magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Paksi FC 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Ligakupa döntő, 1. mérkőzés
játékvezető : Farkas Ádám
nézőszámok:
  1. nb1.hu: -
  2. nso.hu: 1.500
  3. paksifc.hu: 2.000
  4. dvsc.hu: 2.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2011.04.07, 09:55
    Zdenek Scasny: Fontos volt, hogy jobban futballozzunk, mint eddig, ezt tartottuk elsődlegesnek. Nem kezdtünk jól, de aztán megszereztük a vezetést, és egyre nagyobb fölénybe kerültünk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, Yannick, Varga és Mijadinoszki is újabb gólokat szerezhetett volna, ráadásul kihagytunk egy büntetőt. A helyzetek alapján nagyobb különbséggel kellett volna nyernünk, de a legfontosabb, hogy a játékunk sokkal jobb volt, mint a korábbi mérkőzéseken. A visszavágóval egyelőre nem foglalkozunk, mert vár ránk egy fontos bajnoki Újpesten, és már arra készülünk.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=5364&source=lapok/Default_hu.aspx
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2011.04.07, 09:52
    Kis Károly: Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Debrecenben. Tisztában voltunk vele, hogy csak szervezett védekezéssel érhetünk el olyan eredményt, ami biztató lehet a visszavágóra. Így is lett. Ez a kettő-egyes vereség – aminek eléréséhez az is kellett, hogy Csernyánszki Norbert bravúrosan védjen – azt jelenti, hogy a Liga Kupa sorsa Pakson fog eldőlni. A rúgott gólunk pedig még sokat érhet a végelszámolásnál. A lelkesedéssel, a hozzáállással egyébként nem volt probléma, de mindenképp többet kell nyújtanunk, ha meg akarjuk nyerni a kupát, márpedig ez a célunk. A Debrecen győzelme megérdemelt, mivel több helyzetet alakítottak ki, mint mi.

    forrás:
    paksifc.hu
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2011.04.06, 19:58
    A találkozóra a klub kedvezményes jegyárakat állapított meg: a belépők a B-középbe 500 forintért, míg más szektorokba 1000 forintért kaphatók a három Loki-shopban, illetve déltől a stadion pénztáraiban. A bérletek érvényesek, sőt igazolványaik felmutatásával a diákok és a nyugdíjasok is ingyen tekinthetik meg a találkozót a „B” a „H” és az „I” szektorokból.

    A mérkőzést Farkas Ádám vezeti, két segítője Demeter János és Márkus Tamás lesz.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=5359&source=/lapok/Default_hu.aspx