magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2017
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: BZS1979
    2017.08.07, 11:53
    Jegy:
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.12, 19:55 (szerk.: 2017.07.04, 11:44)
    Az első félidő rendben , a második már " szokásos " magam részéről a 3 pontnak örülök a második félidőnek már nagyon nem !
    A 90 perc alapján sima volt , pedig az egyik szagértőnk tutira bekonferálta a döntetlent , remélem azért jól aludt ?

    Csak néhány gondolat,az első gólunk szerintem tudatos figura volt,nem is értettem ,hogy Dani miért jobb szélről indul a kezdésnél ,és mit beszél annyit Rolival,aztán jött a csattanós válasz!
    Féltem ,hogy Koch lassú lesz vkp-ban,de nagyon jól tólta.
    Rég szórakoztam ilyen jól a meccsünkön,szerintem azért javultunk ennyit,mert a belső kp nagyon jól működött.
    Nagyon jól használtuk a széleket,és külön örülök Roli jó játékának,most olyan volt mint amikor idekerült.
    Amadou nem lepett meg tudtam ,hogy jó spíler ,csak az elöző meccseken a belső kp harmatos teljesítménye miatt nem tudtuk kihasználni az erényeit.Néha azért passzolhatna is!
    Biztam benne,hogy Dani jó értelemben dacos lesz a válogatott miatt,nem is kellett csalódnom,rég játszott ilyen jól,az meg elképesztő,hogy a 100 kilójával a félpályától labdával gyorsabb volt mint a két bekk!
    Kár,hogy jön a szünet!
    Hajrá Fradi!

    Mindennel egyetértek, plusz egy-két észrevétel.
    Élőbe nagyon feltűnő volt hogy Hüsing mennyire fél a "támadó" passzoktól, minden labdát oldalra gurított. Mondjuk ezzel nincs bajom ha mindig ilyen stabil lesz.
    A kezdő variációt már több meccs óta figyelem, most jól bejött.
    Dilaver jobbhátvédként jobb mint vkp-ban, bár itt Botka jobb nála.
    Hihetetlen hogy Zoli milyen fontos a csapat szempontjából, mindig ot van ahol kell. Nem értek egyet az őt folyamatosan kritizálókkal úgy általában sem, de ma kifejezetten jó volt.
    És a lényeg: Dani az Isten! smiley

    3 éve kezdjük így a félidőket. Ma először bejött, ezért már megérte.

    Ezen a mérkőzésen újra azt a Fradit láttam, amely másfél éve legázolt mindenkit a hazai mezőnyben. Egy percig sem lehetett érezni, hogy a tolatásnak akár fikarcnyi esélye is lenne a meccsen. Mindenki nagyon jól tolta, de külön kiemelném Bödét, aki nagy kedvvel játszott, nem tudom, mikor láttam ilyet tőle utoljára, a szólógólja fantasztikus volt. Rajta kívül nagyon örülök a jobbik arcát mutató Varga Roli visszatérésének, és itt jegyezném meg, hogy a Sternberg-Moutari tengely tarthatatlan volt, utóbbi mondjuk ha nem akar még egy gól rúgni és még kétszer passzt választ, lehet gurítottunk volna egy ötöst.
    (Hogy az ellenfélről is ejtsek egy fél mondatot: örülök a búza Halmosi sárgájának és a tuskó szurkereik villámgyors bekussoltatásának is. Lehet lógó orral hazamenni. :P )
    Látványos, közönségszórakoztató, eredményes játékot produkált ma a csapat. Ez kell, így játszik egy bajnokesélyes. Gratulálok a fiúknak, hajrá, Fradi!

    Hát ez meglepett,utoljára vagy 1 éve játszottunk így,nem is tudom mire vélni,Moutarit és Bödét mintha kicserélték volna,Sternberg sem annyira szar,mint vártam.

    Érzésre ez is még csak kb a 70%-os teljesítmény volt ahhoz képest ami ebből a csapatból kijöhet!

    Jó kis meccs volt, megérte kimenni. Így kellene mindig elrendezni ezeket a kisebb csapatokat. Érdekes, hogy a B-ben jelentősen többen voltak, mint szoktak. Gondolom a kézimeccs mellékhatása. Varga Roli ismét bizonyította, ő is nagyon hiányzott a csapatból, Moutari kicsit öncélú, de jó volt. Koch simán pótolja Nagy Ádit. Stabilizál a középpályán.

    Leszámítva, hogy a Tolatás gyakorlatilag neki köszönheti a becsületgólját.
    Egyébként eszméletlen gyors a srác, ha a blokkolt lövéseinél még egy lövőcsellel elküldené a védőt, sokkal több kaput eltaláló lövése lehetne.

    Én imádtam Ramit, de komolyan jó érzés volt nézni Sternberget: mindig megjátszható, üresbe fut, nincs lesen, nem bonyolódik felesleges cselekbe...Koch még nyilván meccshiányos, de jó volt. Ő egy olyan vkp, aki mellett ahogy írtad a párja szabadon mozoghat.

    Dani zseniális volt ismét. Bokából verte az ellenfelet. Többször. Erre kevesen képesek a mezőnyben. Azt még tudatosítania kell magában, hogy közelről kis gólt rúgunk, távolabbról meg nagyot. Azt hiszem Storcknak megmutatta a magyar virtust, s azt is, hogy Ő a semmiből is képes robbantani. Ami még hiányunk, hogy a kapuba akarjuk a labdát vezetni, és ebbe általában belehalunk. A távoli lövések még váratnak magukra, az ellenfelek meg csak ezekből képesek betalálni, ha néha néha elsül a lábuk. És elsül, ma is ez történt. Gyakorlatilag csodálatos csapatunk van, talán másfél is. A baj, hogy a szünet megint visszavet minket. Ha ez is lesz legalább a másik vonalon legyen meg az ára, büntessünk. Ma nagyot játszott, játszott, játszott a csapat, játszott a csapat. Én köszönöm srácok!!!!

    nem voltam nagy híve Bognár leigazolásának (bár Busára én is elcseréltem volna), de ha már itt van, akkor mikor kéne behozni, ha nem egy ilyen meccsen 3-0- ás állásnál a félidőben ? Rolit meg csak azért hoztam volna le előbb, mert már nagyon fáradtnak tűnt a második részben...

    Nem is a 60 méteres vágta, hanem az a labdatartás és passz volt nekem a csúcspont légvonalban 50 méterről, a 82. percben

    Halmosi : "Bármi kijöhet a Fradi ellen!" Ekkora jóst, minden kijött! Meg be!

    Gól a 16. másodpercben! Majd holnap olvassuk az okosoktól: minden idők leggyorsabb gólja az NB I - ben. (A góllal levettük a bíró válláról a terhet. Innentől már ő is tudta, hogy nem lesz döntetlen.)

    Végre megadtak egy jogos 11-est! (Ez sem semmi!)

    Böde ilyen gólt csak két csak két zsák búzával a hátán tud rúgni. Saját térfélről indulva , labda nélkül le sem tudja futni a távot! (Tuti a forduló gólja!)

    És a bármihez az is hozzátartozik, hogy Halmosi az első félidőben pofázásért nem kapott sárgát. Egyet, meg még egyet! Gera, Hajnal hányszor kapott ennél kevesebbért !

    A kinti kijelzőn a 11. másodpercben már a hálóban volt a labda. Hogy jókor indult e el a számláló, franc tudja smiley

    Senkit nem akarok überelni, de amikor én ránéztem a kivetítő órájára 10 -et mutatott. ( Legalábbis a C5-ből annyinak látszott!) Mindenki tudja, néhány másodpercet késik. Egyébként egy visszajátszáson lemérhető. Mindenkinek igaza van!

    A szemelvények:
    Böde visszatért!
    Így kell kezdeni a betonvédekezős antifutballra készülő csapatok ellen. Míg az agyatlan mészárosok még keresik, hogy kiket kell lerúgniuk, okafogyottá válik a MESTER által kitalált taktika.
    Húú Gera de szépen megugrasztotta az öreg dagadtat!
    Azzal miért nem foglalkozik a futball szagsajtó, hogy király mikor kapott utoljára 15 másodpercen belül gólt?

    Böde utolsó helyzeténél a védő jó nagyot mentett becsúszva, ha azt valami biszem-baszom szerhiórámosz csinálja hetekig mondogatják hogy ezt csak ő tudja.

    A második félidőben a Hali szigorított a védekezésén,és meg is nehezítette a dolgunkat.Jó,hogy nem az első félidőben jutott az eszükbe.Böde néhány akciója már-már futballra emlékeztetett.

    Végre volt a csapatnak szerkezete, azaz mindenki a helyén játszott! Sajnos időnként dönteni kell a játékosok között (Botka v. Dilaver, Lovre v. Varga, Böde v. Djuricin, Hajnal v Bognár stb), s nem egymás nyakára erőltetni a játékosokat (lásd Djuricin játszik balszélsőt)

    Több embertől olvasom, hogy Moutari nyakába varrja a szépítő gólt. Okos! A gólok a csapatmunkát dícsérik, de a bekapott gól Moutarié. smiley

    Kb. egy perccel korábban adta el a labdát a középpályán. A Haladás szerencsétlenkedését meg ezen idő alatt nem sikerült levédekezni, de ez ne zavarja a helyi zseniket!

    ami nekem feltűnt, hogy mennyivel másképp játszik böde amikor nincs djuricin pályán. ezt mutatja, hogy góljai nagy részét is olyankor lőtte amikor djuricin nem volt. és nem csak az eredményességét hanem a hozzáállását látva is. nem tudom, hogy ez miért van.

    Végre hosszú idő után jól játszottunk, simán rúghattunk volna 5-6 gólt. A Halinak gyakorlatilag egy helyzete volt, mikor Wils elé pattant rólunk a labda, mondjuk elég szar csapat benyomását keltették. A góljuk viszont szép volt, jobban idegesített volna, ha abból a véletlenül eléjük került labdából rúgnak egy gólt, mint egy ilyen szép bombából.

    http://ulloi129.hu/2017/03/11/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol-5/#more-143388