magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Debreceni VSC 1 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)
  2. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.23, 14:17
    Ossze-vissza szaladgalunk,jatekunkba semmi tudatossag!

    3 egymashoz meno passz nincs,Tozser meg Holman peldaul mar 2-szer utkoztek ossze!

    Gozom nincs mit csinal ez a csapat edzesen!

    Kb az van ha labdat szerzunk..ivelgetunk vagy hatra passz! Szabadrugas,szoglet ebbe bizhatunk!

    A legjobbak eddig a szurkoloink,respect nekik!

    Tenyek:
    - a Hali 6 sajat nevelessel kezdett es meg allt is be fiatal. A mi fiatalunk? Kutink...borzalmas,Mr Fox dogolj meg a fiatalitasoddal

    - a Mengolo se Messi,de hajtott es mar ez is nagy szo

    -a vedelmunk olyan lassu,hogy Nb3-as szint

    - csont nelkul esunk ki

    - Mikor all mar elo a felelos es takarodik el?

    Ez szégyen volt. Fizikai fájdalom volt nézni ezt a meccset. Ezek az emberek nevezik magukat profi focistának??? Egy amatör focistában több alázat van mint ezekben. Agyon vannak fizetve 0 teljesítmény és jó megélnek belőle. Itt kezdődnek a magyar foci problémái......

    Meg ziccerunk se volt,de igazi TUDATOS akcionk se! Bandi az egeszsege erdekebe mondjon le,komolyan aggodok erte!

    A legnagyobb trógerség, hogy Bandi bától olyat várnak el, amit egy edző sem tudna megoldani. Majd rajta elverik a port, a senkiházi, igazi felelősök pedig megússzák a felelősségrevonást.... Eszes, fox

    A legjobban akkor járnánk, ha Bandi bá lemondana, nem azért, mert bármit is elrontott volna, hanem azért, mert ezzel a kerettel nem reális cél az NB1..., valószínűleg átvágták Bandi bá-t...

    Szerintem, ez a keret egyáltalán nem tudja pozícionálni magát a jelenlegi tabellán. És ez a fejekben dől el.

    El kell fogadni, hogy a közép mezőnyért is kibaszottul küzdeni kellene, nem pedig a megváltó sztárt előadni Debrecenben.

    A mai teljesítmény alapján ez alól csak Jovanovic és Mengolo a kivétel. A többieknek javaslok egy szabót, aki kisebbre varrja a mellényt..

    Gyakorlatilag senkit nem tudok mondani, aki hiányzott volna, mert annyira gyenge a keret. Na jó, talán Novota, bár az ő formája is kérdéses lenne.

    Csak olyanokat tudok mondani, akiket egy darabig vagy végleg nem szeretnék a kezdőben, de akár a keretben sem látni. Tőzsér és Holman. Elfogadhatatlan, hogy vezéregyéniségnek szánt emberek jatszanak a leginkább lélektelenül. Ez a csapatmorált is a béka feneke alá viszi. Rosszabbak nélkülük sem lennénk, de legalább minden játékos érzékelné, hogy a beleszarok mentalitásnak van következménye, és nincsenek szent tehenek.

    Ez nem edzőkérdés, nem ezért kell felálljon, hanem hogy változást generáljon. Ez a keret semmire sem jó, ezt ő is tudja, a vezetők pedig nem hajlandóak megerősíteni azt. Ne vállalja az áldozati bárány szerepét, bármennyire is azt gondolom, hogy a helyzetért ő is felelős.

    Hát mondjuk az azért edzőkérdés, hogy miért kell ragaszkodni például Kutihoz. Ki van zárva, hogy Bényei ne tudna többet, vagy még mindig ott van, az a megoldás,amit a csere után játszottunk. Jovanovic hátvédbe. Utána azért egy nagyon picit javult a játék.
    Holman is elmehetett volna inkább Felcsútra. Bár Pintér azóta már agyonverte volna ilyen hozzáállással.

    - Tőzsér Dániel havi 5 millió forintért nem hajlandó futni, védekezni, támadni.

    - Holman Dávid azért nem igazol el erősebb csapatba mert tökéletes neki havi 3.5 millió forintért itt szórakozni.
    - ez a két játékos az egész Loki költségvetésének 10%-át elviszi.
    - a Haladás ellen 1 gólhelyzetünk volt.
    - Két, sokak által kiesőnek tartott csapat lefocizott minket a pályáról.
    - Nem igazoltunk, holott a bajnokság július 15.-én elkezdődött, nem augusztus 31.-én kezdődik.
    - Nagyon hiányozhat a végén ez a 6 pont.

    Nekem a szezon előtt volt egy olyan félelmem, hogy nem lesz semmilyen fiatalítás, hanem azok játszanak, akik az előző szezon amúgy igen gyenge csapatába sem fértek be. Bejött...

    Egyszerűen nem találok szavakat. Nem kötelező a Lokiban játszani, aki nem akar, ne játsszon! Nem értem a ragaszkodást Holmanhoz, szerintem azonnal el kellene adni, Tőzsér egy hatalmas csalódás, szegény Mészáros is örökké fog játszani, mert nem merünk mást beküldeni a helyére. Nagyon jó példa volt a tegnapi Haladás, mertek játszatni ellenünk fiatalokat, valószínűleg egyikük sem lesz világhírű játékos, mégis megvertek minket, sőt, időnként le is fociztak. Mi meg utánpótlás válogatott csatárunkat kölcsön adjuk, minek aggódni, míg itt van Takács meg Könyves? Maga Könyves a legjobb példa csapatunk lezüllésére, két éve még a bő keretbe sem fért volna be, most meg az elvtársak tőle várják a nagy megváltást, mert egyszer, azt hiszem áprilisban volt két-három jó meccse. Nem akarom bántani, mert jó gyerek, küzd, de szegény nem NB1-es szintű. A kapusnak titulált Nagyról meg tényleg nem mondok semmit, ez nem élvonalbeli szint, a megye 1-ben különb kapusok vannak. És nagyon nagy baj, ha ezt a szakmai vezetés nem veszi észre, vagy ki tudja mi okból továbbra is ragaszkodik ezen játékosokhoz.

    Néhány "érdekesség":
    A tavalyi szezon legjobbjának választott Brkovic szerződése 23 napja lejárt, de azt sem tudják mi van, visszajön, sérült, stb - stb.
    Van 3 balhátvéd ( Barna, Völgyi, Balogh ) és Ferenczi játszik ott. Oké, valszeg jobb, de akkor ez a 3 mit keres még itt ?
    Kuti és Bényei a két jobbhátvéd, Nagy Zoli mit keres még itt ?
    Szilvásit, egész komoly fizuval, minek tartjuk még ?
    Chuka ? Itt van még egyáltalán ? Vagy fizetünk neki ?
    Vidmar már lassan egy hónapja itt erőlködik, nincs valaki aki megmondja neki, hogy kellesz vagy nem ?
    Mi a fasz van a megyébe kiesett, U19-ből kiöregedett játékosainkkal ?
    Ja, amúgy majdnem az egész Léta itt van - volt már ( Kuti, Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi, Sós, Berdó is de ő már Szolnok, Sigér és Szécsi Balmazon ( Õk biztos, hogy játszottak Létán) - megnyerték az Nb3-at, és látjuk ez mire elég az Nb1-ben, a mostaniak pedig kiestek onnan.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140