magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC 0 : 5 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.15, 16:19
  Nagy hiba volt hagyni a 3 védőt, egyszerüen széthúzták őket bár ehez kellett az is, hogy a középpályás védekezésünk egyenlő volt a nullával.Változtatásra lett volna szükség, illetve már eleve nem igy kellett volna kiállni. Tudomásul kéne azt is venni, hogy nem kell állandóan támadni, a videotonnak jobb a kerete, egy ovatosabb taktikát kellett volna alkalmazni. Az egy pont tőbb lett volna a semminél. Ez az edzői rész, de ne feledkezzünk meg a játékosokról sem! Lehet valaki jó vagy rossz futballista, de ha egyszer felvesszi a FERENCVÁROS mezét akkor tegye ki a szívét a pályára vagy vegye a kalapját és minnél előbb szálljon metróra!!!!

  Másodjára aláztak meg játékosaink fél év alatt. Nem emlékszem rá hogy az ilyen fontos meccseken ekkora zakókat kaptunk volna. Sajnos megkellene tanulni focizni nem alibizni

  Rettenetesen el vagyok keseredve , mérhetetlen düh lakozik bennem ! 91 óta járok meccsre ,de nem emlékszem,hogy kaptunk e azóta 5 gólt az Üllőin . Oké…volt egy Ajax,de azt ne hasonlítsuk egy Videotonhoz !
  Tegnap megaláztak engem és még sok ferencvárosi szurkolót ! Nem csak azt aki kint volt hanem MINDENKIT !
  Nem a bíró volt a hibás és nem a körülmények ! Bár ettől még érhetünk el szép eredményt a bajnokság végén , lehetünk másodikok, matematikailag bajnokok is ,de egy bajnoki szezonban kétszer így megalázni , sárba tiporni ?!
  Fáj !

  Aludtam, bocs hánykolódtam éjszaka a meccs után….40 éves fejjel elhittem azt, amit a média írt, és belelovaltam magam, hogy tényleg: még bajnokok is lehetünk…Egyetértek Prukner mesterrel: ez még korai, habár tudom: a Fradinak mindig csak egy célja lehet, a bajnoki cím.
  Tegyük a szívünkre a kezünket és ismerjük el: ez a Videoton tegnap jobb volt…nem sokkal, csak annyi nüansszal, ami a győzelemhez kell. Építik a csapatukat 3 éve…Van 26 egyforma játékosuk, nekünk meg 17….Ha győztünk volna, akkor most mindeki boldog, nem bántanánk jogtalanul a Mestert és a csapatot (4. szektorban ülök, de hányok azoktól a b—któl, akik a pruknertakarodj ordíbálással élik ki magukat….uraim: egy szedett vedett játékosokból csinált a Mester csapatot, ne feledkezzünk meg erről!).
  A meccs: a 11-es maga volt a vicc. Rósát pihentetni kellene, aki ekkor hibát követ el a saját 16-osán belül, annál valami hibádzik, majd utána Balog feleslegesen beleüt a labdába, majd a 11-est megfogja Ranilovics, és a védők még le sem reagálják a dolgot…Szóval ebben a büntetőben minden benne volt, ami jellemzi a pech sorozatunkat…Én nem szedtem le volna Józsit, inkább Rósát és a dekoncentrált Heinz-et…de így utólag könnyű -nekem is- okosnak lenni.
  Most kell a csapat mellé állni, és buzdítani őket, mert nekem még az ezüst is szépen fénylik!
  Hajrá Fradi!

  Feltűnő, hogy Heinz milyen gyenge tavasszal.
  Sajnos Balog játékában minden meccsen benne van 1-2 olyan hiba, amiből gólt kaphatunk, ezt sajnos most is bizonyította.
  Felmerült bennem egy buta gondolat, amit gyorsan el is hessegettem, csak nem megegyeztek a Fideszes srácok, hogy a Fradi rendberakásáért cserébe, mi leadjuk a pontokat, hogy a Vidike bajnok lehessen, mert ezt a tizenegyest még mindig nem értem? Az ötös vég az nagyon megalázó volt. Ki lehet kapni, de így saját pályán, ennyi néző előtt bűn.

  Ha megnézed minden fontosnak ki kiáltott meccsen mi saját magunk követtünk el olyan hibákat ami miatt ki is kaptunk mindíg:lilák ellen Heinz kiállítása(mondjuk a bíró enyhén fogalmazva szigorú volt)láki ellen Andrezinho 11est csinált az 5. percben…ZTE ellen Maróti buta szabálytalansága miatti 11es,és végül a tegnapi Balog eszméletlen hiba….ezt mindet magunknak köszönhetjük.Heinz is olyan mint a többi nagy sztár aki ide jött levezetni…Signori egyebek van 2-3jó hónapjuk és szépen beleszürkülnek ebbe a lengyos szarba!

  Tele vagyunk romboló emberekkel akiknek még egy stresszes helyzetnél szükséges felszabadító rúgás is problémát okoz , de ha letámadják labdafelhozatal közben tiszta sokkos lesz . A fél csapat nem labdabiztos , ha ehhez hozzávesszük , hogy kettő technikás játékosunk akik labda biztosak voltak ősszel tavasszal egy rakat szerencsétlenségek akkor nem kell tovább keresgélni az okokat . Szerintem ezt nem csak én látom így és nem csak a tegnapi meccsen , szeretjük a problémákat egy kicsit szőnyeg alá söpörni mintha nem is lennének . A mostani helyezésünk maga a csoda ilyen kerettel !!!

  Mit kellett volna csinálni, bekkelni? Soha. Mondtam az elején is ezt a meccset az nyeri aki az első gólt rúgja, utána kontrázik. Nekünk támadni kell a végsőkig, mi vagyunk a Luftwaffe, a spártaiak, a Ferencváros. smiley Nem jött be, megesik. Felállunk, leporoljuk magunk és megyünk tovább.

  Hát én ezzel nem teljesen értek egyet.
  Egy csapatnak tisztában kell lenni az értékeivel,és ahhoz kell alakítania a taktikáját.A Videoton egy nálunk lényegesen erősebb játékosállományú átgondoltan összerakott csapat. Egy ilyen csapat ellen egy kicsit átgondoltabb taktikával(4 védővel) TALÁN több esélyünk lett volna. Bár a meccset nézve egy pillanatig sem éreztem hogy bármi esélyünk lenne. Ilyen bizonytalan védelemmel és ilyen passzív középpályával ennél gyengébb csapatok ellen is gondban leszünk. De most legalább a helyünkre kerültünk, mert már sokakban felvetődött a bajnoki cím , ami azért egy ilyen közepes játékosállománytól azért csoda lenne.

  Jobb csapat a tv gyártós, DE….
  DE ekkora vereségekbe nem szabad belerohanni. Ez amatörizmus a felső fokon! Tudjuk, h csapatunk már régóta erőn felül teljesít, de ez a mai taktika, és fejetlen foci, ez azt hittem az újpest meccs után nem fordulhat többet elő. És mégis… 3 fehérvári jutott minden fradi támadóra, azonnal odaléptek, mi viszont messziről néztük, ahogy az ő csatárjaikhoz kerül a labda. Igazi amatőr fellépés volt a mai minden tekintetben, sajnos elhittük, h van esélyünk (a média belehajszolt minket ebbe)…remélem ez többet nem fordul elő.
  Mindettől függetlenül azt mondom, h a bíró rósa első mozdulatára adott sárgánál dőlt el a meccs. Mindenhol a világon első csak figyelmeztetés…ott Rósa egyből megkapta, ezzel éreztük, h nincs ma esélyünk…így is lett.
  Hajrá Fradika, szeretünk FERENCVÁROS, gyerünk fiúk tovább, ezt a csodálatos közönséget ki kell szolgálni!

  Megjegyeznék valamit, ami nem a játékról szól.

  A mérkőzés 90.percében a K-szektorban rosszul lett egy ember, és összeesett!
  Mi szurkolók kiabáltunk, szóltunk a biztonsági embereknek hogy baj van, hívjanak egy mentőt… Erre ők meg sem mozdultak.
  A vezérszurkoló átmászott a kerítésen, befutott, erre 6-7 biztonsági el akarta kapni…
  Kb. 5perc múlva még mindig eszméletlen volt az ember, de még mindig nem történt semmi…
  Erre megjelent egy orvos még 5perc után, és úgy kellett átemelni a kerítésen, mert a RENDŐRSÉG NEM ADOTT ENGEDÉLYT HOGY AZ ORVOST BEENGEDJÉK A VÉSZKAPUN!!!!!

  Magyarország 2011…

  Mindkét nagy arányú vereségünk abból indult, hogy egy Ferencváros nem állhat be bekkelni. (ha emberhátrányban van is). És ez a mi elvárásunk is! Ha most leálltunk volna bunkerfocizni akkor lehet kicsikartunk volna egy 0-0-át, de Prukner is tudja, hogy ezt egy Ferencváros nem teheti meg. Ez egy orosz-rulett ezzel a kerettel, főleg egy ilyen Vidi ellen. Erre jött rá ez a “bajnoki cím is meglehet” pszichikai nyomás amit már végképp nem bír el ez a társaság… Sajnos…

  Heinz, való igaz, hogy halovány mostanában, viszont szemmel látható, hogy tőle tartanak az ellenfelek. ha hozzá kerül a labda mindjárt ketten, hárman mennek rá. ezt azért bőven ki lehetne használni ha a többiek jól helyezkednének…
  értelemszerűen, ha ő leköt két, esetenként három védekező játékost, akkor ott bizony terület marad(na) a többieknek.

  drága emberek, ti ki itt lovagoltok a négy védő-három védő problematikáján, ugyan mondjátok már meg, hogy melyik volt az a gól, ami azon múlott, hogy papíron mennyi védővel játszunk?
  persze a legkönnyebb belekapaszkodni ebbe a hülyeségbe.
  nézzétek már végig as gólokat!
  (azokon kívül meg szinte komoly helyzete sem volt a vidinek)
  egyik sem okolható a háromvédős felállással. talán az utolsóra rá lehetne erőltetni, de a többinek köze nincs hozzá.
  a fejekben uralkodó káosznak annál inkább. és azt sajnos sokkal nehezebb lesz megszüntetni, mint ha csak a csapat alapfelállását kéne megváltoztatni…

  Azért problémás a 3 védő sor mert akkor nagyon deffenzív középpályával kell játszani, (Józsi, Stanic, Maróti) (Rósa?) nincs aki előre játsszon így folyamatosan jönnek ránk mivel nem tudunk mi nyomni. 4 védő + Maróti elégnek kéne lennie ha elöl tudjuk tartani a labdát de ahhoz technikás játékosok kellenek mint Heinz, Bence, Morales, Andrezinho, Abdi, Schembri, esetleg Miljkovic..

  Már korábban leírtam máshol, de újra kikívánkozik: Azért én megköszönöm annak a pár száz divatmajomnak, aki miatt nem tudtam beállni a kl-be, habár hétfőn megvettem a jegyet, s akik szinte végig kussban álltak, én meg mehettem a kanyarba olyanok közé, akik szintén nem voltak túl aktívak. Bár szerintem ezek a kedves fiúk úgyse járnak ide olvasgatni, akik meg rendszeresen fórumoznak, nem gondolnám, hogy a fenti körbe tartoznak. Egyszóval akinek nem inge, ne vegye magára. A B-közép előtt pedig le a kalappal, kitettek magukért. Kitartóan szurkoltak, s a koreo is nagyon pöpec volt. Hajrá Fradi!
  U.i:
  Plusz azokhoz is lenne egy kérdésem, akik a falat hugyozták oldalba, illetve fentről, a korláton keresztül hugyoztak le. Ezeknek mit is jelent fradistának lenni, illetve mit jelent nekik a Szentély. Undorító az ehhez hasonló alacsony színvonal…

  Sziasztok,
  Néhány gondolat kikívánkozik belőlem:

  Nagyszerű volt a szurkolás, egy két rigmustól eltekintve. Én idén mind3 hazai meccsen kint voltam, torkom szakadtából énekeltem addig míg hangom bírta, sőt még utána is. (Meccsek utáni napon alig van hangom smiley ) Azonban nem értem mi értelme van “Orbánozni”, miközben Kubatov Gáboron keresztül a Fidesztől várjuk a megváltást. (mástól már nem nagyon várhatjuk sajnos). Miért csípi az ennyire a szemünket, ha mást támogatnak. Persze engem is bánt, hogy egyesekkel már – már kivételeznek, minket meg magasról le…nak, de sajnos erről mi is tehetünk. Pl. amit egyesek (sajnos tegnap sokan) a meccs után műveltek, az már már borzasztó volt. Hergelni a vendég szektor alatt a készenlétiseket, akik csak erre várnak és ezzel rombolni a FERENCVÁROSI TORNA CLUB hírnevét. Nem értem miért van erre szükség. Nem először történik meg. Aztán persze még engem akar “meggyőzni” egy állítólagos “fradista”, amikor nem tetszésemet fejtettem ki a villamos megállóban, hogy ma megint gyalog megyünk a stadionokig, mert itt már nem fog jönni vili egy darabig. Bár ez lenne a legnagyobb probléma. Azonban a csapat, a klub hírnevét romboljuk és ezzel aláássuk a jövőnket. Ki fog szponzorálni egy olyan csapatot, akinek a szurkolói minden vesztes meccs után balhéznak???? Megmondom: SENKI…

  Sajnálom, hogy tegnap kikaptunk, nem értem a 2. félidőben miért nem focizott a csapat, de most csak egyet tehetünk. Győrbe és az úttest ellen ugyanennyien ki kell, hogy menjünk és a győzelembe kell hajszolni a csapatot és sportszerűen viselni, a kudarcokat. Pályán és azon kívül is.

  Tisztelettel: egy ferencvárosi drukker a B-középből.

  Hajrá Fradi

  (bocs ha hosszúra nyúlt)

  https://ulloi129.wordpress.com/2011/03/12/elo-a-videoton-elleni-merkozesrol/#more-49259