magyarfutball.hu

Hapoel Be'er Sheva FC - Budapest Honvéd FC 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Beér-Seva, Turner Stadium
játékvezető : Ekberg Andreas (Svédország)
nézőszámok:
  1. hbsfc.co.il: -
  2. honvedfc.hu: -
  3. nso.hu: -
  4. Nemzeti Sport: 16.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.13, 09:17 (szerk.: 2017.07.13, 09:31)
    Messze vagyunk a továbbjutástól, a Vasas - Beitar bizonyította, hogy egygólos előny sokat jelent, hiszen a Hapoel is kedvére kontrázhat majd.

    A Hapoel-ben sok maradt még, látszik, hogy tudnak jobban is játszani - de mi is!

    Szerintem ha nem nbII-es ellenfelekkel tökölődtünk volna a szünetben, bátrabban mertünk volna játszani.

    Ez a Hapoel nem jobb mint a Beitar, inkabb azt mondanam a latottak alapjan, hogy gyengebb.

    Szerintem 50 - 50 % a tovabbjutas.

    Felni nem kell az biztos.

    Szerintem látszott, hogy gyorsabban játszanak mint mi, és képzettebbek is. De egy meccsen bármi lehet.

    Biztos, hogy Laczkó és Pölöskei jó választás?

    Vagy az ellenfél fáradt el, vagy a védelem - különösen annak jobb oldala - sokat tanult a meccs során.

    Danilo vagy már vagy még nem jó. Lassabb volt, mint az izraeli védő. A tizenhatoson belül könnyen kibillentették, ezért nem tudta birtokolni a labdát. Jobban jártunk volna Kosztával.

    Furcsa, hogy csak két csere volt. Még időhúzási céllal sem volt újabb...

    Reméljük az utolsó 30 perc folytatását!

    Ne vicceljünk, ez a Hapoel sokkal jobb csapat, mint a Beitar! A Beitar ellen szerintem nyertünk volna!

    Nagyon stabil, jó focira képes ez a Hapoel, nem tudtak mit kezdeni igazán a mi ötvédős rendszerünkkel.

    A visszavágón fel van adva a lecke - ha ott valahogy megcsinálják a Mission Impossible-t a játékosok és a stáb, akkor az óriási, hatalmas dolog lesz!

    Danilo azért technikailag eléggé ott volt, s rögtön helyzetbe is került, pedig a középpálya közepére (!) tették fel, míg nálunk annó támadót játszott.

    Sajnos, valóban mintha sokat lassult volna, de még így is bőven jó lehet...

    Nem tudom elemezni az izraeli focit, de amit ma lattunk abbol nem az kovetkezik, hogy ez a Hapoel jobb csapat lenne a Beitarnal.

    Sokszor tanacstalanok voltak, tenyleg nem tudtak mit kezdeni a felallt 5 vedos rendszerrel, szerintem a Beitar kellemetlenebb focit jatszik.

    Ezt a mai meccs alapjan mondom.

    Tartom, 50 - 50 a tovabbjutas eselye.

    Én úgy láttam, hogy egy kicsit tele volt a gatya, de nem igazán volt rá ok. Jobbak voltak ugyan, de ebben a meccsben simán benne volt egy döntetlen. Ha játszhatnánk egy telt házas visszavágót, akkor szerintem esélyesebbek lennénk a továbbjutásra. Gazdag és Nagy Gergő óriásit játszott.

    Pölöskeit meg Danilot nem tudom hova rakni, Kingnek alaposan meggyűlt a baja a fekete szélsővel. Valamit erre ki kell találni. Hiányoltam a csapatból Kosztát.

    Nem volt ez rossz, Lanza szabadrúgásáért kár az elején, ha ott gólt szerzünk, egészen másképp alakulhatott volna a meccs. Viszont így kiderült, hogy van tartás, 2-0 után nem omlottunk össze, ami mindenképp biztató.

    Itthon se lesz sok gólos meccs, csúnya 1-0 kéne, ha jól emlékszem nem olyan rég sikerült egy olyat összehozni smiley Amúgy a legutóbbi 5 magyar izraeli meccsen nemzetközi kupában még pontot sem szereztünk, nem jobbak annyival, hogy hatból hatot nyerjenek, nagy számok törvénye alapján egyszer nekünk is kell adjon vmit a gép.

    Volt egy jó 15 perce a hazai csapatnak és ennyi. Azért most kaptunk rálátást az izraeli focira, hát vannak bajok ott is ha ez a bajnok.

    Na az utolsó fél óra türhető volt, ezt várja az elejétől az ember. ejj, ha hemi igazolt volna 2-3 jó játékost még esély is lenne

    Sajnos jobb csapat a HBS , nézők nélkül hiába leszünk itthon ez nagyon nehéz lesz.

    Ez a Nwakaeme az egyik oszlopuk őt ki kellene venni a játékból a visszavágón akkor nagyjából kihúznánk a méregfogukat.

    A második izraeli gólnál hogy tudott a spílerük az az ötös tájékáról ennyire üresen sarkazni? Ez valami elképesztő, ahogy az ember másodperceken át méterekre van, és nem is megy közelebb. Tiszta amatőr dolog, mire figyel egy védő, ha nem erre?

    Ez is jo volt: "válalhao vereség volt" "tisztes" vereség stb még a végén sokkal job veszteni hehe

    menyi jo szo van kitalálva, egy zakora

    Azért arra kíváncsi lettem volna, ha ez a hülye holland nem kutyulja meg a védelmet, hanem a Rossi által kialakított szerkezeti és személyi összetételben játszatja őket, akkor is ilyen átjáróház lett volna. Ahogy Bobált behozta máris feljavult a védelem, nagy kár, hogy Kingnek nem ment.

    Milyen remény él ?
    A zhidók 2:0 után takarékra rakták magukat így a Honvédnak sikerült bemákolni 1 gólt meg az illúziót,hogy van esély.
    A Bozsikban focizni kell majd nem 5-6 védővel bunkert játszani ami jóval nehezebb aztán majd a kontrákból lerendezik őket,mint a Vasaskát a Bojtár!

    Egyik csapat sem játszott jól, sajnos ennek ellenére a Beer-Sevának áll a zászló! Hogy mire alapozom:
    - a balszélsőt képtelenek voltak megfogni, teljesen szétszedte a védelmet, a szerencsénk annyi volt, hogy nem igazán tudták ezt kihasználni. (még)
    - rengeteg eladott labda, bántóan sok pontatlan passz. / pl. a 2. félidőben a félpályánál , három pontatlan 8-10 méteres oldalpassz egymás után úgy, hogy senki sem zavarta őket!!!??? Igaz nálunk maradt a labda, de sikerült visszaküzdeni magukat a félpályáról a félpálya feléig...támadás helyett.

    Eppel hozta az andorrai formáját...szánalmas, hogy ennyire képes a magyar gólkirály nemzetközi szinten...

    2-0-nál nagyon szidtam őket, de a meccs összképét tekintve gratulálok a honvédnak. Felülmúlták a várakozásomat, bár azt azért hozzá kell, hogy az izraeliek önmagukhoz képest gyengén, míg a honvéd önmagához képest jól játszott. Van a honvédban 2-3 kimondottan jó játékos (Lanzafame, Gazdag, Nagy és többnyire a fiatalok) és 2-3 nagyon rossz (Eppel, Laczkó, Pölöskey).

    Érdekes meccs volt, a második félidei játék kellett volna az elejétől. Sajnos nem támadtuk le a labdás embereket, mindig hátráltunk ahelyett hogy (néha akár keményen is) odalépjünk. A Hbs játékosai jobban letámadtak és ebből több helyzetük adódott. Elfogultság nélkül mondom, de Ikenne-King an Nb1 egyik legjobb jobbhátvédje, de az első félidőben gyenge volt nagyon, az afrikai 9-es simán átjátszotta és az előre játékot sem tudta támogatni. A második félidőre viszont feljavult és jöttek a beadások is, veszélyesebbek is lettünk. Danilo borzasztó darabos volt, nem tudott hozzátenni a játékunkhoz, szerintem még erőnlétileg nincs rendben. Bobál D. (nagy kedvencem) beállítása jó volt, lendített a csapaton hátul és előre felé is besegített. Gróf jól mozgott ki a kapuból, ez néha nagyon kellett is. Ha az elejétől határozottabban és bátrabban játszunk, amit tud is ez a csapat, akár jobb eredmény is lehetett volna. Ha a Hapoel nem játszik lényegesen jobban és gyorsabban mint ma, nem lehetetlen kiverni őket. Visszavágóra kulcsfeladat hogy azt **** 9-est kikapcsoljuk a balszélen, sajnos sem Ikenne, sem más nem bírt vele. A másik pedig hogy a beadásaikat jobban hatástalanítsuk, mert sokszor csak mákunk volt. Drukkoljon mindenki klubhovatartozástól függetlenül a Honvédnak jövő héten és addig holnap pedig a többi magyar csapatnak is, én is így teszek, így van ez rendjén nemzetközi meccseken. Hajrá Magyarok és Csak a Kispest!

    Vegig hallgattam a studioban megjelent futball elokelosegek szakmai elemzeset.Bozsik Peter szerint Lanzafame golja "egy remek csusztatott fejes volt" Nagyon erdekes,de ok...Utana azt probalta leadni,hogy az 1-5-3-2-s jatekrendszerrel felallo Honved jobbhatvedje az eloretoro balbunkot 50 meterre a kaputol kell felvegye....Az,hogy az arra visszazaro kozeppalyas nem lepett ki,az lehet,hogy hiba volt,vagy taktikai utasitas,mert a holland szerint a balbekk nem veszelyes....De,Bozsik Peter mesteredzo elemzese enyhen szolva is butasag.

    Drukkolok nyilván a honvédnak, és szimpatikus csapat! De gyenge ötlettelen, kapkodó játék volt... az ellenfél nyugodtan kényelmesen mindig emberhez passzolva jatszott. Az alapoknal vannak gondok :( remelem sikerül itthon a bravúr csak a győzelem

    Eppel nem kapott labdát, neki kell a zsuga az ellenfél tizenhatosán belül.
    -
    Lanzafame viszont nagy ász volt, ő lubickolna nemzetközi szinten, ha kapna még meccseket...

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2580151
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.13, 09:06 (szerk.: 2017.07.13, 09:10)
    Erik van der Meer: Jó taktikával játszottunk. Tudtuk, hogy mindkét szélső védőjük szeret felmenni a támadásokkal, ezt tapasztaltuk a meccsen is. Két középpályásunk néha túl hamar lépett ki, ilyenkor át tudtak játszani minket. Az első félidőben a Hapoel nem tudott megbontani bennünket, magabiztosan játszottunk. A gólt szabadrúgásból kaptuk, ami hiba. Nekünk erősségünk a pontrúgás, nekik pedig nem, így nem örülök, hogy ilyen módon kaptuk a gólt. Az első félidőben magabiztosan játszottunk, bár a Hapoel vezetett nem voltak komoly problémáink. A második félidőben sajnos 5-6 percnyi játék után megkaptuk a 2. gólt, de biztos voltam benne, hogy nem lesz három, vagy négy nulla, mert voltak már addig is helyzeteink. Jól védekeztünk, tudtam, hogy fogunk gólt szerezni. A szépítő gól után irányítani tudtuk a játékot, hosszabb volt a játéktér és ezt ki tudtuk használni. Lanzafame szép gólt szerzett. A meccs végén sem voltak komoly problémáink. Az eredménnyel egyelőre elégedettek vagyunk, és bízunk benne, hogy jövő héten be tudjuk fejezni, amit elkezdtünk. Az egyetlen dolog, ami zavar, hogy nem tudunk a szurkolóink előtt játszani.

    Barak Bahar: Nem játszottunk igazán jól, ennél sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek, s ezt bizonyítottuk is korábban. Sajnálom, hogy ezt nem láthatták a nézők, többet érdemeltek volna. De nincs mit tenni, megyünk tovább, remélem, hogy jövő héten Budapesten is nyerünk, és magabiztosan kiharcoljuk a továbbjutást.
    – Egyetért azzal, hogy Daniel Einbinder kiemelkedett a hazai együttesből?
    – Igen, de ez nem lep meg, hiszen remek futballista, fontos és szép gólt szerzett. A csapat kissé visszafogott produkciója azonban fáj, s nem magyarázkodnék azzal, hogy az idény első tétmérkőzését játszottuk, hiszen a kispestiek is először léptek fel a szezonban.
    – A visszavágón nem lehetnek nézők, helyesebben, kétszáz izraeli igen.
    – S ezt szeretnénk is kihasználni, így újra hazai pályán érezhetjük magunkat. Persze az lett volna a legjobb, ha a hazai szurkolók is bejöhettek volna. A lényeg, hogy lépjünk a következő körbe, ez a kötelező feladatunk.

    http://honvedfc.hu/hirek/meer-befejezni-amit-elkezdtunk/2017-07-12
    http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-a-beer-seva-edzojenek-faj-csapata-visszafogott-produkcioja-2580203
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.19, 12:50
    A stadion:
    Yaakov Turner Toto Stadium Be'er Sheva (אצטדיון טוטו באר שבע ע"ש יעקב טרנר)
    16126 férőhelyes
    https://en.wikipedia.org/wiki/Turner_Stadium