön egy pirosat kellett volna kapnia egy komoly játékvezetőnél. Ráadásul ez az arrogancia ami a pályán jön belőle kimondottan undorító.

    De kár ezért a Huszti gyerekért is, hogy lerombolta a róla kialakult képet, amikor a vidibe igazolt.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.14, 19:41
    Április 11-én pótoljuk az elmaradt Bp. Honvéd elleni bajnokinkat

    A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kijelölte az elmaradt Honvéd–Videoton FC bajnoki új időpontját.

    Az MLSZ tájékoztatása szerint a március 3-án a zord időjárási körülmények miatt elmaradt Bp. Honvéd - Videoton FC NB I-es bajnoki mérkőzés új időpontja 2018. április 11. (szerda) 18.00 óra. Néhány nappal korábban, április 7-én az Újpestet látjuk vendégül Felcsúton, majd április 14-én Mezőkövesdre látogatunk, vagyis egy hét leforgása alatt három bajnoki is vár együttesünkre.

    http://www.vidi.hu/2018/03/14/aprilis-11-en-potoljuk-az-elmaradt-bp-honved-elleni-bajnokinkat.html
     
  4. avatar: fgymat
    2018.03.03, 21:38
    A Budapest Honvéd a Facebook-oldalán jelentette be, hogy elmarad a Videoton elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés, amelyet mára, azaz szombat 19.30-ra írtak ki.
    Bár a kispesti szurkolók is segítettek, hogy játékra alkalmas legyen a talaj, a meccset mégsem tudták megrendezni.

    „Elmarad a mérkőzés! A bírók nem találták alkalmasnak a pálya talaját a rangadó lejátszására. A találkozót egy másik időpontban tartják meg, amit azonnal közlünk, amint döntés született róla. Szeretnénk még egyszer megköszönni Szurkolóinknak az egész napos segítséget!” – szól a Budapest Honvéd közleménye.

    A kispesti drukkerek nehezen nyugodtak bele a döntésbe, és mintegy ötszázan elállták a bejáratot. Így a Videoton busza nem tudott kijönni a stadionból.

    Utóbb kiderült, hogy bár a takarítás után még alkalmas volt a gyep a játékra, estére nulla fok alá csökkent a hőmérséklet, és a talaj megfagyott. Emiatt nem lehetett megrendezni a találkozót.

    Később rendőri felszólítás után a szurkolók elindultak haza.

    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-elmaradt-a-honved-es-a-videoton-meccse-2622537