magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Debreceni VSC 1 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.27, 11:02
    Holman, Tőzsér, Szakály is ilyen, és már Vittek is kezdi átvenni a teszetoszaságot.

    A lendület és a harciasság is hiányzik. Hiába focizunk olykor szépen, ezzel az impotens játékkal nem lehet érvényesülni. Szerintem magunkat csapnánk be, ha a balszerencsére fognánk az eredménytelenséget. A csapat játékának "nincsen vége", koncepcionális problémát érzek, nincs a csapatra szabva az az elképzelés, ami Pontes erőltet. Eredmények kellenek, győzelmek, jelenleg mindegy, hogy milyen módon. A helyzetünk kezd kritikussá válni. Ha az eddigi felfogással nincs eredmény (márpedig 3 és fél hónap után sincs), akkor valami mást kell játszatni.

    Amennyiben Pontes ezt nem képes megoldani, akkor télen edzőt kell váltani.

    Nem csettintenék elégedetten, ha olykor remek összjátékot mutatva végül a másodosztályban kötnénk ki...


    a mai napon csak a szerencse ami miatt nem 1-3 ponttal távoztunk És tegyük hozzá nem úgy volt hogy a haladás helyzeteket alakított ki hanem mi alakíítottunk ki a hali ellen helyzeteket nem is egyet köztük nem egy óriásit. Egy csapatnál az eredmények hozzák a többit lásd vasas vagy haladás vagy dvtk. a munka elöbb-utobb meghozza az eredményt. a legnagyobb butaság lenne, ha az eddig elvégzett koncepciózus munkát sutba dobnánk. A lendület hiányzik? Hát én nem igy látom éppen hogy azt látom hogy megvan minden, de a pontosság hibádzik még a végén Dee meccsről meccsre jobban játszunk, látszik mit akarunk játszani


    Lehet, hogy a koncepció fantasztikus. Csak éppen úgy tűnik, hogy ez a keret alkalmatlan a megvalósítására. Akkor pedig semmit nem ér.

    13 meccsen 3 győzelmet ért el az új stáb. A megszerezhető 39 pontból 14-et sikerült összehozni. 3 pontra vagyunk a kiesőhelytől. Ha ez téged elégedettséggel tölt el...

    Egy ilyen széria után eretnekség felvetni, hogy lassan oda juthatunk, hogy meg kell fontolni az edzőváltást? Ne vicceljünk már. Engem nem Pontes, hanem a Loki sorsa érdekel.


    De ember Pontes szezon közben kell új csapatot építsen. Mesélj már ez kinek, és melyik bajnokságban megy zökkenőmentesen úgy, hogy nem játszik csak tétmecsseket? Látszik mit akarunk játszani. Látszik mi a koncepció, vannak helyzeteink. Az hogy eredmény nincs, az meg nem tölt el akkora rémülettel, mert az eredmény is jönni fog.

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma