magyarfutball.hu

Hollandia van der Meer Erik (Utrecht 1967.07.07 - )

alias
Erik van der Meer
EVDM
Maki

Erik van de nem Nyeer
nemzetiség
Hollandia
életkor
56 éves
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
FC Utrecht
1985 - 1995
SC Cambuur
1995 - 1996
K. Beerschot V.A.C.
1996 - 1997
Real Murcia
1997
SC Veendam
1997 - 1999
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
FC Utrecht [utánpótlás)
2002 - 2004
RBC Roosendaal (pályaedző)
2004 - 2005
Al Ahli SC (pályaedző)
2008
DOVO
2009
Al Ahli SC
2010
Al-Shamal SC (sporigazgató)
2011
FC Metalurh Donetsk
2011 - 2014
Frenz United
2014 - 2015
FC Stal Dniprodzerzhynsk
2016
Qatar SC
2017
Budapest Honvéd FC
2017. június 1 - 2017. december 9
Qatar SC
2018
Szaud Arábia U20
2021
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.12.10, 10:24
    Már ki sem kellett volna nevezni...
    Hamingway hülyesége volt ez is...belőle kiindulva sejtem,hogy az új edző is bődületes baklövés lesz ,akárki is legyen az.

    Ez a mostani negyedik hely totál reális, sajnos a tavalyi év valszeg Rossival sem lett volna megismételhető.Idén a Fracska és a Fid.esz oton jobb ennyivel, komplett csapatot igazolt nyáron az előbbi, egyszerűen jobb játékosokból állnak.Valszeg az első két hely már most el van dőlve végleg, kizárt, hogy mindkettő leadja az előnyét.A harmadik helyért lehet küzdeni, és azért meg nagyjából versenyben vagyunk.Lehet, hogy Rossin kívül nem nagyon tudna Hemi papa jobb edzőt igazolni, aki felemelje ezt a társaságot.A q hosszú téli szünet (ami hosszabb, mint a nyári, röhej...) után okosabbak leszünk.
    Egymagában a Honvéd!

    Ez egy keményen gazdasági alapon működő klub. Beleértve a felnőtt csapatot és az akadémiát is. Egy olyan edző aki nem hozza az eredményeket, pökhendi, a játékosokkal és a tulajjal sincs igazán jóban, repül a picsbe. Ami tudomásom szerint kiverte a biztit, az a nem kicsit nagyarc viselkedése. Életében semmi eredményt nem ért el eddig, de akkora arca volt, hogy az már nem volt tolerálható. tudomásom szerint már hetek óta keresték az utódját, és tuti volt a menesztése.

    Érthető .. Ég és föld a tavalyi és az idei játék. Pedig a csapat majdnem ugyanaz.

    Nem akart menni. smiley Már hetek óta zajlik a casting, tárgyalás a váltótárssal. A beszóláskor szólt neki az öreg, hogy a mai lesz az uccsó meccse. De gondolom pár nap, és ez is hivatalos lesz.
    Nem az eredményekkel van a fő gond, hanem a stílusával. Ugye az nyílt titok, hogy a kispest mögött egy amerikai multi van, aki azért pl. fiatal vonalon elég kemény elvárásokat támaszt. erre adja a pénzt, nem keveset, náluk ez a cimbizéses pénzadogatás nem játszik, ilyen szinten kb. lecarják a politikai elittet. A hollandal pedig a fiatal vonal sem működött, pedig azért nem olyan gyenge a felhozatal idén sem.

    Lehet spekulálni ezerrel, a tény annyi, hogy EvdM nemrégiben tett egy nyilatkozatot, ami előrevetítette a távozását, de hogy ez ok volt-e vagy okozat, ugrott-e vagy lökték, nem nagyon tudható.

    Eléggé pökhendi, antipatikus emberkének tünt ez a fickó...Gyakran mutatott be, vitatkozott az ellenfél kispadjával, szóval, nem kár érte...

    egy rossz döntés volt idehozni. semmi elképzelés nem volt a játékunkban egész ősszel ez a 4. hely is sok szerencsés meccs hozadéka. jó a keretünk egy jó edzővel így mégis cél lehetne a dobogó . igaz most jöhet a megszokott kiárusítás.

    Nem akarom védeni Makit, (nem érdemli meg) de azt azért el kell mondani, hogy néhány sérülés olyan helyzetbe hozta, hogy az utóbbi időben nem is nagyon volt lehetősége egy épkézláb csapat felállítására. Ez pedig egyértelműen Hemi papa sara. Alapembereket adott, vagy eresztett el nyáron. Őket sem létszámban sem minőségben nem pótolta. Tavaly a padon is voltak rutinos emberek, idén meg többször is örülhettünk, ha volt 11 használható emberünk.
    Ettől függetlenül maki munkájának nyoma káosz, fejetlenség és grundfoci. Egyértelműen mennie kell.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2607681
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.28, 12:51 (szerk.: 2017.12.11, 10:04)
    Péntek délben George F. Hemingway tulajdonos ebéddel egybekötött találkozó keretében vett búcsút Marco Rossi vezetőedzőtől. Marco megjegyezte, hogy csak köszönettel tartozik a Budapest Honvédnak, a vezetőségnek, a játékosoknak és a szurkolóknak, de most új kihívásokat keres, és ezért távozik a Budapest Honvédtól. George F. Hemingway tulajdonos megköszönte a vezetőedző munkáját, elismerését fejezte ki az itt töltött évekért, és sok sikert kívánt neki következő állomáshelyén.
    kép
    A Budapest Honvéd újonnan szerződtetett vezetőedzője Erik van der Meer, a holland Pro Licences szakember lett. Ő június elsejétől veszi át a csapat irányítását.

    Az új edző több mint 350 első osztályú mérkőzést és 18 UEFA Bajnokok Ligája mérkőzést játszott játékos karrierje során az FC Utrecht, a Real Murcia, a BV Veendam és más csapatok játékosaként. A hollandul, angolul, és németül beszélő szakember több prominens klubban is megfordult, mint vezetőedző. Többek között, a Metallurg Donetsk, az FC Stal Dnjeprozerzhinzk, az Al Ahli Club és a Qatar Club csapatait is sikerre vezette.

    A Budapest Honvéd FC nagy várakozással tekint Erik van der Meer bemutatkozására, és reméli, hogy méltó utóda lesz Marco Rossi vezetőedzőnek.

    http://honvedfc.hu/hirek/edzovaltas-a-budapest-honvednal/2017-05-28