magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Hapoel Be'er Sheva FC 2 : 3 21:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Massa Davide (Olaszország)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött (200 vendég)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.21, 21:25
    Erik van der Meer: Az első tizenöt percben butaságokat követtünk el, kaptunk két buta gólt, sajnos itt már elúszni látszott a mérkőzés. Mindenképpen váltani kellett. Hogy ne legyen nagyobb probléma 4-3-3-ra váltottunk, a letámadás ebben a szisztémában már sokkal jobban ment. 2-2-ig vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Húsz perc volt hátra, kockáztatni kellett, ebből a rohanásból következett, hogy rúgtak nekünk egy gólt. Mindent kiadtunk magunkból, meg is kell dicsérni a csapatot ezért. A két csere után már nem akartam változtatni, mert fiatalok ültek a padon, akik még fiatalok a nemzetközi porondhoz. A jobb csapat jutott a harmadik körbe, megérdemelten érték el ezt az eredményt. Mi megmutattuk magunkat Európában, jeleztük, hogy mi is itt vagyunk.

    Barak Bakhar: Nagy erőkkel kezdtünk az első percektől kezdve, sok támadó játékos volt a csapatban. Hamar le akartuk zárni ezt a mérkőzést. Be is jött a számításunk, veszélyesen tudtunk játszani és gyorsan rúgtunk két gólt. 2-0-nál túlságosan magabiztosak lettünk a vezetéstől, ezért elkövettünk hibákat, de végül be tudtuk húzni a meccset. Az első húsz perc a tavalyi Beer Shevát idézte, ezt kell kitolnunk majd teljes mérkőzésre. Elégedett vagyok, de még nagyon a szezon elején vagyunk, ebből kifolyólag vannak még problémák. De haladunk arra, hogy egyre tökéletesebb legyen a játékunk.

    http://www.honvedfc.hu/hirek/sajtotajekoztato/2017-07-20
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.20, 17:39
    Kàr az elsö húsz percért, amit a k@a Mtva miatt senki sem látott

    az utolsó negyedöra (gyakorlatilag Poloskei lehozatala utan) mar vallalhato volt

    Sahar sérülése után visszavettek az izraeliek..
    De azért ennél sokkal-sokkal többre vagyunk képesek.

    hemipapa "egyetlen bajnok szponzor nélkül" oriási smiley
    kép

    látszott 2-2 után hogy van még tartalék az izraeliekben...

    ettől függetlenül le a kalappal a csapat előtt az elmúlt szezonért...

    és továbbra is mi vagyunk a bajnokok...

    Kabangu beállásával javultunk fel, de ő nem szélső középpályás.

    Atletikailag kiemelkedő (iszonyat gyors), le tudja fedezni a labdát, rendkívül magas - és ezzel már bőven van keresnivalója az nb1-ben. Ha megkapja folyamatosan a lehetőséget, ahogy Eppel, ráadásul centerben, jó teljesítményt fog nyújtani.

    Kérdés, hogy ezután Eppel-lel mi lesz.. Szenzációs tavalyi szezon, aztán öngól és leégés a válogatottban, majd helyzetek nélkül a Hapoel ellen...

    lehet, hogy gyors (mint pl. Abass vagy Tchami stb), de labdaval iszonyuan ugyetlen, legalábbis ezen a meccsen -luft a sajat 16-on belul (Ute ellen), most is luft gólhelyzetben...

    mikor fog ez olyan golt rugni, mint Koszta a Debrecennek?

    Nem történt tragédia, egy álom véget ért. Nem égtünk rommá, nem csináltunk extrát, hoztuk az elvárható minimumot, mint a Hemi éra alatt mindig a nemzetközi porondon.

    Viszont a bajnokságban dolgozhatunk tovább, hogy jövőre is szerepelhessünk ugyanitt és végre valahára letudjuk a nemzetközi zártkapus büntinket.

    A hollandus vonatkozásában továbbra is pozitív a véleményem, Pölőt kéne elfelejteni, és egész pofás kis csapatunk lenne hazai viszonylatban, amivel ismét meg lehet célozni a nemzetközi porondot. Egyedül a Vidiben látom a potenciált, hogy lényegesen jobb legyen a mezőnynél (a Balmaz elleni x ellenére sztem ők jobbak lesznek, mint tavaly), ez a Fradi Doll-lal idén sem világmegváltó. Amúgy az a durva, ha a két fiatalt játszatni akarjuk Gazdag/Nagy Geri egyszerre nem fér be. Vagy esetleg a védelembe teszünk be vkit, de akkor Bobál/Baráth/Lovric marad ki. Szóval jónak tűnik most ez a keret, mélység is van, én még Kabangut/Bobál Gerit adnám kölcsön fél évre/egy évre, hátha megtáltosodik.

    Szóval sztem ne károgjunk, élvezzük ki, hogy most ilyen jól megy, annak ellenére, hogy a politika hátszél miatt nekünk most a túlélésre kéne játszanunk, bajnokok lettünk.... És nem féltem Hemingwayt, ő már most gondol azokra az időkre, amikor kihúzzák a foci alól az állami pénzeket, mi vígan megleszünk az akadémiával, értékesítünk egy-két játékost évente és működünk tovább zavartalanul, miközben a riválisok java része úgy fog elsüllyedni, mint a huzat.

    Az első húsz perc minősíthetetlen volt, enerváltan, bután játszottunk. Vagy csak az izraeliek rákapcsoltak és gyorsan el akarták dönteni a továbbjutást? Nem tudom.

    Az ellenfelünk jobb csapat volt, jobb labdarúgókkal, megérdemelten jutottak tovább.

    A Kispest most SEM égette le a magyar focit. Van bennem hiányérzet, de gólokat lőttünk, nem estünk össze - és hát a külső körülmények sem nekünk kedveztek.

    A Laczkó, Pölöskei, Kabangu hármasból Laczkó maradhat - még úgy is, hogy Dark harcolta ki Baráthnak a gólszerzési lehetőséget.

    Engem nem ért meglepetés, nem vártam továbbjutást.

    Szombaton jön a Diósgyőr, ha legyőzzük őket, vitathatatlanul vezetni fogjuk a tabellát. Csak a Kispest!

    Azért akét rohamnégerük nélkül a HBS sem volt jobb egy Mennyei élcsapatnál. De hát ott Ojikra futja, itt meg Kabangukra.

    btw, ha Baráth gólját Messike/Ronika lövi, akkor a fél világ magához nyúl a gyönyörűségtől. Az Index szerint "szerencsés gól" volt.

    Úgy jöttek ki, hogy gyorsan eldöntik a lényegi kérdéseket és így is tettek. Utána alaposan visszavettek 2-2-nél megint megrázták magukat néhány percre. Nagy kár volt a 3.gólért, azért egy x jobban mutatott volna.

    Nyilván jobbak voltak és meghúzták az elejét, de ehhez kellettek a mi hibáink is.

    Ráadásul abban az iramban, ahogy ők kezdtek, nem lehet végignyomni egy meccset. Később így is, úgy is leültek volna. Ugyanazt csinálták, mint a Videoton májusban, csak amíg a Vidi ellen kivédekeztük a nehéz perceket, most tálcán kínáltuk a lehetőségeket.

    Nyilván hiányoztak a nézők, ez is számított, hiszen a játékosok az elején nehezebben pörögtek fel (mivel játékban mi vagyunk gyengébbek, ezért nálunk a "felpörgés" többet számít).

    De az is számított, hogy a csapat most áll össze, nem hoztunk egy normális védőt a nyáron, pedig az érezhetően lyukas poszt nálunk (ezen a szinten), de akár egy Danilo is tudott volna segíteni, ha az utolsó fél órára beáll..

    Richmond írta, hogy kellene a "csillagállások", nos, azok pont úgy álltak, hogy még esélyünk se legyen.

    Akárki, akármit mond, de ebben a párharcban több volt - több lett volna egy olyan csapat számára, amely már a bajnoki cím megszerzését követően kifejezetten készül és áldozatokat hoz a sikeresebb nemzetközi szereplés érdekében.

    2-2-nél mikor behozta Tömösvárit Laczkó helyére Van der Meer, érezhető volt, hogy pár perc és gólt kapunk. Ott nagyon szétszakadt a csapat, rögtön volt két 100°%-os ziccere a Hapoelnek. Akkor hibázott a holland, hogy nem variálta át a csapatot, meg kellett volna nyugodnunk.

    Az egyetlen lehetséges megoldása az lett volna, hogy a szélre berakott Kabangu-t felküldi Eppel mellé - mivel az izraeli védők nagyon alacsonyak voltak, míg Eppel és Kabangu is kifejezetten magas, mindkettőnek jó a fejjátéka. Fel kellett volna ívelni rájuk a labdákat, a lecsorgóra meg érkezhetett volna Lanzafame és a középpályások.

    Nyilván persze a továbbjutás nem ezen ment el.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.05, 13:40
    200 izraeli jöhet a Bozsik Stadionba.

    Július 12-én, Izraelben megkezdi BL-szereplését a Bp. Honvéd, a visszavágóra július 19-én kerül sor a Bozsik-stadionban. A kispesti találkozó egy korábbi büntetés miatt zárt kapus lesz, de az UEFA 2017. június 27-én megjelent új fegyelmi szabályzatának 73. pontja szerint a rendező klub köteles a vendégcsapat 75 küldöttének (játékosok, edzők, vezetők), és kétszáz szurkolójának belépést biztosítani a stadionba. Ennek értelmében legfeljebb 200 Hapoel-szurkoló ott lehet majd a július 19-i visszavágón.

    A zárt kapus meccsre tehát egy hazai szurkoló sem léphet a stadion területére, de a kerítésen kívül való tartózkodást nem tiltja a szabályzat.

    http://honvedfc.hu/hirek/zart-kapus-meccs-vendegszurkolokkal/2017-07-05