magyarfutball.hu

Go Ahead Eagles - Ferencvárosi TC 1 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
  2. 1 : 3 (1)
  3. 3 : 1 (1)
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Emmen, JenS Vesting
játékvezető : Pawson Craig (Anglia)
nézőszámok:
  1. ga-eagles.nl: 6.248

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.03, 12:32
    A holland rendőrség hivatalos közleménye szerint nyolc futballdrukkert kellett előállítani csütörtökön az 1–1-re végződő Go Ahead Eagles–Ferencváros Európa-liga-selejtező előtt és után.
    A holland rendőrség beszámolója szerint a mérkőzés előtt Emmen belvárosában a Marktpleinon és a Nieuwepleinon is kereste a konfrontációt a Go Ahead Eagles és a Ferencváros néhány fanatikusa, ám a rendfenntartók közbeléptek, így nem került sor összecsapásra.
    A nyolc előállított drukker közül csupán egy magyar, aki kilencven euró helyszíni bírság megfizetése után szabadon távozhatott.
    Több holland fanatikust előállítottak, miután kővel dobálták meg a Fradi-drukkereket és a rendőröket. A hét őrizetbe vett hollandot a rendőrség visszaszállította Deventerbe.


    Egy fontos dolgot kihagytál: meccs előtt és a szünetben is folyamatosan locsolták a pályát.

    Ráadásul a gonosz hollandok (vezetők, játékosok és szurkolók) folyamatosan azzal altattak, hogy mi sokkal jobbak vagyunk, nekik már az is nagy dolog, hogy EL meccset játszhatnak.


    Mondjuk nevetséges, hogy a vendégszektor nyolcada se volt tele, de a nagy szurkolóbarát hollandok nem engedték be a csoportokat. Remélem, kapnak egy jó kis zárt kaput, és megbüntetik őket a következetesség jegyében. Mondjuk azt se értem, ha a Tábor elutazott most 1000 km-re kintről szurkolni, akkor miért nem utaztak az egész szezonban egyszer sem bajnokira a Győr elleni meccs után. Nyíregyházán, Pakson, Pécsett is lehetett volna a stadionon kívül szurkolni, és be is hallatszott volna. De mindegy, nem érdekel már, remélem 0:1-gyel kiesünk, aztán majd C. Pál megmagyarázza ezt is.


    Sokkal többet nem vártam tegnap, bár egy győzelmet azért igen. Játszottunk 1 felkészülési meccset ahol a fél csapat hiányzott. Ramireznek nem ízlett a jobb oldal, többször átjátszották és alig ment fel. Leandro borzalom volt, ha ennyit tud nagyon benéztük. Böde, Gera és a két belső védő volt elfogadható, többiek nem.

    Kaptunk egy baromi lelkes, vidéki kiscsapatot akik többször voltak durvák mint kemények. A mennyeiben is látszott, az ilyen csípünk-harapunk foci nem fekszik nekünk. Pedig van ilyen bőven még európában is, talán készülni kellene rá okosabban. 2-3 gól azért van a két csapat között, ezt hazain illene megmutatni. Veszélyes lesz ez üres stadionban, simán pofára eshetünk a végén.

    Lelátón sima vereség, a jegyek felét sem sikerült eladni. Erre számíthatunk a bosnyákok ellen hazain is, a kintiről már nem is beszélve. Ide jutottunk!


    Azért ne kelljen már becsicskulniuk egy másodosztálybeli fapapucsos brigádnak, mert "jajmitmondank otthon". Amúgy kb. semmi nincs ezen a felvételen. Ez nem balhé. A tulipántaposók szétszórtan megindultak, a mieink összébbáltak, a kékek érkeztek és normalizálták a helyzetet. Egy ütés nem volt. Egy átlag szombat este 10 ilyen virtuskodás van bármelyik városban egy kinti meccsen.


    Tudatosan és szisztematikusan kiölték a szívet a lelátón. Egy hajrá Fradit nem lehetett hallani. Ott álló, napozó biodíszletek voltak csupán. Kb 50-en. Ez lett a Fradi táborból. És ugyanez a szívtelenseg a pályán is. Nekem ez jobban fáj. Évről évre nem éljük meg az őszt, mégis évről évre lenyilatkozza valamelyik barom hogy majd most lesz csoportkör a semmiből. A játékosokat évről évre szénné alázzák de ez még mindig nem elég hogy megtanulják ne becsüljenek le senkit. Ez a mókuskerék megy már évek óta és a legnagyobb baj, hogy még mindig azt szajkózzák nekünk hogy nincs itt gond.

    Jobbak vagyunk mint a hollandok. Szerintem tovább is megyünk de most őszintén, ezzel a hozzáállással akarunk túljutni a bosnyákokon és az utánuk következőkön?

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=120&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.03, 11:45
    Ennyit jelent, ha van egy országnak Football kultúrája. Lehet , hogy a fél csapatuk tegnap csatlakozott a kerethez, de mindenki pontosan tudta a dolgát.
    Az első félidőben le kellett volna hozni a meccset, a labdabirtoklás ellenére mi kontrolláltuk a játékot, ott voltak a ziccerek is. A masodik flidőre viszont csúnyán elfogytunk, a seggünkön vettük a levegőt, senki nem ért fel a támadásokhoz.
    Technikásabbak, jobbak vagyunk, de le kell hoznunk a földre a játékot és kerülni az erőfocit, mert azzal itthon is megszopathatnak. És egy kicsit több taktikusságot.....3 sárgát összeszedtek hamar, a Videoton már kiállíttatott volna egyet közülük a 2, félidőre....


    azert eg es fold a tavalyi maltai szerepleshez kepest - igaz az eredmeny ugyan az lett de a jatekunk sokkal erettebb, ha megoldjuk a kozepalyat a masodik harmadik korig akkor beszelhetunk nemzetkozi kupa szereplesrol - kozepen van a gond


    kép

    Nem azért, de én megmondtam... Az elején szenvedve kell továbbjutni és a jó forma a 3-4. körre várható és remélhetőleg még azután. Ld Spanyolo. 2010 vagy Manchester ZTE vagy idén a Juventus Bl, stb stb.... Persze ez nem feltétlen tudatos, de iszonyú sokszor így van.


    Lehet itt kenegetni a szart, de az attól még szar marad: ez a meccs roppant nagy csalódás volt!
    Két szubjektív észrevétel,amit muszáj kiírnom magamból:
    1. Ramirezt jobb bekkben játszatni bűn,mert nem tudja kamatoztaztni azt,amitől a magyar bajnokság legjobb balbekkje! Nincsenek felfutások utáni pontos, gólt érő beadasok (Leandro hatalmas csalodas, tobbszor fajoan hulyet csinalt belole egy nevenincs senki)!
    2. Gyombernek nincsen helye nem hogy a csapatban, de meg a keretben sem, egyszeruen nulla! Csapatkapitanykent le tud hozni egy meccset ugy hogy nem avatkozik játékba! Folyton útonvan,de nem ér oda sehova sem! Egyszerűen borzaszto, fajo volt nezni....


    Próbálom megnyugtatni magam, hogy ez azért volt, mert a szezon első tétmeccse...De nehezen sikerül.Nem mondom, hogy nem akartunk jobban, mint mondjuk Rijekában, de ez nem is a rijeka volt.
    A második félidőben kezdtük játszani a saját focinkat, amit 15 percig sikerült csak kb, onnan már jött a fáradtság.Főleg Gerán látszott, de Gyömbér és Somi is sokszor nem volt sehol, legalábbis úgy tűnt, nincs középpálya, de az is igaz, hogy mind Varga, mind Lamah megérdemelte, hogy lecseréljék, mellettük még Leonak volt ez elég gyenge meccse, konkrétan az első fél órában lefocizták a posztján, ebben az időszakban Ramirez sem érezte a helyét ott, ahová rakták, de ő legalább javult a második félidőre.
    Sokan csak a mezt vitték ki a pályára, ez pedig kevés volt.Idegörlő visszavágó lesz nézők nélkül és ha a csapat nem lesz tökös, akkor még el is szúrhatja, pedig holland ide-vagy oda ezt a csapatot ki kellene verni.


    Ma senki sem játszott jól, de a legnagyobb problémát a védelem okozta (Gyömbérrel kiegészítve). Tavaly ősszel voltunk utoljára ilyen bizonytalanok a csapat védekezésében.


    Srácok, egyvalamit azért ne felejtsunk el: ha úgy játszunk az egész
    meccsen, mint a 2. félidoben, azaz próbálunk kezdeményezni és tartani a
    labdát, akkor ezek gólt nem rúgnak nekunk az szent! Megvotl az elso
    gólunk, kellett volna mingyárt labdatartásra játszani és nem kontrákra
    beállni már a 10. percben kb.. Ez Doll sara, de benne van a pakliban a
    taktikai mellényúlás. Szerencsére a 2. félidoben már nem vártunk,
    kezdeményezni próbáltunk, csak nagyon tompák voltunk, valóban.
    Hiányoztak a felfutó szélsovédok is, Leo konkrétan egyszer ért fel,
    amikor Vargának adott be. Rami jól játszott, annak ellenére is, hogy
    jobb oldalt kellett helytállnia. Bal oldalt viszont sokkal jobb lett
    volna o is.
    A visszavágóra jó lenne, ha felépulne Dilaver, amit
    kétlek. Így lehet, hogy marad a mai védelem. De lehet, hogy edzéseken
    megnézi a mester, mi lenne, ha megcserélné Leot meg Ramit. Másik
    alternativa esetleg Gyombi jobbhátvédben, nemtudom, de a kp-n remélem
    már nem fog játszani. Sokkal támadóbban kellesz fellépnunk a
    visszavágón!


    1 valamit ne felejtsünk csak el. Az ellenfél a bajnokság legkevesebb rúgott góljával esett ki az élvonalból! Nem egy középcsapat, egy kieső jött szembe! És több elképzelés volt a játékukba, és pengésebb megmozdulásaik voltak a szélsőiknek mint a mi gyönyörűséges Lámánknak. Na ezt ne felejtsük el, mert itthon akiről a transfermarkt nagy értéket dob ki, az már jó focista ám...


    Hát idén is elkezdtük a szenvedést, Doll hozta a beszari formáját amint kilépünk az NB2-es szintű ellenfelek közül. Könyörgök csak ne beszéljünk már csoportkörről, addig örüljünk amíg ellenfél nem jön szembe, mert ez holland 2 volt...

    1. látni kell, ez a keret nagyon vékony. A gyenge NB1-ben amíg csapat nem jön szembe addig nagy az arcunk, de könyörgök ez egy holland kieső csapat volt! Ennek ellenére mertek játszani, és volt közöttük 2-3 olyan játékos aki nevetve beférne hozzánk
    2. kijött miért is nem kellett Ramirez még német 2-be se... Aki ezt a gyereket Besic-hez hasonlítja annak elment az esze, Besicnek ez a cipőjét nem kötheti be... Ha focista jön vele szemben amiből itthon kevés van, már baj van, és összetörik mint a ropit... És még duzzog és sírdogál a földön mint egy kislány, ahelyett hogy szégyellné magát...
    3. Az a csapat akinél ha baj van Ugrai és Nagy Dominik félék jönnek be, az ne akarjon EL csoport kört, és röhej erről beszélni is... Dominiktól úgy vették el a labdákat hogy rossz volt nézni is, NB2!
    4. Ebből a csapatból továbbra is hiányzik a kreativtiás, egy fél Leonardo-t nem ér az egész támadó szekciónk ez a szomorú igazság! Lehet divatból szidni a srácot, de az egész csapatba ha csak hasonló játékosunk lenne, de Doll képtelen focistát igazolni, mert a focista szint nemzetközi szinten Leo-nál kezdődik. Lamah-t aki hozzá hasonlítja ugye csak viccel??? Arca az van, de ez a Wolters gyerek 10x képzettebb nála, és simán alapemberünk lenne.


    Ahhoz képest, hogy a tavalyinál erősebb csapatot vizionáltak, eddig így állunk:
    Jött Seszták, aki nem játszik, talány, hogy miért igazoltuk le így, jött Haraszti, akit senki se ért és jött Leo, akinek meg kéne találni a helyét, mert Rami és Varga között én nem látom szükségesnek, talán Somi mellé...
    Szóval új emberek helyett már a régiek se mind játszanak... Úgy látszik baromira ráérünk...


    Néhányan úgy pocskondiázzák a csapatot, mintha nem is nekik szurkolnának. Én azt kaptam, amit vártam. Kezdetleges játék tőlünk, lelkes és élete meccsét játszó, egyébként ügyes kiscsapat a másik oldalon. Itthon kijön majd az egyébként ma is látszódó különbség a javunkra.
    Hétről-hétre jobbak leszünk, kérdés így meddig juthatunk.
    Lesz még sztem 2 nagyobb igazolásunk a nyár végéig, a bajnokságban jók leszünk.


    Azért megy a pocskondiázzás,mert a tavaszi játékunkból semmit se láttunk,legalább is én biztos nem..Nem az eredmény miatt vagyok mérges,hanem a mutatott játék és pár játékos teljesitménye miatt..Pl. Gyömbér. Nem tudom,hogy mi történt vele,de amióta felépült a sérüléséből csak árnyéka önmagának..De Doll cseréi is érthetetlen volt számomra..De legyen úgy ahogy írtad!smiley


    amugy kovezzetek meg de a hangulat nekem bejott, oszinte leszek egy kicsit nosztalgikus erzesem volt - igazi kupa hangulat volt


    Hollandusok azt nyújtották amit vártunk futottak és hajtottak, ennyi.
    Mi sajnos nem. Szomália és Leo sérültek voltak félig, ahogy megtudtuk Gyömbértől. Ramirez nem jó ezen az oldalon.
    Nem nagyon lehet senkit sem jó szívvel kiemelni.
    Amit meg tudunk tenni itthon az nb1ben, hogy uraljuk a középpályát, nos itt már nagyon nem ment.
    Pedig alapból még nem is volt annyira rossz a csapat a nevek alapján. De ez van, kemény kis meccs lesz jövő héten egy lehetőséget megérző kiscsapat ellen.
    Tartom amit eddig is, nekem nyűg a nemzetközi kupa és fő bajnokság. A 29 !
    Nos remélem senki sem sérül meg a bajnokság rajtjára.
    A hollandusokon még menjünk túl a többi már bezavar a bajnokságba.

    Keret nem alkalmas két frontos harcra. Egyre is nehezen.

    Amúgy a hollandoknál tömegével vannak jó alakú, sokat futó és harcoló 18-20 éves játékosok, ezek ott vannak nagy mennyiségben, MERT alap, akinek tehetsége is van hozzá, az meg feljebb kerül nagy csapatba, nálunk nincsenek még ilyenek sem, vagy alig. Két ország közötti képzés. Csodák nincsenek.

    Amitől tartok az alapozás hiánya. Tavaly is azt mondtuk rövid volt a szünet nem kell, nem volt idő leereszteni, de Doll is erre panaszkodott, hogy kéne több idő. Télen volt kő kemény erőnléti fejlesztés hetekig és lett is eredménye.


    Mielőtt itt mindenki pálcát tör a csapat felett, 30 fokban játszotttunk műfűvön egy döntetlen idegenben, ha holland 2. ligás ha nem, a mai nemzetközi kupákban gyakorlatilag idegenben bárhol jó az iksz.Nemzetközi kupában csak az eredmény számít semmi más. Ma is volt jó pár meglepi, pl Zvezda zakó stb...


    Én azt írtam, hogy egy egy gólos győzelemnek is örültem volna. Én az ikszet sem tartom olyan rossz eredménynek, mi állunk továbbjutásra. Ettől függetlenül azért nagyon dühös vagyok. A csapat vagy lenézte ezt a holland másodosztályú csapatot, vagy egyelőre tényleg ott tartunk, hogy holland elsőosztály alja, másodosztály eleje. Egyik verzió sem túl jó. Ráadásul borzalmasan gyenge játékot produkált a csapat. Dibusznak voltak nagy védései, de beíveléseknél Jovának voltak ajánlva azok a pillanatok. Ha Ramireznek ez lett volna az első meccse nálunk, azt mondanám, hogy 20 éves, pont jó lesz az u20asok között. Nagyon rosszul játszott. Ezen a meccsen nagyon nem ül az, hogy tökéletesen megoldja a jobbhátvéd posztot. A belső védők nem voltak olyan rosszak. Leo nagyon rosszul játszott balhátvédként. Én pirultam helyette pár szituációnál. Somalianak csak a taps jár megint. Gyömbér..pattogott, mint egy bolha, hogy ide a labdát, ide a labdát. A védők megsajnálták. Megkapta. Az első embertől rögtön összeszarta magát és visszaadta a védőknek. És egész kibaszott meccsen ez volt. Gera is nagyon gyenge volt. Remélem, hogy a műfű, mert alapvető dolgokat rontott el nagyon sokszor. A ziccerét csak el kellett volna gurítani vmelyik oldalra. A kapus már ugrott a semmibe már a lövés előtt. Vargának sajnos a nevét nem hallottam. 16ról illene beverni egy ilyen lehetőséget. Illetve egy sima bepassz se ment, amikor Lamah várta tőle 8 méterre. Ziccr. Első emberbe bele. A kapura lövése, amit izomból megküldött 10ről és a kapu mellett 3 méterre már leis pattant. Jogos volt a cseréje. Lamah egy fokkal jobb volt, mint Varga. Böde meg az első 3 perc után le is adhatta volna a szerelést. Mérgelődös egy meccs volt. De mi állunk továbbjutásra. Ennyi a lényeg. Ha jövőhéten kiesünk, akkor joggal lehet már anyázni, mert egyszerűen nem indulhatunk el nemzetközi porondon, ha nem állunk magasabban a holland kettőnél. Most még nem, de jövőhéten lehetanyázni. De ne legyen így!Tovább kell jutni.


    Ami a legszembetűnőbb volt a számomra, hogy az összes hollandon legalább +10 kiló izom volt a Fradi játékosokhoz képest. Még Böde Dani is lepattant róluk. Így nem csoda, hogy az összes párharcot elveszítettük.


    Sajnos Hollandiában is eldurrantották petárdáikat szurkolóink.Tudható az is,hogy a stadion környéki rendzavargásokért is büntet az UEFA. Leandro mellöl sorra ívelgették be a lasztikat, mert túl távol védekezik a csatártól. Ráadásul belül gyakran elvesztettük a fejpárbajokat. Ugrai helyett én Harasztit cseréltem volna be, akinek üzenem,hogy üdv. a családban.


    Ez a GAE egy Kaposvár/Pápa/Dunaújváros szintű csapat, labdával tök ügyetlenek és elképzelés nélküliek. Egyetlen veszélyes dolog, amit megtanultak, a beadások (amit meg sem próbálunk még csak megzavarni sem) és a pontrúgások.

    Érthetetlen, hogy egy ilyen szintű csapat ellen NEM MERÜNK támadni és gólokkal eldönteni az első meccset!!!!

    (Egyelten mentség csak a 32-35 fokos hőség lehet.)


    én nem értem, miért 2 vkp-val álltunk fel, miért nem támadtunk? Miért nem volt fent Rami és Leo, miért nem cseréltünk korábban, miért nem középről hoztuk le Gyömbit. Nagyon dühös voltam, ezt Doll elbaszta


    Ezt most te sem gondolod komolyan.... ha a Pápa, Dunaújváros így tudná kihozni és tartani a labdát akkor nem estek volna ki az NB1-ből, de náluk sokkal előrébb tartó NB1-es csapatoktól sem szoktam ilyet látni. Legyünk már reálisak azért egy kicsit - elhiszem, hogy most ekézni kell a holland2-t (nem tudom miért), de azért ez a GAE ez itthon símán középmezőny lenne a tegnapi teljesítménnyel az tuti. A loki ellenfelénél (Niksic) a GAE-hoz képest úgy dadogott a labda, hogy rossz volt nézni.


    Leszögezném, hogy nagyon karcsú volt a tegnapi teljesítmény. Örültem volna, ha a korán lőtt gólunk azt eredményezi, hogy tönkre verjük a németalföldieket, de épp fordítva sült el. Lazáztak a srácok...
    DE végig úgy voltam vele, hogy inkább legyen minimum X (az első félidő végéig még minimum 0-1), de ússzuk meg sérülés nélkül ezt a műfüves mókát, mert nekem nagyon úgy tűnt, hogy nem tetszett a csapatnak.

    A tegnapi játék ellenére bizakodó vagyok, hiszen láthattuk tavasszal, hogy ennél sokkal többre képesek. Zárt kapu ide vagy oda, itthon el3,14csázzuk őket!!


    A végén úgy lépkedtek, hogy nekem az jutott eszembe, szét égette a lábukat ez a műanyag.


    Csapatként voltunk gyengék. Nem volt egy játékos, aki legalább győzelemre játszott. A második félidőben akár le is feküdhettem volna, mert látszott, hogy a biztos X-re játszunk és hátha lesz valami elől, (egy öngól, mert másért nem sokat tettek).

    Ez nagyon kevés! Egyszerűen érthetetlen. Valaki múlt héten írta, hogy úgyis mindenki a Fradi meccset nézi. Akkor lemínuszoztam. Tényleg ezt nézte mindenki? Hú mi lesz itt különböző fórumokon! Mondjuk,tojok a kárörvendők véleményére, mert megvan a sajátom is.
    Ha jövő héten is így játszunk, felesleges lesz megnézni a következő sorsolást. :(
    HAJRÁ FRADI! Bizakodom abban, amit a többiek úgy fogalmaznak meg, hogy nem aggódnak a továbbjutásban.
    (Én egy magabiztos győzelmet várok).


    Sajnos így van. Nekem élőben volt "szerencsém" látni a meccset. Igaz, hogy az első félórában eldönthettük volna, de utána a nagy semmi. Megint beárazták a mi kis magyar fodballunkat. Az itthon remek tavaszt produkáló csapatunk a holland kiesővel volt nagyjából pariban. Majd minden fejpárbajt a hollandok nyertek, az első félidőben cselekkel, ritmusváltásokkal még többször megzavartuk őket, de ezeket a másodikra tökéletesen kiismerték.


    A sorsolás előtt ezt szerette volna a többség:

    Go Ahead Eagles (holland) 66.22%

    HB Tórshavn (feröeri) 23.82%

    KR Reykjavík (izlandi) 4.86%

    AIK Solna / Stockholm (svéd) 3.52%

    Inter Baku (azeri) 1.58%

    Hát megkaptuk a holland csapatot, egy olyan ország csapatát, amely ország mérföldekkel van előttünk labdarúgásban(meg úgy minden másban). Reális a döntetlen, nem is rossz eredmény, tovább lehet jutni ellenük. EL-csoportkörről viszont kár álmodni, ahhoz nagyon nagy mák kellene. Ha itt tovább megyünk bármilyen játékkal és a gyökér bosnyákokat megtanítjuk, hogy több tisztelettel kellene rólunk beszélni, akkor én elégedett leszek az idei kupaszereplésünkkel.


    Uraim! Tegnap nem irtam mert le kellett higgadnom. Utana még orakig nem birtam elaludni. De ma valamivel nyugodtabban latom a dolgokat. Nekik ez nem az èv, hanem az évszázad meccse volt. A szurkoloiknak szinten. Halkan teszem hozzá, hogy eleg gyanus volt hogy egy fair play dijas csapattol hogy ilyen felfokozott allapotba voltak. Na es ugy mentek mint az ordog. De a masodik felidore latvanyosan kipukkadtak.
    A mi reszunkrol már az elso percekbe feltunt, hogy fèlpályás letamadast jatszunk, kontrafocit. A harmadik percbe ennek meglett a pozitiv eredmenye a gollal. De ami utanna ment az gyászos volt, nemelyik kontrat leszamitva. Ismerjuk Dollt, tudjuk rola hogy ez nem az ő stilusa. Amit tavasszal csinaltunk a letamadassal na az a mi focink.
    Sokan irjak itt, hogy beszari meg hasonlok. De abba nem is gondoltok bele, hogy az is kozre jatszhatott hogy a csapatunknak nincs olyan eronlete, hogy kepesek legyenek egy gyors feltuzelt fiatal csapatot egesz palyasan letamadni, nem hogy 90 de mèg egy fèlidőn át sem.
    Plusz itt van a sok serult. Bizok benne, hogy tanulunk a hibakbol es itthon mint mar sok jobb csapatot is bedaralunk es hazakuldunk!
    Hajra Fradi!!!


    Azt valaki elmondaná nekem, hogy a Green Monsters mi célból ment ki Emmenbe? Ha már ott voltak, bemehettek volna...smiley


    Gondolom be akartak menni csak kártyázás nélkül nem mehettek így kint szurkoltak legalább ők. Mondjuk már így is többet tettek mint a Halhatatlanok meg akik a szájukat jártatják hogy a fáknak szurkolnak smiley


    Amúgy ez a tegnapi "stadion" hogy a faszomba kaphatott uefa licencet?
    A nézők a pályától 1,5 méterre álltak, tiszta mennyei megyei feelingem volt.


    mondjuk a doblásért csak kaphatnának egy zárt kaput, amit 50 év múlva szívnának meg smiley


    Ezt mi is néztük. A hirdetőtáblák mögött cigiztek meg söröztek a pályától 2 méterre.


    A gond számomra csak egy. Gond nélkül hozták össze ezeket a fiatalokat és gond nélkül tudnának egy másik csapatot is.

    Semmi különös, csak jó kiválasztás és megfelelő képzés.
    Egy holland kiscsapat. Futottak, küzdöttek, hajtottak és nem pattant el tőlük a labda, de semmi más.

    Ja nem írták azt a 18-20 évesekre is hogy a jövő nagy igéretei, mert most kellett játszaniuk és bízonyítaniuk. Nem rettentek meg.

    Azt hozták amit várni lehetett és a gond az, hogy nálunk is ezt el lehetne érni egy magyar fiataltól ha 10 évig képzik..
    Nem Varga Zoli szintet, csak ezt. De ettől is fényévre vannak.


    Reg nem làttam ilyen visszataszito ellenfelet mint ezek a holland suttyók!!!
    Dobaltak magukat folyamatosan reklamaltak, ezek kaptak fairplay dijat????
    Minden fradistanak az a dolga hogy a csapat mögé àlljon, hogy erezzek hogy ugyanugy velük vagyunk mint azok a falusiak.
    Sokkal jobb a csapatunk, csak magunkat verhetjük meg amit nem kéne.

    Nem szidni kell a csapatot meg nyalogatni a sebeeket!!!
    Buzi uefa buzi zartkapu!!!

    http://ulloi129.hu/2015/07/02/elo-go-ahead-eagles-elleni-el-selejtezorol/#more-118716
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.03, 10:56
    Dennis Demmers: Magas színvonalon egy jó ellenfél ellen játszottunk. Az elején elkerülhető gólt kaptunk, utána túl nagy teret adtunk az ellenfélnek, de később feloldódtunk és elkezdtük a saját játékunkat játszani. A második félidőre feljavult a játékunk, a szurkolóink remek hangulatot teremtettek. A mérkőzés alapján többet vártunk, ebből többet is ki lehetett volna hozni.


    Thomas Doll: Hamar, már a harmadik perben megszereztük a vezetést, utána kellett volna még egy gólt szereznünk, sajnos ez nem sikerült. Nem nyertük meg a párharcokat, beszorultunk a tizenhatosunk elé, ráadásul a félidő végén a legrosszabbkor jött a bekapott gól. Nagyszerű volt a közönség, sajnálom, hogy jövő héten mi nézők nélkül játszunk. Nagyon meleg volt, ez mindkét csapatot kimerítette. Jövő héten minden más lehet, a párharc nyitott.

    http://ulloi129.hu/2015/07/02/fradi-eagles-igy-lattak-az-edzok/#more-118774
     
  5. avatar: ingersheim
    2015.06.25, 23:57
    A holland klub 370 belépőt biztosított a Fradistáknak, melyek 4750 forintos egységáron válthatók meg.

    A találkozóra a Ferencvárosi Torna Clubon keresztül vásárolhatnak belépőt szurkolóink. A jegyek online felületünkön is megrendelhetők lesznek, de kizárólag a Groupama Aréna Jegypénztárában, nyitva tartási időben vehetők át.
    Íme, a legfontosabb információk a Go Ahead Eagles–Ferencváros EL-selejtezőről. Az emmeni stadion környékének sematikus ábrája a képen látható.
    kép
    A mérkőzésre szóló jegyek névre szólóak, vásárlásuk csak szurkolói kártyával érvényes. A belépéshez szükséges fényképes igazolvány (személyi igazolvány vagy útlevél). A drukkerek vállalják, hogy a mérkőzésen biztonsági felvételeket készíthetnek róluk, amelyek a szabályok megszegése esetén felhasználhatók ellenük.
    A mérkőzésre csak a transzparens@fradi.hu e-mail címre 2015.06.29. hétfő 16:00 óráig eljuttatott, engedélyezett molinó vihető be, valamint felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinó, illetve zászló.
    A behozott molinókon semmilyen obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalom nem jelenhet meg, ahogy a FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet által tiltottnak minősített szimbólumok sem.
    A nézőtéren tartózkodjon minden trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet hátrányosan megkülönböztető, obszcén, politikai megnyilvánulástól.
    A Ferencvárosi Torna Club szurkolói között széles körben ismert, úgynevezett „szívtől az égig” koreográfia csak két kézzel, bal és jobb kézzel egyszerre végezhető! Kérjük, kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek értelmezhet.
    Tilos pirotechnikai eszközt, illetve hanggránátot bevinni a stadionba!
    A szabályokat megszegő nézők súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak klubunknak, és kockáztatják, hogy az UEFA további zárt kapus mérkőzésekre bünteti az FTC-t.

    www.fradi.hu/hu/12-/jegyek/el-jegyinformaciok/20150625/c/10774
     
  6. avatar: ingersheim
    2015.06.23, 21:40
    A holland együttes a tavalyi szezonban utolsó előtti, 17. helyen végzett a holland élvonalban, majd osztályozót követően búcsúzott az élvonaltól. A Holland Kupában nagy bravúrt végrehajtva legyőzték a Feyenoordot, a később az elődöntőig jutó Twente ellen viszont 11-esekkel kiesett.

    Miért indulhat mégis az EL-ben a Go Ahead Eagles? Az UEFA Fair Play-táblázat alapján Hollandia a három legsportszerűbb európai ország között található, ezt a helyet pedig a németalföldi szövetség a piros-sárga kiscsapatnak ítélte oda, miután a holland Fair Play-díjat megnyerő Twente nem vállalta a nemzetközi indulást.

    Bár a Go Ahead Eagles központja a közép-Hollandiában található Deventer, az első mérkőzést a német határhoz közeli Emmenben játsszuk július 2-án, mivel a Go Ahead Eagles saját stadionját átépítik.
    kép

    www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/holland-sasok-ellen/20150623/c/10744

    ......


    Dennis Demmers, a Go Ahead Eagles vezetőedzője a sorsolásról:
    - A Ferencvárosi Torna Club a legkeményebb ellenfél, akit kaphattunk, de ez jó a szurkolóknak. Úgy fogunk felkészülni erre a párharcra is, mint minden más meccsre, csak nyerni akarunk. És élvezni akarjuk a párharcot, ez egy remek kaland lesz számunkra.

    Thomas Doll:
    - A Go Ahead Eagles tavaly egy erős holland élvonalban játszott. Ebből a szempontból nem számít, hogy kiestek, biztos, hogy sokkal nehezebb dolgunk lesz, mint tavaly volt az első körben. Annak azért örülünk, hogy nem kell sokat utaznunk. Remélem, hogy élvezni fogjuk a meccset. Nagyon várjuk az Európa Liga-találkozót.
    Igaz, hogy tavasszal nagyon szép menetelésünk volt a bajnoskágban, azonban ez tavaly is igaz volt, mégis nagyon nehéz mérkőzéseket vívtunk a Sliema ellen. A nyári felkészülési időszak teljesen más, mint a téli. A válogatott játékosaink csak most jönnek vissza, kisebb sérültjeink is vannak, de nincs olyan sok időnk csapatot építeni, mint télen. Az persze fontos, hogy ezúttal nem kell olyan sok játékost beépítenünk a kezdőbe, mint a tavalyi EL-szereplésnél. Folyamatosan koncentrálnunk kell a felkészülés ideje alatt, és akkor készen állunk majd a párharcra.

     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2015.06.23, 08:30
    A holland csapat nem fogadhatja otthon az FTC-t, mivel felújítják a pályáját, így az idegenbeli mérkőzés az Emmen pályáján lesz.

    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-nevetseges-hogy-a-fradi-szurkoloi-elutazhatnak-2421529
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2015.06.22, 15:40
    UTAZZ ZÖLD-FEHÉR BUSSZAL HOLLANDIÁBA!
    A Ferencváros első, idegenbeli EL selejtezőjére 50 fős Zöld-fehér busz indul a fővárosból Hollandiába.
    Programterv:
    2015. június 30., kedd
    24:00: Indulás Budapestről
    2015. július 1., szerda
    18:00: Érkezés egy holland vagy holland határ közeli nagy városba
    20:00: Hostel jellegű szállás elfoglalása – nem kötelező (kb. 4-6000 Ft/fő)
    2015. július 2., csütörtök
    Városnézés, különféle programok. Késő délutáni órákban irány a meccs helyszíne.
    Esti órákban lesz a mérkőzés, majd azt követően kevés megállóval, irány Budapest!
    2015. július 3., péntek
    12:00: Érkezés Budapestre
    Az oda-vissza közel 2700 km-t magába foglaló túrára, magyar, osztrák, német autópálya díjakkal, 2 sofőr minden költségével együtt az utazás hozzávetőlegesen legrosszabb esetben maximum 25.000 Ft / fő lesz.
    Ehhez adódik majd adott esetben a szállás és a két napi fogyasztás, de ez nem szervezetten kötelező költség. Mindenki eldönti, szeretné-e igénybe venni, vagy sem.
    Érdeklődni és jelentkezni a mindennap 9:00-21:00-ig +36-20/515-05-16-os telefonszámon lehet.
    Hajrá Fradi!

    https://www.facebook.com/zoldfeherbuszhalozat/photos/a.917495901603591.1073741828.917488481604333/997580853595095/?type=1