magyarfutball.hu

Videoton FC - Újpest FC 3 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.08, 11:40
    Lazovics szokásához híven esik kel pofázik, hihetetlen. Épphogy meglökik már ordít, mutogat. Amúgy játékban nem sok mindent mutat mostanában.

    Ahogy Huszti odaállt, lehetett érezni... eszméletlen rúgótechnikája van.

    Hogy rúghatta az örök igéret a 11-est?

    Atya ég... Ez valami bohózatba illő volt. De az első után hogy rúghatta ő a másodikat is?

    Hála égnek nem volt jelentősége de azért ez elég ciki volt a végén.

    Amúgy jó volt látni végre egy magabiztos győzelmet. Megérdemeltük.

    Ha még van öt perc, Pistikének összejön a mesterhármas... smiley))

    Hogy az elsőt ő rúgta, értem, a meccs eldőlt, a srácok rendesek, Lazovics leszarja a gólkirályságot, rúgja Kiskokó, hadd legyen önbizalma. Volt is, fölfelé rúgta...

    De a második???? Először is neki nem szabadott volna vállalnia. Totál be volt szarva, még bőven venne volt az előző. Aztán meg szép dolog a csapategység, de nem így. Oké, biztos nem egy gólon múlik a bajnoki cím, de mintha a Fradinak épp annyival lenne jobb a gólkülönbsége, hogy igenis számítson két kihagyott 11-es! Stefan fogta a labdát, bevarrta volna, ésakkor nekiállunk jótékonykodni? Ne már...

    Arról nem beszélve, hogy 1 kihagyott 11-est már egy hét múlva elfelejt Kokó, így meg egész életében emlékezni fog erre... Persze rajta múlt, de akkor sem kellett volna engedni.

    A meccs maga sima volt, nem azért, mert ellenállhatatlanok voltunk, hanem mert védekezésben megettük őket. Tanácstalanok voltak. A támadásaink továbbra is bántóan lassúak, főleg mikor ún kontrákra játszunk, amikben Stefan inkább megáll. Hogy megvárja a szintén "villám" Lazovicsot és Husztit. Viszont utóbbi mindenképpen nagy nyereség ezzel a rúgótechnikával, rutinnal. Aztán a legvégén végre végigvittünk lendületből pár kontrát, lett is gól meg két büntető. Nego szerintem a legjobb játékosunk.

    Azt ne vegyük el tőle, hogy Lazovicnak mekkora labdát adott a 11esnél.

    Mellesleg pont a többiek azért adták neki a lehetőséget a msáodikra, hogy ne úgy menjen le a pályáról, hogy benne marad az első kihagyása.

    Persze utólag hatványozottan szarabb lett, de ez van.

    A kontrák lelassulása engem is bosszantott, de ez valahol inkább annak is tudható be, hogy sokkal stabilabbak vagyunk, és nem eszetlenül megyünk előre. Az utolsó három meccsünkön nem kaptunk gólt, sőt elötte lévő hármon is csak egyet.

    Csapatvéédekezeésben szerintem előre lépett a csapat, csak ezzel párhuzamosan támadásban kicsit vérszegények vagyunk. Kicsit olyan érzésem van, mint Sousa EL elötti tavaszán. Akkor is maradt a stabil felállás, ha az adott ellenfél, vagy játékhelyzet nem indokolta.

    Nem a rúgott góljaink voltak a bajok a nemzetközi kupában, hanem pont hátul kaptunk könnyű gólokat. Persze lehet ezt csak én látom bele.

    Pont a pusi elleni meccsen voltunk full támadó csapattal, és pont akkor nem jött össze a meccs, amikor Kovács, és Huszti került Hadzic mellé elöl meg a két Scepo, és Lazo.

    Mellesleg így jobban néztünk ki, hogy szerbbel kevesebb volt. Sőt ezt lehetne akár rotálni is, és lenne csatár cserénk is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177