magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.29, 14:29
    csatárok meg támadó játék nélkül nehéz meccset nyerni meg ha csak fél óráig tudunk focizni.akkor se magas szinten
    a képességbeli hiányokat Döme se tudja pótolni
    a sokak által csapatba kívánt Sváb meg Kulcsár se labdát levenni se beadni nem tud
    úgy voltunk szarok ahogy voltunk,nem kell ezt szépítgetni
    nem a bíró mondta hogy ne támadjunk,ne legyen helyzetünk,ne rúgjunk gólt
    ha nem lenne a 2 idegenbeli bravúr még mindig kiesők lennénk de ha így folytatjuk még lehetünk
    azt nem értem,ilyenkor miért nem szól a meccs végén hogy k..va gyenge??

    Ez igencsak röhejes volt. A félidei 0:0-nál már lehetett sejteni, hogy ez is olyan meccs lesz, mint a Paks, Kaposvár ill. a Békéscsaba elleni. Az ilyen meccseken, ha az első félidőben nem szerezzük meg a vezetést, akkor borítékolható a döntetlen vagy a vereség. Öt hazai meccsünk van már csak ebben a szezonban. És ha példának okáért mondjuk megnyernénk mind az öt meccset, akkor is összesen csak hét darab hazai győzelmünk lenne, ami nagyon csúnyán mutat. Iszonyatos nagy szégyen ez a szezon is.

    Második félidőbe nagyon idegesítő volt hogy körbe passzolták a védelmet állva senkii egy csellel nem indult meg kapura lövés meg véletlenül sem.
    Kulcsár rossz helyen játszott és a mesterek nem vették észre hogy Gruz Jovanovics, és Kulcsár zavarják egymást.
    Nem tudom mi történ Abdival de ez már nem az az Abdi akitől nem tudták elvenni a labdát és két három játékost hülyiett. Most totyog elesik és Gyorsan 2 métere elpasszolja a zsugát kapura teljesen veszélytelen
    Egyértelműen csalódás a mai meccs

    Sváb…. Védekezést úgy ahogy megoldotta viszont a támadásokat nem tudja segíteni…
    Abdinak a közép nem igazán fekszik… Ő a szélről tud hülyét csinálni bárkiből, viszont középen gáz…

    Védelemmel, védekezéssel nincsen gond viszont az előre játék az több mint szánalmas…
    Pölöskey küzd hajt szegény… de azt hiszem Somális kiválásával elveszítettük az egyetlen olyan embert, aki képes lefutni bárkit és ezáltal zavart okozni..

    Na akkor…Jova kicsit bizonytalan ,de semmi különös baj nem volt.
    Grúz,Klein,Balog,Sváb a védekezés részét megoldotta,szokás szerint Zoli,és Klein egy kicsit jobb volt a másik kettőnél.
    A középpályán jöttek a gondok…Jovanovic harcolt,Busai védekezett,majd Krisztián beállítása után sikerült pár kényszerítő is,de többnyire az is a félpálya környékén.Az előre játék viszont tragikus…Józsi alibizett Abdi pedig az egyetlen ,aki legalább próbál valamit egyénileg,de egyszerűen nincs kivel.A beadásaink évek óta szánalmasak,igaz ebbe az is belejátszik,hogy hiába futjuk le néhányszor a védelmet,egyszerűen nincs kinek beadni.Pölőnek nem is értem,hogy miért kell állandóan a széleken erőlködni,inkább belül kéne érkezni a beadásokra.De ahhoz kéne tudni beadni.Hiányolom továbbá azt is,hogy Somalia gyorsaságát nem használjuk ki.Egy kezemen megtudnám számolni,hányszor lett kiugratva,mondjuk ez most már mindegy is.Kulcsárt egyszerűen nem bírom,egy flegma, alibi gyerek,Tóth mellett lenne a helye Pápán.Szégyen,hogy az öreg Lisztes sokkal jobb még talán futásban is mint Ő.Másról ne is beszéljünk.Beliczky vagy ki a tök,meg …á …csatár az egyáltalán?

    A kispest ölte a játékot. Nekik labdára sem volt szükségük. Nem is látták, hiszen rendre a mieinket rugdosták. Szükségük volt viszont egy eszközrendszerre, amit ma is a bírók testesítettek meg. Amit a játékosoknak nem sikerült széttördelni azt megtették helyettük. Kérdezem, hogy van-e következménye annak, hogy egyes sípos bohócok és lengetőik szándékosan elvezetik büntetlenül meccseinket. Ez hagyján, de a harmadik félidő díszpintyei és sajnos Nyíl is egy bohózat. 5 percig lehetett tiszta gyomorral nézni “szagértelmüket”. Ja, a pénz mit tesz, ha nem kell dolgozni érte. Dömének tökéletesen igazat adok, minden szava hiteles számomra. Sajnos továbbra sincs meg az ellenszerünk ilyen defenzív játék ellen. Még lövéshez sem jutottunk. Nekem tetszett Klein, Busai és Balog. Kulcsár, Beliczki csalódás. Szerencsésebb lett volna Hakolát és Juniort bevinni, mert ők gyorsabbak és kreatívabbak.
    Hajrá Fradi!!!!
    Pfuj Supka, kicsipest, Hurvinek és társai.

    Nézzük, mit dobott a gép:

    Jova: Háááát…. szinte semmi dolga nem volt, de azt mind rosszul oldotta meg… magabiztosság nuku (de miért?), és a beívelések ma nem az ő jutalomjátékát hozták… felejtsük ezt gyorsan el, jobb vagy ennél Levi, mindent bele!

    Grúz-Balog-Klein: no sallang, bár egyszer-egyszer mindkét oldalon megforgathatóak voltak, jól segítik ki egymást, Zoli becsúszása meg UEFA oktatófilmbe való volt. Légtér rendben mindenesetre.

    Jován: szürkébb volt mint Pécsen, olyan régi jó Jovanovicsos, darált, hajtott, küzdött, nem neki kéne minden meccsen gólt rúgni. Rendben volt a tag.

    Sváb: Jó döntés volt Dömétől, hogy bent hagyta, -kell ennél több motiváció?- a védekezést megoldotta, de előre … ami akciónk volt az nem nála futott, hanem a másik oldalon. Jó lesz ő, de Junior még jobb egyenlőre. A második félidei nagy statikusságban hiányzott egy két “szertelen félhülye felnyargalás”…

    Abdi: csinált szép dolgokat, az egyiknél Pölő majdnem gólt fejelt, de ma ő sem váltotta meg a világot. Kicsit nekem elbújt középen, nem húzta meg a széleket. Bármelyiket, neki mindegy (lenne)

    Busai: nekem még mindig kicsit szürke (jó, tudom a posztjából fakad), még mindig ízetlen, de egyre jobban “bekopik” középre. Még két meccs és megszűnök kritizálni őt, jó lesz ez.

    Józsi: jól osztogat, ezt tudjuk, de az ő lövései nagyon hiányoznak, amikor 15-25 méterre a kaputól már ötödször megy körbe a zsuga… (egész meccsen emiatt kaptam agyvérzést, mi a lóf..szért nem mer lőni senki? Lisztes kellett hozzá, meg vagy nyolcvan perc…)

    Soma: a sebességével sokkolta a vendégeket, tutibiztos hazagurításokat futott be, nagyon sajnálom a kiválását, érezhetően visszaestünk utána…

    Pölő:a sarkazósdi ma is bejött vagy háromszor, meg minden meccsen nem rúghat gólt, de na… kellett volna egy gól tőle nagyon. (mikor nem? smiley)

    Cserék:

    Kuli: Dávid, légy szíves döntsd el mit akarsz. De tényleg.
    Lisztes: Megint jól szállt be, ennyi időre tökéletes
    Beliczky: hejj…ha az az indítás a végén….

    Honvéd: okés, hogy el akarták és el is tudták rontani a játékunkat, de, hogy ez a csapat a 4. helyen van és dobogóról álmodik??? Olyanok voltak mint amikor a Siófok jön egy pontért…

    Nyerhető meccs volt, továbbra sem megy a játék betömörülő ellenféllel szemben. Kéne valami bunkerfoci ellen (LŐJJETEK MÁ , B.SSZAMEG!!!)

    Sajnálom a srácokat, győzelmet érdemeltünk volna, a küzdelem megvolt, csak focizni nem tudunk továbbra sem. Somalia elvesztése láthatóan azt jelentette, h nem tudtuk mit akarunk utána játszani…
    DE A LÉNYEG: rendben van, h gyenge meccs volt és a sz.arakispest nem akart focizni,de a bíró elnézett egy Botis kezezéses 11-est, egy kapus kezezést és piroslapot a 16-oson kívül, egy másik piros lapot Somalia kinyírásáért majd még egy másik kezezést is a második félidőben. Szerintetek létezik, hogy ebből egyet sem vett észre?? smiley Na neee…ha a média pucájában volna vér, kinyírnák a bírokat!!!

    Pont akkor szálltunk le a villamosról, amikor hozták át kispestről a majmokat 3 busszal, először csak nevettem ahogy lógnak ki az ablakon, de aztán majdnem eltalált egy sörösüveg akkor eszméltem h annyira nem biztonságos smiley

    Amúgy a szurkolásról : szerintem nem valami erős ,de ez leginkább azoknak köszönhető akik a hátsó sorokban vannak, azt gondolják oda már nem lát el az előénekes, akkor nem is kell nyomni… Mondjuk a Fradinak kell szurkolni, nem az előénekesnek. Érdekes amikor a kispestet meg a bírót kell szapulni, akkor van hangjuk. (persze ez nem mindenkire igaz)
    Véleményem szerint meg az EEE egyáltalán nem olyan nagy durranás , csak amit eldobtak, és fizethetünk is érte. Egyébként rohadt szánalmas ez a rivalizálás ugyanazon csapat szurkolói csoportjai között, én nem vagyok semelyikbe se benne így még jobban zavar. Csak akkor lesz végre k*va jó szurkolás ha együtt tudnak működni.

    A verekedés 2 személy közötti nézeteltérésből adódott, részletezni nem fogom, de a lényeg h. nem kell a csoportokkal szoros összefüggésbe hozni.

    jó lett volna a hangulat, ha GMes srácok nem jönnek át verekedni az O szektorba, hogy összebalhézzanak az EEE-s srácokkal mert ők hangosabban szurkoltak 50en mint a 2ezres tábor!!!!!!! szánalmas a mostani gm95…a dalok halkak egy sort utána lankad a hangerő tapsolás nulla….régebben stromys időszakban olyan h kispest tábort halljuk akár egy percre is meg se történhetett volna…most meg hallgattuk a parasztok nincsen hangotokat…. nem írok semmi “vissza a stormyt” vagy “b*zi gm”-et, mert megvernek ahogy szokták intézni a dolgokat….szebb jövőt!

    https://ulloi129.wordpress.com/2012/03/18/elo-a-honved-meccsrol-2/#more-71470