magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
 2. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
 3. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
 4. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
 5. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
 6. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 17:17
  Hajrá Loki - Index Drukkerkocsma:
  Őszintén mondom: nem bánom, hogy befújták a kamutizenegyest ellenünk. Ilyen egy pont nekem nem kellene soha. Kilátástalan szar, szánalmas nagy nulla. Hálát adok az égnek, hogy nem is tudtam kimenni erre a meccsre. Valószínűleg feltépnék néhány széket idegességemben, aztán vihetnének a fogdába...
  Ki lehet kapni ettől a Fraditól, de ilyen játékkal soha, senkitől. Nem sok meccset szúr el Kondás egyszemélyben, ezt most sikerült. Bernáth kiválóan játszik hétről hétre, erre nem kezdeti őt. Spitzmüllerről felesleges bármit is írni, mert nem focista. Pölőt el lehet küldeni a faszba, ő sem focista.
  Ha ezen a meccsen Pölő helyett Kulcsár, Spitz helyett Bódi, Nagy helyett pedig Bernáth játszik, simán megnyerjük a meccset. Így esélyünk sem volt, le lettünk focizva, gyönyörű magyarsággal kifejezve. Cicó is beállt és gyakorlatilag futni nem futott, a labdakezelései során pedig gyakorlatilag lassított felvételeket nézhettünk. Szégyelljék magukat a srácok egytől egyig, leszámítva Verpit. Sajnálom szegény srácot... Pár hónapja még attól féltünk, hogy mi lesz, ha ő véd, akkor baj van. Jelenleg én már nem tenném vissza a helyére Novakovicot sem. Ma 5-6 körül kaptunk volna, ha nem ő véd... Le lehet ülni megint a kurva jó kis játékosainkkal és elbeszélgetni. A bajnoki cím elment, lehet ráfeküdni a kupára és az ezüstre. Szopni megyünk Győrbe is és tavasszal is sok gondunk lesz. Innentől nagyjából a bronzérem a realitás.
  Nem mondom, hogy Kondás leváltása lenne a megoldás, de ami most van, az kurva nagy baj.

  A Fradinak gratulálhatunk, remek játékkal vertek minket iszonyatosan simán. Teljesen megérdemelték. 15-20 percig voltunk meccsben, a maradék pedig a zöldeké volt.


  A hullámvölgy úgy látszik tovább tart, mint reméltük. Az első 20 percben mutatott játékkal lehetett volna keresnivalónk, de onnan a "szokásos":-( Talán egy kicsit küzdelmesebbek voltunk, de különösebb elképzelést, fazont nem tudtam felfedezni a játékunkba Selim ide, vagy oda. Nincs még formában. Még szerencse, hogy aránylag védekező szellemben álltunk fel, nagy pofon lehetett volna belőle. Amit ma (is) Józsika játszott, nem semmi.
  Sajnos a játék képe alapján és a vitatott tizi ellenére megérdemeltük a vereséget.


  Egyetértek azokkal akik szerint nagyon is megérdemelt zakó volt a mai. Nem a 11-es miatt!
  Nem szóltam Fehárvár után, Paks után.......most ha lehetne.
  Nagyjából és egészében 2 sebességfokozat különbség volt a két csapat között. A szégyen az volt, hogy ez a szerény képességű fradi, úgy dominált, hogy az már fájt. Borzalom volt látni mennyire meglepődött Cvitkovics, - aki csak 3-4 perce állt be - mikor egy labda elé esett úgy 2 méterre és a háta mögött kb. 10 m-re álló ferencvárosi egyszercsak ott volt mellette, ő meg addig csak nézelődött, meg lekezelgetett. Letámadásunk nem is volt. Úgy beszorultunk mint ék a fába. A Selim egyszer megpróbálta, vágtázott vagy 150 métert, de nem akadt egy társa sem. Még Varga Józsika se! Támadójáték? Az mi? - kérdezhetnénk.
  Egyetlen pozitivuma a meccsnek, hogy élvezhettem egy igazi, elegáns belső védő játékát. Kár, hogy az ellent erősíti. Ez a Besics gyerek nekem a hetvenes-nyolcvanas évek nagy védőtanárait idézte. Vajon meddig lesz a fradié?
  Azért a Kondást védők láthatják, vége. Ennyi volt ami telt a Kondástól. Minden dicséretet és köszönetet megérdemel de kifújt. Már nincs semmi a tartsolyában, az egész stábjával egyetemben. Motiválatlan, elképzelés nélküli tingli-tanglizó középcsapat lettünk. Lesz ez még rosszabb is. Várjuk meg!


  A lesekkel kapcsolatban: a gólon kívül volt három olyan, amit tévesen lefújtak. Ráadásul nem is határesetek, hanem legalább méterekről beszéhetünk, ami azért már a bíró felelőssége is.

  De végül nem ezen múlott. A higgadtabb szurkolók azért beláthatják, hogy ezen a meccsen a Debrecen nem érdemelt pontot, egy ilyen egyoldalú csata után én biztosan nem állnék neki bírózni (főleg, hogy ugye a lesek meg minket sújtottak, és a tizire sem mondanám azt, hogy egyértelműen kamu, a Vidi elleni meccsünkön ennél sokkal véleményesebbet fújt be a bíró, az nem fájt senkinek). Egyszóval teljesen megérdemelt szerintem számunkra a 3 pont, számotokra meg a nulla, kár itt bírózni, inkább azon kellene elgondolkozni, hogyan tovább, nem?


  Őszinte leszek:
  Én lesz.rom, hogy tavaly veretlenül lettünk bajnokok, mert tavaly is több volt a nézhetetlen, fos meccsünk, mint ami emlékezetes. Jó adag szerencse is kellett hozzá. Úgyhogy nem voltam elájulva Kondástól.
  Idén játékban ott folytattuk, ahol tavaly abbahagytuk, csak a sérülések + a szerencse forgandósága miatt már erdmény sincs.

  És bevallom, nálam Kondás eleve hendikeppel indult: az első - győztes - meccse után azt mondta, a siker teljes mértékben az övé, az elődjének semmi köze hozzá. Ezt nála ezerszer komolyabb edzők sem engedik meg maguknak. Számomra nagyon .... (moderáltam magam) nyilatkozat volt.

  Viszont ilyen helyzetben vigye végig, amit elkezdett, ne ezt a sz.rt vegye át senki, pláne ne Tobe, akinek az egész edzői pályáját megpecsételheti egy rossz bemutatkozás. (Persze amúgy sincs garancia rá, hogy jó edző lesz.)

  Ami pedig a játékosokat illeti: valóban nincs 22 Messink, de ha Kondás fantáziát lát Spitzmüllerben meg Yanickban, akkor az az Ő sara. Hogy csak a 2 abszolút csúcsot írjam.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=45380&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 15:56
  Volt egy jó 25 percük a meccs elején. Akkor elég jól letámadtak, de vagy direkt visszaálltak vagy mi újítottunk, de utána közük nem volt a meccshez.


  Ez a menczer egy szar geci. Nem hiszem el, hogy nincs olyan riporter, aki legalább egy kicsit próbálná a mi meccsünkön nem kimutatni, hogy utál minket.

  Ja, amúgy szerinte a - természetesen erősen vitatható - tizit leszámítva Fábián jól fújt a meccsen (naná, hiszen csak 3 gólhelyzetet állított meg tévesen lesen), majd hozzáteszi, hogy bár erről a debreceniek lehet, hogy mást mondanának. Szarházi.


  A végén ment is a Moniz, Moniz, Moniz éljenzés!

  Amúgy végre összejött a megérdemelt győzelem.

  Kiváncsi vagyok a Kondás mit mondott? "A helyzetek alapján nyernünk kellett volna?"


  Óriási meccs volt, majdnem 8000 néző, rég nem volt ilyen hangulat az Üllői úton... a rendőrök meg basszák szájba magukat a buzi kordonaikkal + miután elvonultak a kondások, csak úgy poénból fújtak egy kis könnygázt is vagy nem tudom mi volt az, de elég szar volt.


  Kurvára kellett ez a győzelem.
  Mind a csapatnak, mind a szurkolóknak.
  Eljutottunk arra a szintre, hogy ellenünk, bárhol játszunk védekezik az ellenfél. Még a bajnoki címért küzdő csapatok is.
  Nagyon boldog vagyok.
  Van egy olyan érzésem, hogy tavasszal megbaszunk mindenkitsmiley Moniz hoz még 2 csatárt, összerakja a védekezést és indul a Fradi tavasz.
  Egyébként nem értem, hogy lehet a dobogón ez a igen csak gyenge konda.

  Ja. A győriek beszállhatnának a gyepfelújításba. Jól szétbaszták a klubház felüli tizenhatost...


  Dózsás Kovács nagyon korrekten nyilatkozott rólunk.

  Kondás meg már focistának is buta volt, közük nem volt a meccshez.

  Csapata meg egy volt a tucatcsapatok közül akiknek mostanában feltöri a hátát a háló ha a Fradi ellen játszanak. Ha a kapusuk nem véd így, nagy verésbe szaladtak volna bele.

  Fábián meg szerintem csak egyszer hibázott nagyot, mikor nem állította ki azonnal a kopaszt, amiért nyújtott lábbal belecsúszott Jovába.

  A lesek a partjelzők sara.

  Ja és kellene végre egy kapus is nekünk, ha már úgy néz ki, hogy a balbekk pozícióját is megoldotta Moníz.

  Ez a német gyerek üde színfolt volt a Junior - Sváb korszak után. Levette a pályáról Pölöskey-t utána meg a helyére beállt négert is. Egyszer nem rúgta picsán labdával az ellenfelet beadás gyanánt illetve volt egy gyönyörű lökete a rövid sarokra, amit bravúrral védett Verpecz. És nem ívelgettékk be mögé a labdát.

  Egyedül az nem tetszett, hogy a románt végig a pályán hagyta. Ő ma nagyon lefelé lógott ki a csapatból.


  Találtunk végre vkit a bal oldalra. Sváb amennyire technikátlan annyira volt supaszív, de talán télen fejlődik annyit, hogy konkurencia legyen, különben neki ennyi volt nálunk.

  Besic ma is tanár volt többször is Coulibalyval szemben. Jenner meg egyszerűen a meccs legjobbja volt. Böde is szép lassan végre elkezdte a gólokat is termelni, a sok többek közt itt is olvasható pesszimist ajóséatok után hozza magát. Somaliat kéne vhogy még elfelejteni, én ma nem őt hoztam volna be, hanem vagy Oroszt vagy Mátét.


  Elnézést, de nem tudom megállni, hogy ne hozzam elő újra a kopasz koca esetét Jovával.
  Itt egy idióta leírta, hogy a kopasz visszahúzta a lábát. Hát az anyjából húzta volna vissza...
  Egy lecsorgó laszti volt, amire egyetlen támadónak sem volt esélye. Minden kapus simán ráfekszik és annyi. De jött a féreg. Csúszott. Jova meggondolta magát és nem vetődött. Szerncsére. Kb az intenzíven nézegetné a plafont. Mocskos szemét megoldás volt. A kis féregnek nem volt ma egy normális megmozdulása, mert ugye amikor ennyire bepaszírozzák őket a kapujuk elé, akkor nyilván nem egyszerű. No de, ha jobb az ellen, akkor azt illik elviselni.(kondás paraszt edzőnek is)
  Odament persze Jovához, mert megijedt, hogy jön a jogos piros. Aztán - érdemes visszanézni - milyen undor pofát vág távozóban.
  40 éve focizom és állítom, hogy szándékosan, kivagyiságból csúszott oda. Ronda ocsmány kis patkáky.


  nyomozta a labdat a nagy laki, pedig nem is voltunk tul jok. de ilyen alibi csalo focit amit ezek eloadtak nalam kiverte a biztositekot. a teljes jetkidobol ha nem ment el 10 perc azzal hogy ok bedobasra, kirugasra, szabadrugasra keszulgettek akkor semmi sem.

  Somalia hihetetlen mekkora fasz, mi a halalt akar 5 meterrol ha nem szetrugni a kaput??? ahhha elkepszto volt. Jenner MOST VEGRE tenyleg jo volt. nagyon. Nem hittem el megint milyen bohoc szart golt kaptunk. Meg szebb lett volna ha Jova bohockodasa utan is benyelunk egyet.


  ja es az is totalisan rohejes volt, hogy mekkora tomeg volt a kapuknal meg meccskezdeskor is, zsernyak motozas. visszafele meg nem engedtek be a Gyaliba csak azt akinel a kocsikulcs volt es csak a hungaria fele lehetett kijonni. nevetseges, mindezt kb 400 debreceni miatt, kurvagaz.


  Ismét egy csapat lefocizva az első 4-ből. Ezek a szerencsétlenek annyira fostak, hogy kiscsapatokhoz hasonlóan viselkedtek. Szánalmas volt nézni.

  Böde gól, 11-es. Nem kell több.
  Józsi 5-nél jár, nagyon hasznos.
  Cukic nem volt túl szerencsés.

  Sajnos Jova borzalom. Egy rutinos hálóőr negyon kellene, mert minden meccsen nem fér ez bele.


  Cukics egészen feltolása majdnem bejött. egészen jó a csávó, jól fedezi a labdát. ha gyakorlja a ziccerrúgásokat jólesz ott elől issmiley


  először is határtalanul örülk, másodszor, még mindig szétcsesz az ideg. Volt menni.... úgy 8 ziccerünk összesen és egy tizivel nyertünk? a góllövő csatár hiánya már annyira égető, hogy mindent ennek kell alárendelni, különben nem leszünk bent az 1. háromban.
  Besic tanári.

  Jova...nem találok szavakat a hülyeségeire. minden meccsen van neki 1 ilyen

  Jenner egy klasszis szélső, érkezni kellene a beadásaira. mindkét oldalon bevehtető. nagy nyereség.

  Cukicot úgy p....án rúgnám hogy ihhaj. analfabéta f....z

  Böde - ismét egy gól és egy 11-es

  Besic klasszis

  Böning nem Sváb, az látszik

  Moniz egy érték, tartsuk meg.

  Jovanovic javult sokat.

  Gyömbi hábátlan szintén.

  Józsi magabiztos a 11-eseknél

  Pölőt miért szidjuk, miért alázzuk? saját fiunk kölke. Amikor a ZTE meccset hozta az NB1-es visszatérésünk után, meg amikor tavaly volt az a komoly szériája, azt elfelejtük? még akkor is, ha tragikus volt szegény és rettenetesen nagy faszsűgokat csinált


  Egész sokan voltunk a meccsen. Kissé kár, hogy csak egy végén kapott 11-el tudtunk nyerni, még ha a játék képe alapján megérdemeltnek mondható a győzelmünk. Mindenesetre nagy előrelépés ez a korábbi 2, loki ellen hazai pályán nyújtott teljesítményünkhöz képest, emlékszem, mikor 1-1-et játszottunk úgy, hogy az ellenfél öngóljával egyenlítettünk, na akkor nem sok közünk volt a meccshez. A 11-esnél én is kivártam az örüléssel, mert ahogy addig a bíró fújt, simán kinéztem volna belőle, hogy műesésért kifelé ítél szabadrúgást. A végén egész jó hangulat lett, ahogy egymásra talált a kapu mögötti rész és az oldallelátó. Azért még mindig elég sok hibát lehetett látni a játékban, hátul időnként hajmeresztő hibák, viszont az tetszett, hogy a játékosok meg merik próbálni megcsinálni az 1-1 elleni szituációkat, azaz látszik Moniz munkája.


  Nézőszámot tud valaki ?

  Nekem van egy olyan érzésem, hogy a 2,5 hónappal ezelőtti állapothoz képest legalább egy 1500 - 2000 fő plusz van kint. Bár az is igaz, hogy a legutóbbi két hazai rangadó volt, de talán nem csak délibábot látok.


  ja egyébként mit szóltok a hatalmas újításhoz, hogy ilyen csilivili digitális hirdetőfalunk lett?? fasza, jól néz ki. mondjuk azon röhögtem lehet emiatt ment el kétszer is egy pillanatra a világítás smiley


  a meccs végi tábor előtti ugrálásnál sem éreztem azt, hogy zsoldosok szökdécselnek, mert muszáj, tényleg elég egységes bandának tűntek.
  Persze lehet, hogy most rózsaszínben, eltúlozva látok mindent, de mintha végre történt volna valami.


  még egy:
  milyen volt Jenner csele b....tok meg? hú de alázott ott a bal szélen?
  meg ahogy az első félidőben elküldte gyufáért vargát.... de tetszett.
  vajon a Dombi most is keresi az ikonikus Fradi alakokat akitől tartania lehet? vagy már az elfekvőből nézte a meccset?


  Tegnap mikor a gyökér felöklelte a Jovát és majdnem gólt kaptunk, a labda szerzés után oda szalad Besics Jovához (mielőtt kidobta volna a labdát) és mutatta, hogy álljon le és nyugodjon meg. Nagy jelenet volt. Nem is gondolnám, hogy Besics ekkora tanár 20 évesen.


  Tegnap a a lefújás után volt egy pár másodperc, amire nem számítottam, ami 1000%-ig méltó volt a Ferencvároshoz. Ez pedig volt, amikor Szasza énekelte a "Mi akkor is bajnokok leszünk..." kezdetű örökzöldet. A végére mindenki nyomta, komolyan mondom megható volt! Igaz utána tizedmásodpercek alatt visszazökkentünk sajnos, a "kinemugrál..." kezdetű oda nem való ordenáréskodással a 2012-es viszonyok közé. Kár érte...


  Igen, pont erről írtam itt pár hete, hogy azt hittem, az elmúlt 10-15 év teljesen kiölte belőlem a lelkesedést, én már a 2004-es bajnokavatást sem tudtam úgy megélni, mint a '92-est, mert a játék, a körítés már nem ugyanaz volt, sokszor elszomorító. Pedig elég jó csapatunk volt, Lipcseivel, Gerával, Tökölivel.
  És erre tegnap kb. úgy izgultam végig a meccset, mint amikor anyukám először vitt ki népstadionbeli kettős rangadóra. Baromi jó érzés.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=145060&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 3. avatar: NNS
  2015.02.11, 12:56
  A Fradi elnöke elmondta, néhány éve szerette volna, hogy a legnagyobb szponzora, a francia Groupama cég vezetője és a francia nagykövet találkozzon egymással. Amikor odaértek a stadionhoz, a Fradi és a Debrecen ultrái összecsaptak egymással, a francia nagykövet feleségét pedig könnygázzal fújták le.

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-akkora-szerverszobank-van-mint-a-nasa-nak-kubatov-2394213

  Szerintem sem teljesen összecsapás volt, hanem a sündőrség egyik "mintaakciója" és annak következményei. A 2012-es őszi meccsen történt, hozták a kondásokat, negyed óra lehetett kezdésig és a székház előtt nyomták a könnygázt keményen.

  peterszky, http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133742527&t=9018131