magyarfutball.hu

portré: Hegedűs János
© mlsz.hu
alias
Hegedűs János Krisztián

Mr. #nembeszarni
Felcsúti bombázó
nemzetiség
Magyarország
életkor
27 éves
poszt
hátvéd
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Szombathelyi Haladás
2015 - 2017. február 1
Budaörsi SC (kölcsönben)
2015. július 1 - 2016
Puskás Akadémia FC
2017. február 1 - 2020. nyara
Diósgyőri VTK
2020. nyara - 2022. december 14
Vasas FC
2022. december 16 - 2023. június 9
Paksi FC
2023 -
BFC Siófok (kölcsönben)
2024. január 12 -
eredmények / elismerések
Magyar Kupa döntős
2018
fénykép helye

Szombathelyi Haladás, 2015-2017

...
A nyáron budaörsi kölcsönből visszatérő játékos az ősszel hamar alapemberré vált Mészöly Géza vezetőedző csapatában, 16 bajnokin játszott, ezeken egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Miközben a korábbi években összesen csak két meccsen kapott lehetőséget az NB I-ben. A jó ősznek köszönhetően az U21-es válogatottba is meghívót kapott, és az értéke is jelentősen megnőtt.
Nagyon sokat köszönhetek a Haladásnak, ott mutatkoztam be az NB I-ben, rendszeresen játszottam is. Voltam többek között irányító középpályás és center is. Aztán a Haladásnál, az U17-es, U19-es csapatnál és a második keretnél, három-négy évvel ezelőtt lettem belső védő: Simon Attila, a most Pakson játszó Simon-testvérek édesapja révén ő rakott be először hátra. Nem nagyon firtattam, miért, mert azt mondta, hogy “itt válogatott tudsz lenni”.2


Budaörsi SC, 2015-2016, kölcsönben

...

Puskás Akadémia FC, 2017-2020

...

Diósgyőri VTK, 2020-2022

...
A DVTK a Haladás mellett a leginkább szeretett klubom, nagyon jól éreztem ott magam, de megsérültem, jött az edzőváltás – rosszulesett, hogy nem tudtam játszani és el kellett mennem.3


Vasas FC, 2022-2023

Úgy gondoltam, a Vasas előrelépést jelent, a játékoskerete alapján nem az NB II-be való, ám valami nagyon nem működött. Ettől függetlenül köszönettel tartozom Nagy Miklós klubigazgatónak a lehetőségért és hogy elengedett.3


Paksi FC, 2023-

Nem titok, az utóbbi időszak megviselt lelkileg, de Weisz Gábor mentáltréner, a legjobb barátom, Juhász János, valamint a családom sokat segített abban, hogy leküzdjem a problémáimat. Amikor először leültem beszélgetni a paksiak ügyvezetőjével, Haraszti Zsolttal, megjegyezte, talán ez az utolsó esélyem megragadni az NB I-ben. Egyet kellett értenem vele. Nagyon motivál, hogy megmutassam, tévednek, akik azt hiszik, véletlenül rúgtam azt a gólt Dibusz Dénesnek, vagy akik szerint lassú vagyok. Igenis az első osztályban van a helyem!3

...

BFC Siófok, 2024-, kölcsönben

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.12.15, 11:02
    Diósgyőrből való távozása kapcsán:
    Sajnálom hogy így alakult. Kuznyecov valamiért mellőzte, így ez volt számára az egyetlen lehetőség, ha még focizni akar.

    Nélküle a hátsó alakzat átjáróház!
    Szatmárival egészen jó párost alkottak,de mióta nincs mellette hibát hibára halmoz.
    Rossz ütemben lép ki,nem tudja a védelmet irányítani.
    Sajnos veszítettünk azzal, hogy elment!
    Sok sikert kívánok neki, máshol!

    Hegedűs sosem volt túlsúlyos. A gyerek szín izom. Egy nagy darab, csupa szív játékos. Azt nem értem, hogy pl Szatmári mivel jobb játékos, mint ő. Vagy az ötödik három nullás meccsünkön miért nem kaphat 10-15 perceket? Meg, hogy akarunk első osztályú tagságot ha a cserepadunk fele eligazol, mert Kuznyecov úgy fél a rotálástól, mint xy az EU ügyészségtől. A feljutáshoz erősíteni kellene a keretet, nem gyengíteni. Na mindegy, lássuk milyen fantasztikus játékossal pótolják! Lehet fogadni gyerekek, szerintetek ki jön a helyére?

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2929605
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.06, 18:05 (szerk.: 2018.11.06, 18:28)
    Az olasz elsőosztályú érdeklődést nem minősíteném de a Fradi elleni gól nem piti és még csak nem is lepke. Az bárhol-bármikor kibaxott nagy gól! Ezt tudja bárki aki játszott nagypályán. 61 méter ! És nem ívelte hanem izomból lőtte. Nem tom mi értelme azt is leszólni ami véletlenül sikerült ?! A másik gólja is szép volt szerintem.

    Éppen tegnap kommenteltem, hogy nem a honvéd közepes képességű Hemingbácsi kegyenceit kellene beválogatni, hanem jó képességű fiatalokat, akikből még lehet focista pl. Zsótér, Kiss, Hegedűs, Spandler, Szoboszlai... . Nekem nagyon tetszik Hegedűs "Nemzet Bombázója" játéka. Nagyon erős, stabil, jól fejel, jól védekezik. Múltkor szegény Bödével feltörölte a padlót. Semmit nem bírt mellette játszani. Erőcsatárok ellen a legjobb az ilyen tipusú játékos.

    Óriási!
    Ez a Hegedűs gyerek meglőtte élete gólját,amit ha történetesen valami világhíresség ver be félpályáról,akoor csettintünk,hogy mekkora király...de így,hogy valaki a mennyeiben talált egy ilyet,rögtön rontja az élvezeti értékét.
    Lehet,hogy kutyaütő,de azért 60-ról piszkosul beverte,nem egy lecsúszott beadásról van szó.
    Szerencsétlen,lassan neki kell szégyenkeznie,mert bevállaltasmiley

    A cikkhez annyit, hogy kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az ún. érdeklődésből, hol lesz egy év múlva Hegedűs (Bikanyak) János?
    Nekem az is nagyon furcsa,miért kell egy Haladást elhagyni egy Felcsútért...Kiss Tamás is ugyanezt az utat járja. Majd az idő eldönti, mennyire volt ez bölcs döntés.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2667613
     
  3. avatar: magyarfutball.hu