magyarfutball.hu

portré: Hegedűs János
© mlsz.hu
alias
Hegedűs János Krisztián

Mr. #nembeszarni
Felcsúti bombázó
nemzetiség
Magyarország
életkor
26 éves
poszt
hátvéd
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Szombathelyi Haladás
2015 - 2017. február 1
Budaörsi SC (kölcsönben)
2015. július 1 - 2016
Puskás Akadémia FC
2017. február 1 - 2020. nyara
Diósgyőri VTK
2020. nyara -
eredmények / elismerések
Magyar Kupa döntős
2018
fénykép helye

Szombathelyi Haladás, 2015-2017

...
A nyáron budaörsi kölcsönből visszatérő játékos az ősszel hamar alapemberré vált Mészöly Géza vezetőedző csapatában, 16 bajnokin játszott, ezeken egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Miközben a korábbi években összesen csak két meccsen kapott lehetőséget az NB I-ben. A jó ősznek köszönhetően az U21-es válogatottba is meghívót kapott, és az értéke is jelentősen megnőtt.
Nagyon sokat köszönhetek a Haladásnak, ott mutatkoztam be az NB I-ben, rendszeresen játszottam is. Voltam többek között irányító középpályás és center is. Aztán a Haladásnál, az U17-es, U19-es csapatnál és a második keretnél, három-négy évvel ezelőtt lettem belső védő: Simon Attila, a most Pakson játszó Simon-testvérek édesapja révén ő rakott be először hátra. Nem nagyon firtattam, miért, mert azt mondta, hogy “itt válogatott tudsz lenni”.2


Budaörsi SC, 2015-2016, kölcsönben

...

Puskás Akadémia FC, 2017-2020

...

Diósgyőri VTK, 2020-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.11.06, 18:05 (szerk.: 2018.11.06, 18:28)
  Az olasz elsőosztályú érdeklődést nem minősíteném de a Fradi elleni gól nem piti és még csak nem is lepke. Az bárhol-bármikor kibaxott nagy gól! Ezt tudja bárki aki játszott nagypályán. 61 méter ! És nem ívelte hanem izomból lőtte. Nem tom mi értelme azt is leszólni ami véletlenül sikerült ?! A másik gólja is szép volt szerintem.

  Éppen tegnap kommenteltem, hogy nem a honvéd közepes képességű Hemingbácsi kegyenceit kellene beválogatni, hanem jó képességű fiatalokat, akikből még lehet focista pl. Zsótér, Kiss, Hegedűs, Spandler, Szoboszlai... . Nekem nagyon tetszik Hegedűs "Nemzet Bombázója" játéka. Nagyon erős, stabil, jól fejel, jól védekezik. Múltkor szegény Bödével feltörölte a padlót. Semmit nem bírt mellette játszani. Erőcsatárok ellen a legjobb az ilyen tipusú játékos.

  Óriási!
  Ez a Hegedűs gyerek meglőtte élete gólját,amit ha történetesen valami világhíresség ver be félpályáról,akoor csettintünk,hogy mekkora király...de így,hogy valaki a mennyeiben talált egy ilyet,rögtön rontja az élvezeti értékét.
  Lehet,hogy kutyaütő,de azért 60-ról piszkosul beverte,nem egy lecsúszott beadásról van szó.
  Szerencsétlen,lassan neki kell szégyenkeznie,mert bevállaltasmiley

  A cikkhez annyit, hogy kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az ún. érdeklődésből, hol lesz egy év múlva Hegedűs (Bikanyak) János?
  Nekem az is nagyon furcsa,miért kell egy Haladást elhagyni egy Felcsútért...Kiss Tamás is ugyanezt az utat járja. Majd az idő eldönti, mennyire volt ez bölcs döntés.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2667613
   
 2. avatar: magyarfutball.hu