magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
 1. 1 : 2 (2)
 2. 1 : 0 (1)
 3. 3 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.14, 14:44
  Böde kapásból mínusz 1 ember a legfontosabb poszton, Gyömbi és a 70. perctől Gera mínusz 2 ember, így nagyon nehéz játszani. Bönig 34 éves, nem lesz már gyorsabb, Soma 2 ember helyett melózik, de technikailag képzetlen, Lamah-nak nincs társa és még nem érte utol magát, Lauth pedig nem a helyén játszik. Akkor csodálkozunk a teljesítményen? Szerencse, h van 1 Dénesünk. smiley

  Dibusz - Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bönig - Somalia, Busai, Nalepa, Lamah - Gera, Lauth

  gyakorlatilag alig volt teljes értékű játékos a pályán, gyakorlatilag Dibusz, Dilaver, Mateos, Pavlovic, Somalia számít annak, illetve Lauth, aki nem a helyén játszik és Gera, Lamah meg Bönig az elfáradásukig. Ez kezdéskor 8 ember, ami a 60. perctől 5-re csökken.

  Az most is nagyon látszott, hogy mennyire lassú és körülményes a csapat. nincs gyors, fürge játékosunk. Csatárt, csatárt , csatárt kell hozni....

  Ami izgalmasabb, hogy a teljes középpályánk nem mutatott be annyi cselt, mint az amúgy teljesen súlytalan Kiskokó. Sőt, szerintem Ugrai húzta az első cselt a 85. percben.

  Gera még 5-ös fölé került (6), Somi meg lelkes volt (6). Azon kívül Dénesünknek volt pár bravúrja (8).
  A tegnapi meccset taktikával hoztuk döntetlenre - a csapat egységét lehet megemlíteni, a többiek 5-öst kapnak.
  Ha a második félidőben is nyílt sisakos küzdelem folyik, vélhetően kipukkanunk a végére, szerintem ezt jól látta Doll.

  Azt nem értem, miért nem Bödét hozta le és helyére mehetett volna Busai - néztem, a szünetben ott melegített a többiekkel. Busó még talán tudta volna tartani a lépést a fidivel, mind védekezésben, mind támadásban. Talán Lamah maradhatott volna elöl Böde helyén - de Lamah lehet hogy nem volt olyan fizikai állapotban. Sajnos Dani 4 ilyen jól szervezett védővel szemben tegnap keveset tudott tenni.

  Gera még mindig a legtöbbet tette hozzá mind a védekezéshez, mind a támadáshoz. Hajtott, ment előre, az ellenfél után, visszatámadott. Gerának voltak jó szerelései, pontos passzai.
  És ez nem Gera neve, hanem a mentalitása miatt volt.
  A többiek a középpályán (Gyömbi, Lauth, Lamah, Somi) sokszor csak hátráltak, a védekezésben is passzívak voltak, a támadásban meg a második félidőre egysíkúvá váltak (előre ívelés, stb.)

  Dibusz,8 Dilaver, Gyömbi, Soma 6 a többiek 5,
  A védekezést úgy ahogy megoldotta a csapat, csak az előre fele játék volt értékelhetetlen.Azt látom, ha valakinek kéne valami rafinéria, csel vagy egy sebesség váltás, akkor vagy vissza passz.vagy bele viszik az ellenfélbe.Az osztályzatok szubjektívek és mindenki +1-et kapott mert (csak a Dibusz nem) a Vidi volt az ellenfél. Sajnos gyáván fociztak a fiuk,Gera sok labdát eladott ebben a szezonban, tegnap is, ez furi egy kicsit.Győzelmet éreztem, megint rosszul. Azért is HAJRÁ FRADI !

  Egy valamit nem értek. Amikor otthon felállunk Lauth-tal szélsőben, és Bödével centerben az érthető. De nem értem, hogy amikor kontrázni akarunk, akkor miért így állunk fel? Dani lehet bármilyen formában, arra nem alkalmas, hogy a fellőtt labdákat háttal a kapunak megtartsa. Amikor a 84. percben Doll becserélte Ugrait, látszott, hogy sokkal jobban fekszik neki a kontrajáték, mint pl. Lauthnak. Azt nem mondom, hogy sziporkázott, mert nyilván nem, de legalább megindult a labdával, cselezett, volt önbizalma labdával mozogni, volt valami élet a játékunkban.

  Dibuszt sem kell tuldimenzionalni. 2 nagy bravurja volt, es nem volt hibaja. Érdemel egy hetest.
  Az egész védelem dicsérhető, mert nagy nyomást kellett kiállni.
  A baj a támadójátékkal volt. Gyömbi és Böde nagyon kilóg lefele. Mindketten lomhák. Dani úgy mozog mint egy leszázalékolt gorilla.
  Lamah Gera és Soma is pontatlanabbvolt az elvártnál, de ők legalább hajtottak vállalkoztak

  "Mindkét csapat nagyon igyekezett jól játszani."
  Már a kezdő mondat sem igaz...

  Mi nem igyekeztünk jól játszani, hanem igyekeztünk 1 árva pontocskát őrizgetni, mikor fényévekre le vagyunk maradva az első helytől...

  Számomra ez a meccs egy vereséggel ért fel. Valaki tegnap írta, hogy "a 70 perc tájékán vagyunk, és már lépni sem tudnak a játékosaink".
  Pontosan ezt láttam. Hihetetlen, hogy nincs állóképességünk, az ellenfél szét fut minket.
  Csank óta megtapasztaltam, van a játék és eredményes foci. Utóbbi miatt már nagyon rég nem járok meccsre. Azt vártam, hogy a Vidit megállítjuk. De közünk nem volt a meccshez. (Bár meg lehetett volna a meccs smiley viszont nem szeretem másokra kenni).

  A kólás oldal szerint Vidi - Dibusz 0-0. Úgy pontosítanám. Pályánlevők - Dibusz 0-0. (Némely játékosunk igencsak az ellenfélnek vette le a labdát).

  Amúgy meg ne a pályával foglalkozzon a mester, szerintem későn hozta be az Ugrait, ő volt az egyetlen aki próbált egy az egyben harcolni, a többiek inkább vissza felé passzoltak. A Szolnoki oldalán lett volna keresni valója. Ami a meccs képét illeti, elég jól öltük a Vidi kreatív fociját, sajnos még jobban a sajátunkat.

  Kb. a rijekai produkciót láttuk, talán ha 1 helyzetünk volt a meccsen, akkor sokat mondok.
  Pedig időnként látszott, hogy ha megtámadtuk volna őket, akkor gondban lettek volna.
  Ezt a meccset is betehetjük Doll középszerű meccsei közé, már az a polc tele van.
  Most már 4 pont a hátrányunk a dobogótól, remélem megvárjuk, mikor már az is 10-re lesz.
  Sebaj, azért a 8-ik hely meglesz idén.
  Gratulálok a vezetőknek, sikerült egy hozzájuk simulékony edzőt választani, akinek 11 hónap alatt nem sikerült kialakítania egy stílust, egy Ferencvároshoz méltó stílust.

  Az meg, hogy arról ábrándozunk, hogy otthon majd könnyebben nyerünk a riválisok ellen, ebben lehet valami, de ne feledjük, egy Haladásnak és egy Paksnak sem tudtunk gólt lőni, akkor nem tudom, miből jön az, hogy egy Diósgyőrnek vagy egy Debrecennek otthon fogunk.

  Nem az eredménytelenség a fájó, hanem a kilátástalanság és ez tisztán látszik, hogy nem játékosfüggő.

  Az, hogy Böde megint túlsúlyos és 10 perc után kifullad és végig játszhatja a meccset vagy hogy nem volt letámadásunk, vagy hogy a legjobban kapura veszélyes játékosunkat kpályán herdáljuk el ezek nem játékosfüggő dolgok, hanem edzőiek.

  Haladunk az igazi középszer felé méghozzá viharléptekkel.

  Oroszék meg teljesen hallgatnak.Most nem szerepelnek hetente.Ebben az évben rengeteg hibát követtek el és úgy tűnik, a baj az, hogy nem is akarják helyrehozni.

  https://ulloi129.hu/2014/11/23/elo-videoton-meccsrol-0-0/#more-110860
   
 2. avatar: ingersheim
  2014.11.23, 17:41 (szerk.: 2014.12.01, 18:31)
  kép
  Tavaly azért nem ennyien voltunk Fehérváron. Kár érte, az idegenbeli túrák mindig is jobbak voltak a hazai meccseknél.
  A kép linkje:ulloi129.hu/2014/11/23/elo-videoton-meccsrol-0-0/
   
 3. avatar: NNS
  2014.10.07, 14:22 (szerk.: 2014.10.07, 14:22)
  Helyszínváltozás
  A november 23-i, Videoton elleni NB I-es bajnoki mérkőzésünket Székesfehérváron rendezik meg.

  A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága 2014. október 7-i ülésén versenyügyi eljárás során megtárgyalta a Videoton FC és az FTC Labdarúgó Zrt. kérelmét.

  Ennek értelmében a 2014. november 23-án (vasárnap) 16.30 órára kisorsolt FTC-Videoton NB I-es bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését engedélyezi.

  A mérkőzés új helyszíne és időpontja: Székesfehérvári Sóstói Stadion, november 23., vasárnap 16.30.

  http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/helyszinvaltozas/20141007/c/8330
  2014. október 7.