magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 1 : 2 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.15, 14:05
  Azt hiszem elkezdődött nekünk a bajnokság! Egy kis előnyt adtunk Dömével a mezőnynek, de innen szép nyerni!!! CSAK A 29!!!!

  Végre egy olyan csapatot láttam a pályán aki nincs berezelve a pályán, hanem az elsőtől az utólsó percig hajt a győzelemért ,kár a dömével elhullajtott pontokért ,akkor most a bajnoki címről ,nemzetközi porondról álmodozhatnánk.Moniz mester érkezése az elmúlt időszak legnagyobb húzása volt a vezetőktől, gratulálok nekik ezért .Remélem még sok sok éven át szoríthatunk a közösen elért fradi sikerekhez.Ez a Böde “tank” pedig fantasztikus.És végre nem egy “mű brazilunk” van hanem egy technikás gyors támadónk Somália személyében.Bár egy kicsit jobb százalékban használhatná ki a ziccereit.De mindent összevetve végre ismét érdemes kilátogatni az üllői útra remélhetőleg nő a nézőszám is,ami nagyon fontos volna, jó lenne ha 10 ezer ember menne ki minden meccsre.Sziasztok legközelebb a paks ellen.Egy biztos én ott leszek.

  Sajnos nem tudtam a meccsre kimenni, így a TV-re voltam utalva. Egy szóval bámulatos volt. Mindkét csapat focizni akart és tudott . Ezért ez a meccs kiemelkedett a hazai mezőnyből. Ami számunkra az eredménytől függetlenül is fontos, hogy van fazonja a csapatnak, ami már az edzőt minősíti. Böde az utóbbi idők legkiemelkedőbb igazolása. Egyszerűen vonzza a gólt. A múltkor egyik hazai tréner próbálta kioktatni Monizt, hogy Bödének hol a helye a pályán. Szerintem, Böde bárhol lehet, csak szembe a kapuval. Negatívumot a pályáról azért nem írok, mert nem igen volt. Ami volt az Moniz noteszába bekerült.
  Most a közvetítésről: Pejoratíve kiváló hangmérnökök vannak, mert izzadságos munkával sikerült a fantasztikus táborunkat lehalkítani, míg a harmincakat fokozni. A bíróinkra jellemző volt sIVÁrNYI működése. Az ítéleteiben mindig benne volt a központilag elvárt kompenzáció és mérlegelés. A közvetítő Gundelnak én egy pedált nyomtam volna, nálam nem maradt talpon. A harmadik félidő nézettségét nem javítva, csupán a meccsünkre bekapcsolódva, a Fradit szinte agyonhallgatták, petur Vidizése meg nagyon idegesítő volt. Ha én gazdag lennék, minden egyes kint levő Fradista vendégem lenne egy korsó sörre, meg egy fél rumra, a fél mesztelenek meg a duplájára! Hajrá Fradi!!!!!

  A meccs után, a Classico alatt megnéztem mit írnak a sport oldalak.
  Az NB1.hu, a Topliga. a Hathárom,a colafoci is megemlítette Tóth B.
  ámokfutását,a Fradi fölényét,de meglepetésre az eddig bojkottált NSO
  volt a legkorrektebb,ők még a Böde feldöntése után elmaradt büntetőt és
  a 3-4 nagy helyzetet is megemlítették.
  Ezután kíváncsi voltam a retek klub végbéltermékére és nem csalódtam.
  Miután végig csámcsogták a többi kiválóságot , a mi meccsünket látható
  bizonytalansággal kezelték, rövid összefoglaló-Somi helyzetei és Böde fellökése nélkül (ami Pfúj Sanya szerint nem volt szabálytalan), aztán néhány tétova kérdés (nyil semmitmondó véleményével), az egészről az az egyszeri ember jutott eszembe, aki nagy társaságban elfingja magát az asztalnál, majd el kezd köhögni-krákogni….hátha eltereli a figyelmet…..

  A vendéglátók támogatóival nézhettem meg a meccset….A végén gratuláltak, és csak azt mondták, hogy egy dolgot irigyelnek Tőlünk, de azt nagyon: a SZURKOLÓTÁBORUNKAT! Gratulálok a Tábornak, fantasztikusak voltatok, és nagy segítség volt a csapatnak az a töretlen buzdítás, amivel űztétek-hajtottátok a mieinket! Régen láttam ilyen ötletesen játszani csapatunkat, kezd érződni Moniz hatása. Fontos megjegyezni, hogy a Vidi is partner volt, mert nem játszott bunker focit. Csak így tovább, ebben minimálisan a bronz benne van! HAJRÁ FRADI!

  Sousa nagyon sportszerűen nyilatkozott,azt mondta,végre még egy csapat,amelyik jó irányba halad ! Ha szeretjük,ha nem,ő azért ért hozzá! A mai nyilatkozata és az utóbbi időkben tanusított viselkedése alapján egyre szimpatikusabb nekem… Ha már ő is észrevette,hogy valami megindult nálunk,akkor már nemcsak mi látjuk így ! Ezekután szinte biztos vagyok az 1-4 helyezésben ! Moniz a legjobb dolog,ami az utolsó 5 évben történt velünk !

  tetszett, hogy Moniz kiment ünnepelni a srácokkal a Tábor elé. Így is kell, ez a győzelem a Csapaté, a Stábé és a Táboré is. Jó volt látni, hogy nem hogy nem fáradtunk el, de meg tudtuk nyomni a meccs végén is.

  Ilyen az amikor EDZŐ (igen,csupa nagybetű) van a padon és mennyire mást tud kihozni szinte ugyan abból a keretből,akik elkezdték a bajnokságot.
  Olyan ez mint Görögország EB győzelme volt,senki nem gondolta volna,kivéve az öreg Ottót.Ugyan azzal a csapattal vörösfejű halvérű profi edzöink mit csináltak volna???
  Olyan jó látni,hogy Orosz,Soma,Gyömbér stb. önbizalomtól duzzad,megcsinálják a cseleket és játszik a csapat,elhiszik,hogy jók!Moniz meghúzta ma is a tutit,nem Gyömbér Gabi ment föl támadásokhoz,hanem Józsi,kicsivel pontosabb,mennybe ment volna ma,de igy is nagyot játszott ö is és mindenki,Bödét radirozták egy ideig,de azért csak odavert a vidinek,Nikolics meg cumizhatja amit akar.
  Azért mert a vidi hétközben nyert 4 kapura tartó lövéssel 3 gól,az ellen meg 22-szer lött kapura…attól még nem verhetetlen,be is bizonyitottuk ma,Moniz tudja mit akar,kit miért játszat,mit kell csinálni edzésen és kiböl mit tud kihozni.
  Jenner hatalmas arc szerintem,beleszokik a csapatba és megbolondit pár védelmet az biztos.
  Gratula mindenkinek,de elsősorban Moniznak,aki tudja mit csinál és olyan alapokat rak le nálunk csapat és mentális téren,ami eddig nem volt itthon jellemző…tésztásék makoghatnak…

  Ami még feltűnik, hogy az első félidőben nem nyomunk annyira, viszont a második félidőben egyre jobban, és az utolsó negyed órát pedig már nagyon megnyomjuk.

  Mint a régi szép időkben, azok az utolsó negyed órák! smiley

  Győzelem a pályán és a leláton!

  A vidin iványi és az orbán erejű hátszél (© Fradimob) sem segített.

  Kíváncsiságból felmentem az 1899.hu fórumra, ott bundát emlegetnek és fidesz sakkozást. smiley

  Amikor Klein a végén felrúgta a Vidi csatárt, az bármemylik védő beszopta volna. A faszikám lendületből ment előre, a labda meg megcsúszott a vízen és kiszámíthatatlanul nagyot pattant, Klein azt tette, amit kellett, felrúgta a gyerekek. Mák, hpgy a sppro nem vette észre, mert ez tuti piros lap volt. A tizenegyesnél meg sajna lúzer volt Martin. Megetette a kis Hamilton hasonmás. Puhl meg szánalom volt megint. Ugyanaz volt mint a Böde eset, ez szerinte tizi, az meg semmi. Hát….

  Csapat: Jo 8 – A 7, Be 8, K 7, Sv 6 – G 8, Jó 8 – So 7, I 6, Je 7 – Bö 7
  Csere: Or 7, Cs 6, Ot 0
  Edző: M 9
  Spori: I 4
  Mikrofon: G 5

  Jova- 7, mert egyre magabiztosabb, remek bravúrok, végre sikeres kifutások, és hatalmas fanatizmus az arcán. ha a következő meccseken állandósul lesz ő még 8-as is! smiley
  Alempijevic-7, szerencsénk van, hogy két ilyen jó jobbhátvédünk van, mert, ha az egyik sérült ott a másik smiley komolyan szólva: mintha nem is lett volna sérült. két remek meccset tudhat maga mögött!
  Besic- 8, 20 éves tanár, a védekező posztok közül mind a kisujjában van (szélső védelem, középső, vkp) még lehet hogy védeni is tud a srác! smiley
  Klein-6, Jól játszott megint, csak azok a hülye meccsenkénti hibák nem kellenének, de ezt betudhatjuk a szélnek. ezért és a véleményes büntetőért adtam annyit amennyit,
  Sváb- 6, ez már egyel jobb, mint amit eddig kapott tőlem, fejlődik, úgy látszik csak egy igazi edző kellett neki ( csak úgy mint a csapatnak)
  Gyömbér- 7, szinte a leghasznosabb tagja a csapatnak meccsről-meccsre. ezen a poszton is örömködhetünk, mert két remek futballistánk van ide (háárdkór Cukic a másik smiley )
  Józsi- 8, EZT VÁRTAM MÁR MIÓÓÓTAA! ezzel el is mondtam mindent smiley gól, helyzetek, futás, passzok, stb…
  Ionescu- 5.5, mutatta magát meg minden de lesz ez még jobb is, a cseréje indokolt volt. mindent bele!
  Somalia- 7, hatalmas érték ezt most is bizonyította, a játékából csak a gól hiányzott. mindenhol ott volt a jobb szélen. életveszélyt jelent az ellenfélre ha kap egy jó indítást.
  Jenner-7, azt hiszem tegnap megmutatta, hogy miért is bízik benne ennyire a mester. sajnáltam Oroszt, hogy kimaradt, de lehet, hogy most ez volt az egyik kulcs a jó játékunk ajtaján.
  Orosz- 6, csereként beállva szépen megtornáztatta párszor Bozovicot, a szöglete igazán beakadhatott volna. év gólja lett volna.
  Cukic- 6, hatalmas mentalitás és az ami kiszabadult belőle a meccs végén…na ilyen érzelmű emberekre van szükségünk!
  Otten- a kevés játék miatt nem értékelném
  Moniz- a legnagyobb igazolásunk!! 8 smiley
  Tábor: 10!!! mert eshet eső, fújhat szél!

  Jova 8, a védései miatt
  Alempijevics 7, gondban lesz Moniz, hogy ő, vagy Jovanovics
  Besic 8, erőszakos, megfontolt, magabiztos (óriási igazolás)
  Klein 6, voltak hibái, de sokat dolgozott
  Sváb 6, a feladatát ellátta, fejlődik folyamatosan, idő kell még neki
  Soma 7, örök veszély, csak azok a fránya kihagyott helyzetek
  Józsi 7, na most senki nem mondhatja, hogy alibizett, rengeteget dolgozott, fokat futott, gólt lőtt és nem sok kellett, hogy kettőt is lőjön
  Gyömbér 8, egy kibaszott fáradhatatlan motor, hatalmas küzdő
  Jenner 7, labdabiztos, magabiztos, jó helyen van nála a zsuga
  Böde 8, lálálállá!!!!
  Ionescu 6, még egy kis idő kell, hogy összeszokjon a többiekkel

  Orosz 7, rövid idő alatt remek játék, nagy kedvencem
  Csukics 6, a terminátor

  Moniz 10

  kispad: képzeletbeli 10-es, öröm volt nézni őket, hogy mennyire együtt éltek a játékkal, volt hogy csak miattuk pörgettem vagy 5ször vissza az összefoglalót.

  az óriási volt, ahogy Máté a második gól után Moniz nyakába ugrott hátulról smiley

  Jova – 8 – nem volt hibája, még azok a fránya kockázatos kifutások is bejöttek amivel eddig baj volt, viszont három nagy bravúrja volt…BRAVÓ (talán kicsit megelőlegezett ez a 8as de nagyon sok múlt rajta és nagyon magabiztos volt)
  Alempijevic- 6- megtette amit kellett….megnyugtató hogy klasszikus jobb oldali védő nélkül is olyan játékosok játszanak a poszton, akik mindketten a legjobb 5ben vannak az nb1-et tekintve. smiley
  Besic – 7- 20 évesen tanár…. mi lesz még itt mondjuk 5-6 vagy akár 10 év múlva
  Klein – 5 – a tizinél talán nem kellett volna lerántani, de megúsztuk
  Sváb – 6 – én vele is elégedett voltam, amit kellett megcsinálta
  Gyömbér -Józsi páros : egy egy hetes kijár…nem véletlenül írom párban őket, nagyon stabilak vagyunk velük az utóbbi két meccsen
  Ionescu – 5- látszik hogy van benne fantázia, de az is hogy nem 100%os és hogy még nem illeszkedett be
  Somalia – 7 – még mindig eszméletlen a pali, félnek tőle mint a tűztől, oda vissza robotol, ha kell jobbvédő (de volt bal is tegnap) , legközelebb bemennek a ziccerek is smiley
  Böde- 7 – ezért hoztuk ide! 3 gól 7 pont…és még csak most lendül bele! Bravó !!
  Jenner – 7- eleinte sajnáltam hogy Orosz kimaradt, de nem véletlenül Moniz az edző és nem én smiley Teljes mértékben látszott, hogy mit akar vele, labdabiztos, besegített a védekezésben is amikor kellett és elég ígéretesen megy befelé labdával !
  Orosz: 6 – legjobbkor dobta be Moniz, pont annyival gyorsabb Jennernél és annyival volt frissebb a Fehérváriaknál hogy jöhessenek a kontrák. El is ment párszor a szélen , volt egy jó meg egy kevésbé jó lövés , jó cselek beadások…bravó!
  Cukic – 6 – amikor nőtt a nyomás bejött és hozta a szokásos robot munkát ami nagyon kellett is !
  Otten – nem sok ideje volt

  Bravó srácok!!!

  https://ulloi129.wordpress.com/2012/10/07/elo-a-vidi-meccsrol/#more-80040