magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 3 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
  2. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
  3. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
  4. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
  5. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
  6. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
  7. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 3.25 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.07, 20:47 (szerk.: 2018.04.09, 19:16)
    A második gólnál a beadást ki követte el? Botkára gondoltam de fehér cipós adta be. Leo-volt? Mert akkor a meccs embere volt. Ilyen szép beadásokért érdemes focit nézni.

    Érdekes probléma elé állított a Mezőkövesd második félidőbeli prosztó rugdalózása. Vita sincs hogy egy-két játékosuk rászolgált volna a kiállításra.Ráadásul ezt már megfigyeltem több idei meccsünkön is néhány ellenfelünknél. Igen ám, de valami "érdekes" oknál fogva olyan a sorsolás hogy a Videoton mindig tőlünk kapja az ellenfelét. Vagyis ha ellenünk valakit kiállítanak vagy kisárgázza magát, annak az igazi haszonélvezője a Videoton mert - mily érdekes - éppen ellenük töltik a büntetésüket. Így aztán bármilyen vérlázító is volt például Lázár vagy Iszlai durvasága, mégis azért szurkoltam hogy maradjanak a pályán. Hacsak az edzőjük le nem cseréli őket. Így aztán a Videoton ellen is játszhatnak majd.

    Solymosi Lázárt nem küldte ki, hogy játszhasson jövő héten a Vidi ellen. Jó lesz így. Remélem ott gólveszélyesebb lesz.

    Azt az egy hibáját leszámítva kifejezetten jól vezetett Solymosi. Meg is lepődtem.

    Két hiba. Iszlai elsőre pirost kaphatott volna. Különben meglepően jó volt a játékvezetés. Ne feledjük, hogy az alapvonali segítőkön is sok múlik.

    Domit önmagához képest kell értékelni. Sokkal határozottabb volt, mint korábban. Sokkal inkább talpon akart maradni akkor is, amikor szabálytalankodtak ellene. Látott a pályán. Érdemes lenne sok hármas-négyes gyakorlással jobban beépíteni, mert az összjátékban még lehet pontosabb.

    kép
    A meccsen 53:20-ig volt játékban a labda, ennek 59%-ban volt nálunk. A mieink 543 kísérletből 471-szer passzoltunk jól, ez 86.7%. A Kövesd 332 jó passzt mutatott be, 391-ből, ez 84.9%. A mieink a 155 párharc 58%-át, 90-et megnyertek. Hét kísérletből négyszer találtuk el a kaput, ebből három gólt szereztünk. A Kövesdnél ez az arány 5-2-0.

    Az InStat szerint a legjobb öt teljesítményt fradista nyújtotta: Leandro 315, Otigba 288, majd Szpirovszki 282, Blazic 280 és Böde 276.

    A passzokat tekintve Blazic volt a legpontosabb: 72 jó passz 78 kisérletből (92.3%), őt Otigba (62/69, 89.9%), Lovrencsics G. (52/59, 88.1%), Leo (52/60, 86.7%) és Szpirovszki (55/66, 83.3%) követi.

    A legtöbb jó cselt Paintsil (4/6, 66%), Varga (4/8, 50%), az egy félidőt játszó Amadou (3/6, 50%) és Botka (2/5, 40%) mutatta be.

    Érdekes, hogy hogy számolják a cseleket.
    Nagy Dominak volt egy-két megindulása, amelyekben szerintem simán volt 2-3 csel külön-külön

    ilyen egyszerű ez :

    megfelelő szerkezet = sima győzelem

    A játék minőségünk közepes. Az eredmény jó. A 3 pont begyűjtve. A meccs letudva. Kint kisütött a nap. Kell ennél szebb tavaszi ajándék? smiley

    Szar vót, de győztünk. Gratula!
    Páncél elszürkült, de Domi nagyon tetszett.

    Szerintem a csapatot nézve rohadt hasznos volt. Technikás futballista jobban leköti (és le is kötötte) az ellenfél figyelmét, mint egy sétálgató védő/vkp...Szpironak is nyitott passzsávokat, a széllel is összejátszott, erős volt a jobboldal felé, de néha átkeveredett a túloldalra is. Szerintem ez nagyon jó, amit csinál. Nem csak gólban, gólpasszban kell mérni valakinek a teljesítményét.

    nem jatszott rosszul, tetszett a vallalkozokedve, de a meccset nem o dontotte el, hanem Bode es a ket passz, amit kapott. egyik sem Dominiktol jott. a harmadik golnal pedig nem akart passzolni, igy az az assziszt csak a veletlen muve.

    Georgijevic pont ott volt, ahol egy csatárnak lennie kell. Ennél jobb belépő nem is kell neki. Ezért kell ő.

    Az megoldás és kivitelezés messze nem magyar foci iskola

    Nagyon gyenge játék, de legalább győzelem. A hátvédek oldalt adogatnak, a középpályáról senki nem lép oda labdáért segíteni...jön az ívelgetés, hátha lesz valami. Szöglet után hátra Dibusznak, hihetetlen. Mi van Paintsillel, jobb volt?

    Nem tudom vótmá-e, de Nandoval tudja valaki mit csináltak a drukkerek? Kikapták az autójából és levegőbe dobálták? (nagyon hálálkodik instán)

    először mondom idén, hogy jogos volt a fütty az első félidőben, Paintsil ma, mintha a csapat ellen játszott volna, remélem debrecenben padozni fog, kiemelni Danit, Lovrét és Domit lehet és a 3 gólt

    No, hazaértünk. A 16 éves lányom szerint jó volt, menjünk máskor is (bár hazafelé a villamoson valaki egy méterre tőlünk zsidózott és f..opózott részegen, üvöltözve). A 14 éves fiam felváltva nézte a meccset és a tábort, pedig ma ez még nem is volt egy nagy eresztéssmiley
    A meccsről: pozitívum Domi játéka, Dani gólveszélyessége, Roli mázlis gólja, Lovre hajtása, Gerogijevity 1. gólja, valamint az, hogy szar játékkal is simán nyertünk.
    Negatívum: az Afrika-kollekció totális beleszarós bénázása (Paintsil a 3. gól előtti akciót leszámítva mindig visszafordult, nem vállalta fel a cseleket), Otigba és Blazic elképesztő könnyelmű labdaeladásai és hazaadásai, Botka totálisan értelmezhetetlen ténfergése a bal szélen (pont előttem játszott a 2. félidőben, egyszerűen nem tudja, mikor kell elindulni), valamint az 1. félidő kilátástalan játéka (a gól előtt már szólt a fütty a lelátón).
    Ezzel a játékkal és a szokásos befosós menatlitással jövő héten tuti vereség. Nando visszatér, úgyhogy ki fogja hagyni Amadout, Paintsil megy ki a szélre, megint 4-3-3 lesz és kínlódás...

    Bogeszről annyit. Az első félidőben keresték a labdákkal, adott pár nagy passzt, de utána eltűnt és talán egyetlen ütközés nélkül hozta le a meccset. Ez kevés egy élcsapathoz..

    Rengeteg hibával játszottunk, helyenként pontatlanul és ötlettelenül - és így is nyertünk 3:0-ra. Most vagy az van, hogy mi vagyunk erősek, vagy ez a Kövesd ilyen hihetetlen gyenge. Utóbbi felé hajlok, szerintem jó, hogy ma nem egy erősebb ellenféllel játszottunk.
    A gratuláció természetesen jár a csapatnak, akik ma jók voltak szerintem: Dani, Dominik, Otigba. Ja és Doll, a cseréi nagyon ültek.

    Georgievic tesója melettem ült.A harmadik gól után össze-vissza ölelgetett .Imádta a szitut smiley Nagyon szimpatikus srác!

    Dominik keresztmozgásai, az egy az egybeni sikeres cselei szétzúzták a matyók első félidőben mutatott rendjét. Ilyenkor aztán megzavarodtak , mint a mérgezett egér. Kiváló csere volt.

    Dominik látványos volt, de nem produktív. Dani meg pont fordítva..

    Doll jól cserélt a szünetben, de Danit már a 75. perc környékén le kellet volna hozni, hogy Dejan többet játszhasson, és a Koch-Varga csere is meglepő volt; ha Nando visszatér, Spiro vagy Leo pad (idegenben Spirót játszatnám, otthon Leót)

    https://ulloi129.hu/2018/04/07/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-6/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu