magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 3 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.28, 19:24 (szerk.: 2017.08.29, 08:50)
    Videoton Drukkerkocsma:
    Érdekes meccs volt, nemcsak az áramszünetek miatt. Mindenesetre a hosszabbik egy órán át tartott, megköszönhetjük, hogy volt türelme a sporinak. 1-0 után eléggé visszavettünk, majdnem meg is büntette a Fradi, ha Priskin négy méterről nem a lécet lövi szét... Kovácsiknak is volt pár bravúrja. De összességében Dibusznak több, mert ziccereket szórakoztunk el, az első áramszünet után mindjárt kettőt is. Jobbak voltunk, szerintem a Fradinál az egységgel sincs minden rendben, de ettől függetlenül is. Jó, hogy a Partizan-meccsen túltették magukat, az első helyről meg most már nem kellene lejönni. smiley

    Mellesleg a bíróra így sem szólhatunk.

    Lazó rácsúszása simán sárgás eset volt, a piros sok lett volna akkor, de féltem tőle, hogy beszed mégegyet.

    A villanyoltás elött is Lazovicsolt egyet. Igaz kontakt volt elött, nem véletlenül esett el, de a fetrengése azért így is szánalmasra sikeredett.

    Kicsit felszívták magukat erre a meccsre. Csütörtökön túl nagy volt rajtuk a nyomás(már ha a grobari fenyegető üzeneteit annak vesszük).

    Nálunk pl jegyet sem lehetett venni, mert sokan párban vették a partizánnal, és a bérletesek sem jöttek ki, és a csütörtöki meccs után megcsappant az érdeklődés is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.28, 19:20 (szerk.: 2017.08.28, 19:37)
    Ennyire alulmotivált Fradit még nem láttam.Mester valamit nagyon elbaxtál.

    Ja ha nincs Gera a pályán akkor nincs aki kitalálja, hogy mit játsszon a csapat, mert ez dolly feladata lenne, de ő képtelen erre amióta itt van. Semmivel se lett rosszabb edző annál mint ami volt a bajnokcsapat kupagyőztes Fradi szezonjában. Akkor még 2 évvel fiatalabb volt Gerzson alig hagyott ki meccset. Amikor jól megy neki a csapatnak is jól megy... Még abban a parádés szezonban is hányszor volt képtelen a csapat gólra gólt rúgni amikor elvárható lett volna hogy legyen véralázás, 3-0nál leáltak nem is egyszer, vagy hogy a lilákok ellen fontosabb volt a csapatnak a közelgő téli szünet és lélektelen játékkal kiszívnak 1-0ra karácsonyi ajándékként a szurkolóknak... Eredmények őt igazolták ezek az ellenérvek, de engem meg kikészít hogy a jelenlegi helyzetünkben csak ennyire futja? Hiperszuper orvosi stáb meg monitoring rendszer, de sorra sérül meg mindenki, meghúzódnak stb, ez hogy???? az ilyen esetek mint amikor az a szerb színész rácsúszott Dibuszra pl jól megmutatta milyen a mai Fradi. Egy azaz egy játékostárs sem szaladt oda, Dibusz is hahihizett egyett azzal a szardarabbal. Az a minimum hogy 4-en öten fel kellett volna öklelni a p..csába hogy fetrengjen a parasztja mert ahhoz ért... de nem senki nem kelt a kapusunk védelmére egy halvérű szalon csapat, egy dollformálta fullprofi érzelem mentes steril nulla... Számonkérni meg senki se kér senkit... változást se várjuk akkor, marad ez a szenvedély nélküli semmi... Lehet keresni az okokat hogy miért nincs teltház, de ezért ne várják el hogy tizenhuszonezrek fizessenek...

    Hányszor kell még ugyanazokat a kifogásokat meghallgatnunk a meccsek után?
    Taktika nincs, motiváltság nincs. Nincs összjáték, nincsenek kényszerítők, megy a felívelgetés. Nézhetetlen teljesen a játékunk.

    Azt a Vargát nem először hozza le félidőben, aki már 5 gólt lőtt a bajnokságban, és bármikor benne van a gól. Ezt miért kell? Teljesen érthetetlen számomra!
    Még ha tényleg rosszul is játszik egy félidőben, akkor is villanhat a másodikban.
    Az lenne a fasza, ha Varga lenne a legrosszabb játékosunk...

    Majd egyszer csak dobbant Roli, és akkor megnézheted magad Dolli!
    Hányszor mentett már meg ő téged a góljaival?

    ráadásul Varga a védelembe is sokszor besegít, sok labdát szerez.
    Őt lehozni és beküldeni helyette Cserniket, aki még soha semmit nem mutatott gyógyíthatatlan elmebajra utal!

    Csak mondom, hogy én úgy aludtam el, hogy elhalasztják a meccset. Mérges voltam a 2:0 miatt, de gondoltam, na most kapunk még egy esélyt.
    Aztán most reggel látom, hogy kikaptunk smiley

    Sokadszor jön elő Dollnál ez a "nem lettem rosszabb edző", "pár hete még éltettek".
    Teljesen világos, hogy SENKI nem mondta el neki, hogy akik a kapu mögött éltették (oldalt én még SOHA nem hallottam dollozást), azok ha nem is fizetett statiszták, de akik a dollozást vezényelték, azok viszont mind azok.
    Sajnos Thomas ezügyben teljesen tájékozatlan. Kb. az jut róla eszembe, hogy az az idióta Ceausescu házaspár is meg volt róla győződve a kivégzése előtt, hogy a nép szereti őket. smiley))

    Lazovic hogyan hagyhatta el a saját lábán a pályát?
    Hogyan lehet ennyi ziccert kihagyni?
    Hiába akarja már egy jóideje, nem tudja a vezetőség elküldeni Dollt. Kinek a hibája ez?

    Írtam máshol, hogy Dibusznak le kellett volna rendezni a fickót, ha már ez a szarházi nem tette, de nem ezen múlt. Sajnos a két szerb így is többet ért, mint a mi összes játékosunk.

    Doll 40 játékost hozott és hol tartunk.Csak az állandó sírás rívás és közben van egy lassú, körülményes, elképzelés nélküli csapatunk. Varga gyengén játszott?...de benne van a gól és hetek óta szárnnyal. Csonka, Csernik egy rangadón mekkora baromság! Bognár ha idehozták, miért nem játszik? Priskin nulla...Doll-Orosz-Kubatov-Orbán takarodj!!! Látszik a fásultság, a leszaromság....csak egy idegbeteg pojáca...Doll!

    Megfáradt a Doll - Csapat kapcsolat ez tisztán látszik. Váltalni kellene. De azért a játékosokban nincs semmi önbecsülés? A Dibusz esetnél egy Simon Tibi vagy ne menjünk messzire Cukic biztos neki ment volna a szerb köcsögnek. Jégkorongban egy fedésért összeverik az ellent és ott még kontakt sem történik az ellen és a kapus között. A másik meg Priskin, azért két méterről illik berúgni a kib@szott labdátt.

    Minden héten más az összeállítás, ok vannak sérültek de berakta a fiatal Csonkát holott nem mertek neki paszolni Bognár meg ott volt a padon! Eddig Csernik játszott kezdőként most a padon volt. Össze vissza kavar, a védelem egy nagy nulla azt mondta hogy posztra igazolnak, mégsincs rend hátul. Sztem lejárt az ideje, tőlem mehet!

    Rájöttem, hogy ugyanúgy kaptunk ki, mint a dánok ellen. Ez is olyan meccs volt, hogy láttál olyan momentumokat, ami alapján azt gondoltad, basszus, nem lennénk mi rosszabbak ezeknél, csak valami nem működik.....
    Megint azt láttam, hogy elképesztően tompák vagyunk, minden labdáról lemaradunk és rendre egy ütemet késünk. Tényleg semmi különöset nem csinált ez a videoton, "csak" hamarabb értek oda a labdákra és ennyi elég is volt.
    Ez pedig egyértelműen edzői hiba. Taktikáról, ilyesmiről most nem is beszélnék, mert ilyen állapotú játékokosokkal nem lehet semmit megvalósítani. Az egész a mezei féle mexikói csapat játékára emlékeztet a szezonkezdet óta.

    A meccs talán egyetlen pozitívuma Pedroso, ő sem feltétlenül a teljesítménye miatt. Végre valaki, aki szívvel játszik!

    A Rangadón van egy cikk aminek "Sötétség a Pancho Arénában" a címe és nem Pintérről szól. Ezt se hittem volna egy nappal ezelőtt.

    Mondjuk az is beszédes, hogy egyszerre három jobbszélső volt a pályán. És amikor levitte az egyik jobbszélsőt, behozott egy újabb jobbszélsőt.

    Na csak hazaértem ebből a futball fellegvárból. Profi volt minden. Bejutás közbeni mogyorózás, szánalmas büfé, szar bíró, na meg a világítás. Egy élmény volt, köszönöm.

    A helyzetek alapján akár nyerhettünk volna, de középpálya nélkül, rossz taktikával megérdemeltük a vereséget. Hol volt a jobbhátvédünk a góloknál? Miért nem készültünk fel arra, hogy rendszeresen vissza-passzból szokta rúgni góljait a parmalat? A második hullámban érkezőket miért nem vette fel senki sem? Miért támadtunk ki, ha nincs védekező középpályásunk? Miért nem álltunk át mi a kontrákra, ha már tele vagyunk sérültekkel? Vargát nem szabad lecserélni, mert benne mindig van egy-két gól. Ő az egyetlen, aki nem a kapu közepébe hanem a réseket keresve lövi rá a labdákat, erővel, helyezve, jó rúgótechnikával. Lovrét kipróbálhattuk volna vkp poszton Csonka helyett. Mióta Botka eljött a honvédból hozzánk, azóta szárnyal a picipest. Nem hittem volna, hogy Dilavert visszasírom. Nando és Leo nagyon hiányzott. Bödét a kispadon tartani luxus, a kétcsatáros játékban lehetne ráció (a dózsa és a tolatás ellen is bejött).

    Ahogy a helyszínen is, úgy az összefoglaló után is csak azt tudom mondani, hogy ez egy ikszes meccs volt minimum, amit mi basztunk el. Balfaszkodunk a kapu előtt, a Vidi pedig beverte. Ennyi volt a különbség.
    Talált valaki arra bármiféle elfogadható magyarázatot, hogy Lazovics miért maradhatott pályán? És ha már pályán maradt, miért úszta meg kivert fogak nélkül, ahogy a jégkorongban is szokták?!?!?? Még csak oda sem rohant senki, hogy elküldje a qrvaanyjába a sunyi gusztustalan férget. Rácsúszik a kapusra az alapvonalon és ez senkit nem bőszít fel a csapatból??????

    Solymosi Pátkainak sem adott sárgát, mikor majd letépte a mezt az egyik játékosunkról, Batik ugyanezért azonnal sárgult.
    Most csak azért nem bosszant különösebben, mert ettől a két esettől eltekintve szerintem jól vezetett, másrészt nagyon messze voltunk attól, hogy ezeken múljon.

    Dibusz meg felállt? Mi a szar? Ott kell fetrengeni, anyázni azt a szemetet és nem elfogadni a segítséget hanem elküldeni az anyjába. Utána meg ráállítani Otigbát hogy fejelje ketté.

    Végignézve az összefoglalót, 6 100%-os ziccerünk volt (Priskinnek 3, Bödének, Pedronak, Ammadounak 1). Ezzel balfék edzőtől, sérültektől, külső körülményektől függetlenül is meccset kell tudni nyerni.

    A Ferencváros úgy játszik, ahogy azt el lehet várni tőle! No nem a játék színvonalára gondolok. Egyenesen, nyíltan, becsületesen. Pedig nem ártana, ha megtanítanak arra a játékosokat, amit az egész magyar labdarúgás gyakorol. Dibusz föláll szó nélkül, még össze is ölelkezik a sunyi gerinctelen szerbbel. Kíváncsi vagyok, vajon Lazovics mekkora jelenetet csinált volna fordított esetben? Miért nem esik el látványosan Amadou, amikor nyilvánvalóan alávágtak? Miért nem vágja földhöz magát látványosan az akinek ötször rángatja meg a mezét egymás után két játékos? De ne soroljam. Sajnos csak részleteiben (nem folyamatosan) láttam a meccset. De nekünk már akkor is dukál a sárga, ha csúnyán nézünk az ellenfélre, mert az azonnal az arcához kapva földre rogyik. Én nem gondolom, hogy olyan szar lenne a csapat. De van egy óriási probléma. Gépiesen darálunk, hiányzik a vagány improvizáció és az előbb emlegetett egészséges csibészség (nem sunyi, gerinctelen). Valószínűleg ezek Dollnak köszönhetőek, még a régi darálós német foci.

    Bravóó, Thomas! újabb remek húzás, a legjobb csapat otthonában debütált együtt az atom Rui Pedro, Csonka Andris páros belső középpályásként, aztán szünetben a Varga-Csernik csere....
    Böde csere természetesen...Röhej.
    Ez az ember teljesen elveszítette a fonalat.

    Szegény Csonka!! Azért sok sikert neki...

    az ez évi fociközvetítések csúcsa még is a mai felcsúti összecsapás volt. Mármint az a rész, amikor kihúnytak a fények és csak a közönségszektor volt megvilágítva, hát az gyönyörű volt. Ami a "sportolókat" illeti, azok kb. ugyanolyan feleslegesek voltak, mint a képviselők a Parlamentben (ami nélkülük szintén sokkal szebb lenne)

    Dibusz meg lenyilatkozta, hogy abba reménykedtek, hogy nem lesz világítás és újra játsszák a meccset.

    Igazi sportemberi meg Fradista hozzáállás.

    Olyan szep ahogy Storck bacsi es az elnok urunk kave es pincerek kozott kedelyesen szorakozik a tegnapi meccsen. Szerintem direkt rakta az nso ki a kepet a fooldalra.

    Mégis mikor fejezték be a meccset? Néztem az M4-et, de csak nem akart elkezdődni, az eredmenyek.kom pedig nem frissítette a félbeszakadást, így ma döbbentem olvasom, hogy 3:1 a vége.

    De közben hatalmas troll is, ugyanis :

    "Beszélt arról is, hogy Danko Lazovics becsúszása után sérülten védte végig a meccset, de lecserélésével nem akarta csökkenteni Thomas Doll variációs lehetőségeit."

    Fél 11 után lett vége, az M4 adta a Gól c. műsorát megszakítva.

    A tegnapi meccs előtt maximum abban bízhattunk, hogy a Vidiben benne maradt az ütés a Partizán elleni meccs után, de gyorsan kiderült, hogy ez nem így van.



    A kezdőnk meg a kispad is tragédia volt. Érthetetlen számomra, hogy a borzasztó profi orvosi és edzői stáb dacára hogy lehet az, hogy 8 (nyolc) sérültünk van 11 lejátszott tétmeccs után.



    Vagy igazolunk játékost, vagy kinevelünk.



    Magyar szinten nagy lóvék forognak a klubnál, mégis sorra látunk olyan új játékosokat, akik épp, hogy alulról súrolják a mindenkori Fradi-szintet, vagy akik a kezdeti jó szereplés után beleszürkülnek a magyar nihilbe. Erről ki tehet?



    Az utánpótlásnevelés nyilatkozatok alapján már a La Masia szintjén van, de mégis azt látjuk, hogy sorra érkeznek mindenféle előzetes átgondoltság, koncepció nélkül a kezdőbe a se nem gyors, se nem technikás, se nem karakteres, kólásüvegtestű tucatfiatalok, akikkel kapcsolatban az a legnagyobb pozitívum, hogy "saját nevelés". Akik amúgy pár szezon után nyomtalanul tűnnek el az NBI-NBII süllyesztőjében. Erről ki tehet?

    És akkor ilyen előzmények után már tényleg csak az volt a kérdés, hogy mennyire nagy lesz a gödör a Vidi ellen. Hát kurva mély. Az, hogy elvernek minket, OK, de hogy mennyire nem csapat ez a mostani Fradi...

    Rácsúsznak a kapusunkra (aki egyben csk is), és konkrétan egy csapattárs se megy oda megfegyelmezni a szerbet? Egy Simon minimum a reklámtáblába állította volna bele a gyereket.

    A kényszerszünet alatt Doll nem megy be a játékosokkal az öltözőbe, hanem kint dühöng egyedül a sötét kispadnál? Mi van?

    Dibusz, a csk meccs után le merészelni nyilatkozni, hogy abban reménykedtek, hogy félbeszakad a meccs, hátha újrajátszás lesz? Akkor, amikor még 20 perc van hátra, és csak 0:2 oda? Ez komoly? Ennyire kislány vagy Dénes, vagy ennyire hülye, hogy ilyet ki mersz mondani Fradi-címerrel a mezeden és kapitányi karszalaggal a karodon?

    És akkor végül Doll nyilatkozat, ami megint, századjára is a játékosokra keni a felelősséget?

    És az egésznek tökéletes hátteret ad, ahogy a kivilágított VIP-ben issza a lattét Kubatov. Büszke lehet magára, nem volt egyszerű, de pár év alatt morálisan tönkrevert egy legendás klubot.

    Hol élünk? Mi lett ebből a klubból? Hol a vége?

    Nem szoktam ilyet, de a tegnapi meccs tévén keresztül kész pszichológiai és szakmai tanulmány volt, s mivel a klubház serényen olvas minket, hátha megfontolnak egy-két dolgot (csak viccelek).

    Dibusz - valóban fogott pár nagyot, de most már nem először mond olyanokat meccsek után, amik alapján tisztán látszik, hogy egy kis vidéki csapatba illő srác, ahol nincsenek nagy terhek és elvárások, bármit lehet nyilatkozni, úgyis csak néhány embert érdekel. Bár ha jobban belegondolok, ez a mostani FTC épp neki való. Azonnal megmondanám neki, hogy mostantól pofa be, vagy tipli.

    Botka - szegény, fogalma sincs, mit kellene csinálnia a pályán. Mindenfélét játszatnak vele, ahelyett, hogy megkérnék, tegye azt az egyet, amit tud: futkározzon a jobb oldalon fel és alá, ha labdás ellenfél jön szembe, próbálja szerelni, ha a másik kapu közelébe ér, adjon be, aztán spuri vissza. Tisztán látszott az arcán a kétségbeesés.

    Batik - hááát... Talán lesz jobb is. Mondjuk az ő posztjánál nagyon fontos a rutin megszerzése, szóval még nem írnám le.

    Otigba - az ő arcán is látszott, már nem tudja, miért jött ide. Szerintem nagyon jó képességű, de ha minden második meccset kihagy sérülés miatt, a többi meccsen meg a bemelegítés után derül ki, hogy tud-e játszani, akkor ott komoly gond van. Talán hagyni kellene meggyógyulni.

    brazil bal bekk - már a harmadik ember, akinek az arcán látszott tegnap, nem érti, hová került, pedig még csak a védelemnél járok... Közepes képességűnek tűnik, de mivel a csapatnak nincs játéka, neki sincs, így nehéz megítélni. (Óvatosan írom, nehogy a doki észrevegye: Steinberg hasznosabbnak tűnik. Ami azért elég gáz.)

    Lovrencsics - futni tud, beadni néha tud, más semmit, de legalább a mérsékelt képességeit megbízhatóan hozza.

    Csonka - ő kb. azt sem tudta, milyen meccsen van. Próbált ott is lenni, meg nem is, de inkább nem. A társak sem bíztak benne, ő sem magában. Csak halkan mondom, az U17-es válogatottban nagyon jól mozgott, szóval lesz honnan visszafejleszteni Dolléknak, még ha ez tegnap nem is látszott.

    portugál - ő sem tudja, mit kellene játszania, ezért nem is játszik semmit. De legalább az ő arcán nem a kétségbeesés látszik, hanem a beleszarás. Azonnal hazazavarnám.

    néger - ő láthatóan egyet tanult meg az eddigi pályafutása alatt: meg kell tolni a labdát, majd futni utána. Ha nem érik utol, jó, ha utolérik, pech. A passz nála ismeretlen fogalom. Ráadásul mindezt 20 percenként más-más oldalon (Doll fantasztikus taktikai húzásainak egyike, ami eddig soha senkit nem zavart meg, csak a Fradi játékosait).

    Varga R. - rosszul játszott, de az egyetlen játékost lecserélni, akiben benne van a váratlan lehetősége... Nagyon bölcs. Azt hittem, megsérült, pedig nem. Még egy-két ilyen meccs, és a híres önbizalmát ismerve a padon találja magát két évre.

    Priskin - dupla nulla, rosszabb, mint Böde a rossz napjain. Azonnal hazazavarnám.

    És még így, ezzel a csapattal is lehetett volna fordítani 0-1-ről, ha a szünetben Bödét hozza be a portugál helyett. A középpályánkon nem futottak volna át jobban (mert így is, úgy is átfutottak), Varga és a néger lövögette volna be a labdákat két oldalról, Priskin és Böde bent érkeznek és kavarnak, ennyi bőven elég lett volna megzavarni a Videotont, hiszen még így is voltak helyzeteink, miután Böde beállt.

    Ha lenne az a két bizonyos irányítószerű ember, és az uruguayi (az egyetlen értelmes igazolás) visszaállna Csonka helyére, elöl pedig Böde-Priskin csere, máris jól néznénk ki. Szerintem.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    http://ulloi129.hu/2017/08/27/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-8/