magyarfutball.hu

Vasas FC - Puskás Akadémia FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vasas FC - Puskás Akadémia FC 2018
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.08, 11:46
    Irtó dühös vagyok.

    Szégyelljék magukat.

    Remélem mindenki levonja a következtetést és aki egy kicsit is hibásnak tartja magát, lelép.

    Ja és a fizetésüket ne vegyék fel.

    Én ebben az idényben befejeztem a meccs-nézést. Semmi öröm ebben a szerencsétlenkedésben. Ennyi önbizalomhiányos, balfax játékosunk, és ilyen ötlettelen edzőnk még nem volt.

    Sikerült kikapni egy szar csapattól úgy,hogy magunkat vertük meg!

    Mondjuk a játékunk közel volt a nullához.

    Ezért kell Vancsának minden mérkőzés előtt lebasznia őket edzőstül játékostul, csak ebből értenek, Honvéd ellen működött, utána miért maradt abba ez nem értem. Mekkora mázlink van ebben a fordulóban is, hogy kikapott a Mező és a Balmaz, viszont a Hali nem volt ilyen kedves velünk, 10. helyre estünk.

    Mi van Remiliben? Semmi, nulla! Vogyicska ugyanúgy lehozta a meccset ahogy Remili szokta. 10-ből 10 rossz beadás. Olyan ez mintha azon vitatkoznánk, hogy a szar vagy a fos a büdösebb.

    Ugyanezt gondolom, a rendelkezésre álló játékosok ehhez alkalmatlanok és ezt az edzőnek is látnia kellene, hogy ha számít a bajnokság végeredménye.

    Egyszerűen minimális veszélyt jelentünk az ellenfél kapujára és a magassági fölényünk meddő, ha nem tudunk legalább középre tenni pár megjátszható labdát.

    Lehet évek alatt játékszisztémát felépíteni, de azt nem a felnőtt játékosoknál kell kezdeni, hanem a képzést kell erre alapozni, ha döntően saját nevelésű játékosokból álló csapatot szeretnénk menedzselni.

    Én nem bántani akarom a csapatot, de nem vagyunk elegek sem mennyiségileg, sem minőségileg.

    Végtelen gyatra, időhúzó és unszinpatikus csapattól kaptunk ki. Viszont nekik nem esett le az aranygyűrű

    az ujjukról, miközben csak romboltak és romboltak. A bíróval csak azért nem foglalkozom, akik tétlenül tűrte az időhúzást,

    mert nem rajta múlt. De Totya örökbecsűje, még ma is igaz. Mindkét fele. S az út a magyar foci útja még lefelé

    vezet. Ezért idegesít igazán, hogy normális szakmai munkával ebben az egyre lejjebb csúszó fociban könnyebb lenne

    relatív sikereket elérni. Lásd Csertői csapatainak focija.

    Bereczre amúgy baromi mérges vagyok, a félidő utolsó percében szövegelés miatt összeszedni az ötödik sárgát, mikor lassan darabra sem vagyunk meg.

    Ha egész évben úgy mentünk volna, mint az első félidő utolsó negyedórájában, és a második félidő nagy részében, semmi gondunk nem lenne!

    Nincs mit megmagyarázni, kikaptunk egy borzalmasan gyenge csapattól, mivel totálisan impotens a támadójátékunk

    Miközben 80 percen át felborult a pálya, de hiába.

    A Puskáson nem érződött a hétközi kupameccs, mivel egész meccsen nem csináltak semmit. Amikor épp nem fetrengtek, rúgták a labdát amerre álltak

    A végén meg egy előre bikázott labdával elszaladt a Radó, majd fejeltek egy zseniális öngólt.

    Felháborító volt, amit Bozsik müvelt. Ha valaki megnézte az összefoglalót, akkor látott egy lövést a Felcsúttól és egy szerencsés gólt, majd 4-5 Vasas lehetőséget, erre megmagyarázta a Felcsút fölényes győzelmét...

    Mi lesz, ha holnap meglepetés eredmény születik, hogy fogják tovább lefetyelni ezt a valagat...

    Megjöttem a meccsről és inkább vártam egy éjszakát, hogy leírjam mennyire elkeseredett vagyok. Két dologról győzött meg végérvényesen a tegnapi nap. Ebből az első az, hogy a csapat akaratával nincs baj.( a mutatott játék viszont gyenge) A második, hogy helyes az a nézetem miszerint Misi teljes egészében alkalmatlan a posztjára. Amikor ezt már több mint egy éve leírtam először kaptam hideget meleget. Nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne tűnjön fel mennyire féloldalas a csapatunk. Kérdezem: biztos, hogy nem hiányzik Osi a másik oldalról? Mielőtt valaki ismét megteszi a "bölcs" megjegyzését, hogy mindig a távoliak jók, idézem az 1917 januári beírásomat : bűn a VASAS ellen Osi elüldözése. Aztán többször olvasom itt, hogy nincs kit becserélni. Tényleg jó, hogy nincs Könyves, nincs Kulcsár? Ennyit az Õ"szakszeri"kiválasztásáról.(akik még az átigazolások során nem kellettek neki, már nem is téma)

    A csapat játéka (taktikája) viszont egyszerűen röhejes, még csak meg sem próbál változtatni. Így olyan primitív edző is kiszúr velünk mint a Pintér. Én a magam részérő már nem látok esélyt a benn maradásra, ha józanul gondolkozom.( A baj csak az, hogy egy szurkoló ritkán tud józan maradni.) Egy biztos: én még akkor is Vasas szurkoló leszek amikor Misi már régen eltakarodott innen.

    A védekezésünk tragikomikus. Ismét kaptunk egy gólt oldalvonal melletti szabadrúgásból úgy, hogy a góllövőnek lefejelt labda bántóan egyedül találta a gólszerzőt. Akkor ez most a Moha gólja volt ? Mert a múltkor néhányan leszedték Vogyicska fejét. Ez is olyasmi volt.

    Támadó játékról ne beszéljünk ! Volt számtalan beadásunk, mind kijött, vagy hárított a kapus, vagy elment ki tudja hova. Kaput veszélyeztető fejesre nem emlékszem. Ráadásul eltűntek a közvetlenül kapura rúgható szabadok !

    rossz volt nezni,ahogy a 3 kozépcsatárunk(Pavlov, Martin,Vasi) egymástol 3 méterre faszán betömörítik a gyökerek védelmét, miközben szélröl egy használható beadás sem jött,ami véletlenül sikerült a hosszúra, ott meg ember nem volt.

    Nincs szélsőnk,de ez az egész magyar focira jellemző.Hangyánk van,aki még magyar szinten úgy ahogy elmegy,de a másik oldal....Édes Istenem....

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138